Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Zarabianie +41Kk W 1 Dzien ;)

ViruS181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

malo ludzi to worobuje bo jak wykupisz cale sklepy to na innym chanelu sa tez malze i lepiej sellac 100k mniej i tak masz zysk lub otwierac (jestem tego fanem) :D

86eHsn.jpg

graphic.png

Opublikowano

Sposób stary jak świat, ale jest jedną z najlepszych form zarobku ;) Można stworzyć swoisty monopol i wtedy nikt nam nie podskoczy. Jeśli chcemy robić tak na dłuższą metę, najlepiej wybrać do sklepu dobrą nazwę (np. U Martyniki^^), żeby po pewnym okresie czasu, gdy to my będziemy dysponować wszystkimi małżami (bądź innymi itemkami które sobie wymyślimy - można to zrobić także na bodziach lecz potrzebny jest większy wkład pieniężny), ludzie będą wiedzieli, że u nas, w naszym sklepie zawsze dostaną to co chcą.

Pozdrawiam, oczywiście plusik.

Być nie mieć...

Opublikowano

niepolecam sposobu ponieważ te italianskie boty dziennie wyciagaja po 200-300malzy i otwoeraja po 6-7sklepikow a przebic ich bedzie troche ciezko a po2 ja tak robilem malze poszly z 1,5kk na 2,5kk ale mowie to bylo jak niebylo tylko italianskich botow wiec w takie cos teraz trzeba bedzie zainwestowac duzo ponad 1kkk a wiadomo niekazdy zbierze taka sume POZDRAWIAM

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm.. Czemu FB ? ja sobie sam łowię i przeważnie mam po 1h nudów na łowieniu więcej niż większość z was na FB a druga przyczyna jest taka że mi FB nie działa bo jestem ułomny :) Nie widzę tutaj zbyt wielkiego zarobku .. więcej zarabiam w M2 :* na metkach :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...