Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade Hack Istnieje!

koniu91145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

O Trade Hacku mówią od początku metina... Tak jak o janghaku,eksphaku itede...

No sam już nie wiem... Raz mówią tak,raz tak..A wszystko mija się z prawdą:>

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP masz racje ale kiedy to bedzie? ;]

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Admin Cienia
Opublikowano

to dzisiaj opublikuje czekam na kolege który mi przyniesie trade hacka

Taa.. Twoje dwa posty mówią mi że wrzucisz tu keyloggera.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@UP

Raz mówią tak, a raz tak? :D Namieszałeś ;)

@topic

Tylu miało opublikować tego TH i tak jak myslałem skończylo się na obiecywankach :D TradeHack może i istnieje, ale kto go opublikuje? Jakby ktoś opublikowal TradeHacka to metin stałby się grą bez sensu...

Jak narazie tyle ode mnie :P Zobaczymy co napiszą inni ^_^

Modna sygnatura.

Opublikowano

Inni napiszą to, co możesz znaleźć w poprzednich 5 stronach tego tematu;d Podsumowując:

a) TradeHack istnieje, ale nikt go nie ma,

B) mimo tego, że nikt go nie ma, zdarzają się kradzieże na PL-u, chociażby z tygry +9,

c) nic nikogo nie dziwi po 1hit killerze,

d) metin nie upadnie bo GF trzepie kasę.

Cały temat zamyka się w tym jednym poście.

A ja osobiście mam to gdzieś, i tak nie gram na globalach^^

Opublikowano

wg, mnie globale sa Fajne, ale jak juz powstal 1 hit kiler?

mysle ze nie dlugo bedzie TH ;]

no bo kto by pomyslal jak powstal metin ze bedzie eksphak albo jakikolwiek hack,bug,cheat?

kwestia czasu, a metin i tak nie upadnie ;]

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Po Piersze GZ Ortografi, po drugi YangHack i ExpHack nie iestnieje, na TradeHacka jest jakaś nadzieja

Po Drugie, raport dla Pana za umieszczanie wirusów na stronie

Po Trzecie, od 30 lvl?, Kto się na to nabierze? <_<

jejqu

wiesz ze ja to dla zartow napisalem ? o,O

jakie neo total :)

ten trade hack dziala

nie ma wirusów

dziala ale gdy wybierzesz np 999 exp

to myszka zacyzna wariowac

:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

No to chlapnąłeś,A EasyMetin to co??Co do reszty nikt mądry nie jest przekonany,Trade Hack bowiem,miał kiedys swój początek i ma na pewno swój koniec,czyli oznacza to,ze wkońcu wynajdą sukinsyna i predzej czy pozniej tylko tobół będzie nam przeznaczony.

Opublikowano

Wiecie, czytałem to od początku od 1 strony aż do 6...

I nie wiem czy się śmiać czy płakać...

Nikt nie jest pewny czy naprawdę istnieje TradeHack...

Takie bajki niektórzy z Was opowiadają że naprawdę dla mnie to wielki szok !!

Po 2 gdyby już był to metin2.pl poszedł by w "pizdziec"

Tak naprawdę wierzę że nie ma TH i mam nadzieję że nie będzie

Pomyślcie o ludziach którzy zapierdalali przez 3lata lub więcej i teraz mieliby stracić eq

A pomyśleć o postaciach naprawdę ...

Ja gram tez na metku od czasu do czasu i widze co się dzieje Expboty FB mh i nie wiadomo jeszcze co...

Dla mnie metin pada jak szmata do podłogi ;]

Takie jest moje zdanie na ten temat

48027281626.jpg

WAS?? Kiełbasa i Kwas wrzuć na luz i daj Plusika ++ =)

Opublikowano

No to chlapnąłeś,A EasyMetin to co??Co do reszty nikt mądry nie jest przekonany,Trade Hack bowiem,miał kiedys swój początek i ma na pewno swój koniec,czyli oznacza to,ze wkońcu wynajdą sukinsyna i predzej czy pozniej tylko tobół będzie nam przeznaczony.

Ehh nie zrozumiałeś o czym napisałem... Chodzi mi o wymysł dzieci neo które myśla że istnieje "ExpHack" czyli że wpisujesz tam level który chcesz mieć i dostajesz np75lvl.

