Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Rozmowa Z Gm Na Temat Gf I Botów

Treej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tak będę jeszcze kontynuował to co zacząłem :D. Myślę że Ci GM nie wiedzą co tak na prawdę dzieje się z Metiniem... Nawet to że non stop:

Na forum piszą że nie ma Trade Hacków, a tu co pisał? Ten koleś gadał nawet że Yang Hack jest xD...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Metin2- Straciłem 3 lata na tej grze i jakieś 50 zł ;/ Niewiem czy mi się chce grać ... Ale będę na mpc siedziała i udzielał odp. i oceniał servery

cerberusek2435.png

Zbieram - :) To tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

Nawet gdyby była 100 faza HS nie będzie tak jak kiedyś...0 botów,wspólne expienie z kolegami...wczoraj zakończyłem przygodę z PL'em.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Hahaha... Ale go zgasiles :D Najs... +`ik ;]

@spam Kub@ co teraz bedziesz robil ?? Metin2.sg / us ?? Czy wgl koniec kompa / inna gra ;D?? Zagralbym sobie np na USie... Z dobra ekipa ( Ok 2/3 osoby ) Ktos chetny ?? Pw ;D

65994253024037513199.png
Opublikowano

Ja mam taki sposób na grę w metina:

-Gram na PL privach tylko na takich gdzie wiem że nie zamkną po 1-2 miesiącu

-Gdy gram na privie ustawiam bota i on sobie expi.

Myślę jednak o grze na poważnie jak kiedyś, mam konto Wojownika body 22 lv na US, EQ jak na Lv ok więc może...:)

Jednak gdy wbije na PL'u 65 botem wtedy sam zacznę grę :D

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

Ja w sumie sądzę, żę GF zależy tylko na kasie z metka, nic nie robią z tymi botami. Ciagle ich i więcej, bo dzieci grać nie umieją (czyli mamy 50/50). Jeżeli byście nie grali na hackach to by pewnie tylu graczy nie odeszlo z PLa i nadal by był wysoki exp i by nie trzebało kupować w IS, ale jeżeli mają coraz mniej graczy to mniejsze zarobki, czyli muszą zorbić coś co pozwoli znowu przynieść zyski exp w dół, ceny w IS w górę :)

A poza tym na M2PL grają ciągle te same osoby, lvle 50 i niżej zaczeły odchodzić (oczywiście nie wszyscy) i grają tylko te wyższe :)

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

Po co ? jak można się nachapać ile wlezie a modernizacje wprowadzić raz na 2 lata , na atlantyde czekaliśmy pół roku a to jest przesada jak można mieć w niecałe 3h jak się ma pojęcie o plikach w PACK

tylko czy im sie chce?

57199140501148694665.png

Opublikowano
Ja w sumie sądzę, żę GF zależy tylko na kasie z metka, nic nie robią z tymi botami. Ciagle ich i więcej, bo dzieci grać nie umieją (czyli mamy 50/50). Jeżeli byście nie grali na hackach to by pewnie tylu graczy nie odeszlo z PLa i nadal by był wysoki exp i by nie trzebało kupować w IS, ale jeżeli mają coraz mniej graczy to mniejsze zarobki, czyli muszą zorbić coś co pozwoli znowu przynieść zyski exp w dół, ceny w IS w górę :)

A poza tym na M2PL grają ciągle te same osoby, lvle 50 i niżej zaczeły odchodzić (oczywiście nie wszyscy) i grają tylko te wyższe :)

To proszę wytłumacz mi to że co rusz to otwierają nowe serwery, a reszta jest zamykana bo full miejsc? Jak na to pytanie odpowiesz :D?

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

hehe duzo czytania ale warto przyczytac to ja przez te bugi co sa wypisane i boty przestalem grac na pl'u i na privki poszedlem -.-

@Edit up ma racje GM odwalaja troche roboty i to za free no a GF ma z tego grube miliony bo policzcie 24 serwery x 500.000 graczy na kazdym okolo i ponad 300.000 doladowalo przynajmniej raz za 50 zl to daje 15.000.000 zl i to na miesiac okolo wiec jak by chcieli to wszystkich bugow by sie pozbyli :angry:

Wątpie żeby mial z tego 15 mln.. bez przesady...

To nie jest jakis Bill Gates czy ktoś:D

Duzo kasy idzie na utrzymanie servera.

GB Street i jedziesz dalej!

Moja ulubiona pozycja?

