Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl][No Hamachi]Utopia

Gość @DeWo@

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powinna być jakaś ankieta czy cuś. bo to do chuja nie podobne jest. taka gra będzie , że po tygodniu all max lvl wszystko P :/ a tak trzeba się wytężyć użyć mózgu.

Opublikowano

to chujowo . dajcie przynajmniej te księgi i kamienie drogie żeby jakaś trudność była . np 1 ku 15kk

15 kk to przesada ale powiększyć ceny ku dobry pomysł ale bez przesady

bony mogły być standardowe ,a i jeszce 3 rekę dajcie w lewym górnym rogu

Opublikowano

Serwer jest pro ^^

Wydra... kd pare minutek dodanie. bony...jesli juz wiesz jakie to 10min max... a robliliscie to godzine.

wieksza czesc zostala do zrobienia a wiec ?. o 1 serwer zobaczymy ;/

Opublikowano

@offtop

8stron spamu w 7godzin;D

@Topic

Molo5 no widzisz jak dotrzymują słowa:/ Mówią że będzie o 22.50 a będzie jutro. Jutro okaże się że znowu zmiana hostera:D

Tak to jest jak się robi wszystko na ostatnią chwilę...

adix112

średni exp?! Ja tam 21 level wbiłem w 5 minut nie całe za grupkę psów leci chyba 25/50% coś takiego:>

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

No wiesz, jest takie coś jak `no - life` ;//

więc myślę że jutro ktoś dobije 80.. chociaż nie wiem ^^

z 75 gdzieś `może` ;ddd

Lightning.

\m/.

Opublikowano

@tress

Mi przy takim expie wystarczyło by ok 6h czyli dzisiejsza nocka, lecz jednak nie skorzystam z usług tego servera (ani żadnego innego) i y był około 70/75 z eq 61/65

Ale temat nie powstał po to aby się przechwalać kto ile wbije...Już nie piszę w tym temacie ponieważ potem będą jakieś pretensje na PW że osoby zniechęcam .

Życzę wszystkim graczom miłej gry na owym serwerze.

1zgxr39.png

Opublikowano

skad wy to wiecie jak off ?... P.S. taki maly do gmow...najlepiej jak z metkow beda ku dropic ! bony i kamyki duchowe tez ^^ a i oczywiscie kd ;]

pogralbym baardzo chetnie na takim

Opublikowano

mam jedną prozbe do was:)

NIE SPAMCIE TAK!!

Nie możecie cierpliwie poczekać i pogadać jak już będzie po fakcie?

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Opublikowano

jeżeli miałbym zagrać na tym servie no to musielibyście mieć 1.nowe epickie bronie 2.nowe mapy 3.nowe zbroje bransolety tarcze 4.nowe qesty ciekawe bardziej interesujące co są przydatne żeczy i 5.nowe potwory monstery npc. Wiem że trudno spełnić takie wymagania ale np ja gram na takich servach co jest coś nowego bo stary system mnie już nudzi i wielu innych ludzi też

Opublikowano

Tja porażka...i'm PrO jakim cudem może robić to na telefonie?

ma tam filezille i naviCata? Kurdeee Hardcore z niego... Nowy telefon jakiś ma:[

A temat powinni już dawno zamknąć bo tutaj taki spam jest że głowa boli.... Co chwilę jakiś double idzie ;[

Dziękuje za miła rozmowę na temat servera, lecz pożegnam ten temat już. Dobranoc.

1zgxr39.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...