Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Rozmowa Z Gm Na Temat Gf I Botów

Treej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj pogadałem sobie z GM serwera Grymuar ;).

Oto SS:

idiot.png

Jak się podoba to możecie dać + :D

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

hehe dziwne ze z toba pisal no ale co ma racje on z tego nie ma złotówki a my jedynie musimy im pomoc. Lecz tez GF ma z metina pelno kasy i powinni zatrudniac ludzi itd do banowania takich botów...

Wracam do życia a nie do przeszłości.

Opublikowano

hehe duzo czytania ale warto przyczytac to ja przez te bugi co sa wypisane i boty przestalem grac na pl'u i na privki poszedlem -.-

@Edit up ma racje GM odwalaja troche roboty i to za free no a GF ma z tego grube miliony bo policzcie 24 serwery x 500.000 graczy na kazdym okolo i ponad 300.000 doladowalo przynajmniej raz za 50 zl to daje 15.000.000 zl i to na miesiac okolo wiec jak by chcieli to wszystkich bugow by sie pozbyli :angry:

Opublikowano

Po co ? jak można się nachapać ile wlezie a modernizacje wprowadzić raz na 2 lata , na atlantyde czekaliśmy pół roku a to jest przesada jak można mieć w niecałe 3h jak się ma pojęcie o plikach w PACK

Opublikowano

A ja się dopatrzyłem błędu orto w wykonaniu GM-a ;]

orto.jpg

Piszę się wyżej

UP szybszy :P

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Ja też gram na grymku...No i łap +'a ,ładna rozmowa...ale byłeś za mało brutalny :P ^^

Pozdrawiam, Razmess.

Nic.

Opublikowano

Ten GM wgl. jakiś dziwaczny był... ja do niego później gadałem co zrobi jak zacznę na exp-bocie lecieć on przestał pisać i już mi bana chciał wstawiać to odpisałem szybko "żartowałem" i powiedział w ostatniej chwili... ja mu mówię żeby zbanował kolesia obok co na EM2 leci a on nic...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Co wy chcecie od tych biednych GM?Oni są zależni od gf nie mają nic do gadania,nie dość że kasy z tego nie mają wcale to jeszcze mają siedzieć po 10h przy kompie za darmo proszę was...Gdybyście wy byli gm wcale ale to wcale nie bylibyście inni bo komu za darmo chce się robić, w ogóle można się cieszyć że coś robią i jednak pomagają.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

10h ?

Chyba Cię głowa boli !

Jeżeli banowali by m1, boty nie poszłyby dalej...

GM'i wolą szpanować w m1...

Wystarczy przejść się po m1... m2 pustynia, no kurva...

za ss + leci.

Pozdrawiam, Adam.

@down;

Gf nie musi, na S8 gm choć trochę się interesuje...

Co kilka dni zbiera ekipe (ok 8 osóB)

I banują boty...

Jeżeli za każdego bota dostawałoby się chociaż z 100k(Chodzi mi o ss'a z botem)

To botów by nie było, ludzie by nie kupowali 50kk na start, tylko robili by ss'y, nowi gracze mieliby łatwy zarobek...

Ile by max można było wyciągnąć np. z dzikusów ?

Z 5kk, to niby nie dużo, ale boty by przestały istnieć.

Ehh, szkoda, że nigdy tak nie będzie...:(

52287137559562145640.png

Opublikowano

@Up

Taki GM dużo nie zdziała.Zbanuje 10 botów a chwilę później przyjdzie ich 15.To GF musiałby wprowadzić coś na większą skalę ,że jak zablokuje to wszystko i raz na zawsze ale oni wolą zajmować się IS'em niż naszą przyjemnością z gry.