To pozycja za kierownicą mojego motoru :D

Necik :

internetz.png

Opublikowano

@Treej

wiesz w jaki sposób powstają nowe serwery? Bo na starych wiele osób ma po kilka kont...

A serwery GF wcale nie są takie mocne, stąd jest ich dużo, bo inaczej byś miał lagi jak na chińskich.

Tam się bardziej opłaca mieć kilka serwerów słabszych niż jeden mocny. Dlatego jest tak jak jest

i wgl to nie rozumiem sapania się w tym temacie, jeśli ktoś wymyślił tego bota, a kto inny go rozprzestrzenił, to jest już tylko wina autora i dzieci które tego używają.

Ja jestem za polskim teamem, bo żaden team opiekujący się grą nie ma tak prze....bane jak polski. Przecież GMowie też mają prywatne życie, prywatne postacie.

Nie muszą siedzieć 24/7 przy kompie i łapać dzieciaki, które nie umieją grać

I może GameForge zrobiłoby coś z tą grą, gdyby tam siedzieli doświadczeni ludzie, a nie banda matołów 22-27 lat.

dziękuje za uwagę!

Nie kocham MPCF, bo za dużo tu dzieci.

Korzystam, bo się przydaje...

-.-'

Opublikowano
Wątpie żeby mial z tego 15 mln.. bez przesady...

To nie jest jakis Bill Gates czy ktoś:D

Duzo kasy idzie na utrzymanie servera.

24 Serwery, codziennie po ok. 1/3 osób z serwera wyda chociaż 20 zł to już jest ok. 40.000 zł. 40.00 x 24 serwery wychodzi 960,000... oni mają też inne gry więc? I teraz zobacz oni na prawdę mają ogromną ilość pieniędzy z tych wszystkich gier...

@Treej

wiesz w jaki sposób powstają nowe serwery? Bo na starych wiele osób ma po kilka kont...

A serwery GF wcale nie są takie mocne, stąd jest ich dużo, bo inaczej byś miał lagi jak na chińskich.

Tam się bardziej opłaca mieć kilka serwerów słabszych niż jeden mocny. Dlatego jest tak jak jest

i wgl to nie rozumiem sapania się w tym temacie, jeśli ktoś wymyślił tego bota, a kto inny go rozprzestrzenił, to jest już tylko wina autora i dzieci które tego używają.

Ja jestem za polskim teamem, bo żaden team opiekujący się grą nie ma tak prze....bane jak polski. Przecież GMowie też mają prywatne życie, prywatne postacie.

Nie muszą siedzieć 24/7 przy kompie i łapać dzieciaki, które nie umieją grać

I może GameForge zrobiłoby coś z tą grą, gdyby tam siedzieli doświadczeni ludzie, a nie banda matołów 22-27 lat.

dziękuje za uwagę!

Zobacz, że jednak cały czas są dzieci które łapią się na "Trade Hacka", "Yang Hacka" itp. więc ciągle graczy dochodzi... znów można kupować aury po 20k bo noobki nie wiedzą co to takiego ;).

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

Czytałam komentarze i prawdą jest to, że oni gówno robią. Była kiedyś taka sytuacja, że zostałam oskarżona o kradzież konta czego nie zrobiłam. Po 3 tygodniach (mialam pierscien wtedy na 14 dni) okazało się, że koleś pomylił nicki ... GM, GA itd. nikt mnie nie przeprosił. Nic mi nie dali. Dobra zniosła bym to jak by mi nie oddali pierścienia no, ale nawet mnie nie przeprosili. GF tylko sra się do pieniędzy i każda złotówka, grosz dla niego ma za przeproszeniem zaje*iste znaczenie. Gówno go to obchodzi czy ludzie mogą normalnie expic. Wysłałam kiedys ok 10 zgłoszeń na boty i po tygodniu nadal widziałam je w tych samych i innych miejscach. To po prostu jest żałosne. Kilkoma słowy metin2 pl nie schodzi na psy bo on już dawno zszedł . :unsure: <_<

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

do pana co mówił o grubych milionach. Weź pod uwagę wynagrodzenia. Opłata serwerów. itd. to tylko trochę kasy.

Pomyślcie. GF Zarządza wszystkimi europejskimi serwerami. Turcja ma ich 30(?), Arabia 2, Czesi z 5, polacy 24, Holendrzy 2 chyba, szwaby ok 30 itd. Policzcie tak wpływy z IS w każdej walucie innej dla każdego kraju. Wniosek? Bogate gnojki

57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...