qsHVsoT.png

Opublikowano

N/c Treej Focus ma całkowitą racje. To gracze zjebali grę, a nie GF (no może w PEWNYM stopniu też) ale nie tak bardzo jak Wy. Chcecie dobra gre? To na chuj sciagacie jebane hacki? A potem sapiecie ze Was okradziono, albo ze yangi ida w gore? Gdyby nie głupie expboty to na wielu serwerach by panowały ceny sprzed roku kiedy nie było botów. Tą grę WY zjebaliście i macie czelność jeszcze sapać? Ogarnijcie się ludzie. Zamiast patrzeć na innych, pierw zacznijcie od siebie. Choć wątpie, że to zrozumiecie bo jesteście nastawieni anty do GF i Team. Zamiast jechać na hacku, albo spędzić 15 min na szukaniu go, to spędzcie 15 min na wysłanie ticketa z boterami. "Gracze" Ci są obserwowani i banowani (nie tylko oni ale również następne powiązane konta). Co prawda to prawda, że na miejsce następnego bota robi się 5 nowych ale nie zapomnijmy, że na zamkniętych serwerach w końcu zabraknie im kont i boty przestaną istnieć (do następnego otwarcia serwera). To samo do FB. Zamiast kupować małże jak wystawiają w cenach albo zaniżonych albo zawyżonych to kupujcie w normalnych. I najlepiej od sklepików gdzie jest po parę małży, a nie parędziesiąt (sklep bota łatwo rozpoznać). Przestaniecie kupować od botków to botki przestaną wyławiać głupie małże. Proste. No to tyle. Mam nadzieje, że ktoś przeczyta moje wypociny. A te wasze - mam w dupie.

Pozdrawiam!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale poleciałeś.Jak nie odpalisz 2 metków z 1 kompa to

Po 1 i najważniejsze nie odpalisz bufka a bez tego nie poexpisz na wyższym lvl,a branie kogoś na bufka to oznacza branie kogoś do pt.

Po 2 nie wystawisz sklepiku i będziesz musiał czekać aż zejdzie i dopiero expić

Także ten sposób nie wypalił by.Sory ale chyba nie wbiłeś nigdy 65 + lvl bo od tego lvl nie da się expić bez buffa.

Opublikowano

Hehe, widać, że GM'a zgasiło.. Tak szybko się wylogował, ortografią też nie grzeszy "wogóle" "wyrzej" Żałosne, a piszą na forum, że szukają ludzi +18 lat znających ortografię.

Co sądzę o GF?

GF to jedna wielka ściema, która tylko zarabia kasę i nie interesuje się innymi graczami, że inni ich hackują (nie wiadomo jak), normalni ludzie expią (bez hacków i botów) wydają setki złotych na tą grę, żeby być najlepszym, a tu nagle wyszedł hack exp-bot w ogóle nie wykrywalny (bo GM sra na to) Biegają takie boty po m1 na dzikich psach (10 botów) i nic..

Raz widziałem, jak 2 GM stało w m1 na dzikich psach, normalnie exp boty expiły na sh itp, a GM nic nie robił, w M1 też, jak spamią te boty z 1 lvl...

Mnie GM zbanował bardzo szybko, włączyłem speed hacka (chciałem iść na zakupy do Shinsoo) zbanował mnie po 2 minutach używania hacka.

maybenow.png

Opublikowano

w końcu ktoś się odważył pogadać z GM'em na poważnie, gdybyś jeszcze tak zagadał do Xaara to byś miał limit dzienny +'ow :P

Co do admina, z 1/6 jego wypowiedzi się zgodzę, wiem mało ale w większości wykręcał się od prawdy (w sumie to normalne w polskim teamie...)

Jutro dostaniesz Plusika bo wykorzystałem limit;(

PS. nie zakryłeś wszędzie swojego nicku:) na 3 ss'ie widać oraz w PT:)

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem było by gdyby każdego bota banowali na IP. Bo co z tego jeśli zbanują ci np. dropka ??

Zaraz potem zrobisz nowe konto i znowu ustawisz bota, i tak w kółko.

Chociaż w regulaminie pisze za za używanie wszelkiego rodzaju nielegalnego oprogramowania jest ban na IP, to tak nie jest.

Pozdrawiam :D

Dajcie -

Opublikowano

Prawda jest taka że jakby GF sprzedał tyle godzin dziennie przy poprawkach itd. co nasz polski team siedząc na IRC, w grze, czy sprawdzając zgłoszenia gra byłaby o wiele wiele lepsza... bo moim zdaniem polski team robi dużo, ale oni są tylko pośrednikami i nic wielkiego zrobić nie mogą :/

fwlogo.png

Nie przegap startu.

Dyskusje na temat serwera

klik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...