@Toxxic992

Jak to możliwe że istnieje a nikt go nie ma?;/

Żeby coś istniało to ktoś musiał to stworzyć:|

Samoistne tworzenie hacków jest trochu nie realne według mnie:-)

1zgxr39.png

Opublikowano

Nie wiem co z tego obrazka wynika na 1 stronie ;D ???

A sczerze mówiąc niewiem dlaczego gram w metina ?? Hmmm ? Dlamnie metin to gówno ale jest to i tak pod względami graficznymi , akcji i fabuły gra MMORPG ;D - Metin jest jedyny w swoim rodzaju. Ale YMRI zjebali clienta na maxa praktycznie wszystko jest tam na wierzchu ;]

A TradeHack mnie pierdoli !!! Mam naniego WYJEBANE

Zacznę go poszukiwać dopiero jak stanę się jego ofiarą ;(

To na tyle odemnie .

bez yt.

Opublikowano

Jak ktoś opublikuje trade hacka to na pewno dostanie taką grzywne, że nie bedzie oglądał internetu ani kompa ładne paredziesiąt lat :) jak juz dostanie sie do sieci to kto kogo okradnie jak wszyscy beda uzywali tobolow ? no nic metin i tak wisi na włosku..

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Opublikowano

Malinek10 nie znasz prawa.... Przecież za EXPBota, MultiHacka i wszystkie inne hacki to ludzie by siedzieli a co robią? Nic bo nic nie mogą... To jest tylko gra, zamkną go za to że Game4ge traci graczy zabawne....

3xUP

Proszę cię nie pisz "Wyjebane" bo kojarzy mi się to z komercyjnym gównem "Firma"....

1zgxr39.png

Opublikowano

ja wam powiem tak ze jak juz mialby byc tradehack to napewno nie za free no bo wkoncu co ktos zrobi i co odda za free? B) , generalnie w najblizszym czasie nie bedzie czegos takiego ^^.

Opublikowano

witam ostatnio na serverze Metin2.sg dochodzilo do kradniecia itemow trade hackiem nawet sam GA stracil swoja bron na 80 lvl+9 Ymir bo ta firma ma tego metka pracuja od wczoraj nad tym i wyjasnili ze jednak istnieje z 5 osob juz zostalo zbanowanych pochodzenia Hiszpanskiego! czyli hiszpanie maja trade hacka ^^

tutaj link do tematu na forum globala Metin2.sg!

http://forum.metin2.sg/showthread.php?8787-Mystery-on-Item-Hack-has-been-solved!&p=106688#post106688

sporo osob skarzylo sie o utrate itemow ale zostaly przywrocone jak i dali informacje ze istnieje i wyjasnili na jakiej zasadzie to dziala i NAJWAZNIEJSZE pisza ze nie sa w stanie tego uniemozliwic czas pokaze a takze zaczynamy szukac na hiszpanskim forach o metku trade hacka! ;D

Edit:

GA takze mowil ze wiele lat meczyli sie z znikajacymi itemami i wkoncu odkryli co jest grane!

Kolejna duuza sensacja po 1 hit killerze w metinie ^^

i dziala wszedzie ^^

Edit2:

takze mowia ze taki program otwiera 2x okienko okienko ofiary i twoje i tym sposobem mozesz akceptowac oba ^^

GA dal logi i wyjasnione tam jest wszystko ^^

i nie wiem czemu wyjasnili na jakiej zasadzie to dziala to tak jakby samobojstwo ;D

trade hack istnieje kuzyn mojego kolegi :D ma go włanczają mu sie 2 okna handlu i akceptuje 2 ;D możę wydembie to wstawie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

[inie bądz huj daj minusa ;D ----------------------------------------

Opublikowano

Hehe

A ja mam propozcyję do Mou :)

Zamknijcie temat... Tylko spam się szerzy

A tradehacka nie udostępni wam nikt...

Nie rozumiecie? Ktoś włożył w niego ciężką pracę i ma go dac za free dla wszystkich?

Opublikowano

JA nie rozumiem tylko na ch.... gadacie ze trade hack nie dziala na globalach itp ? Widzieliscie go kiedys na oczy albo uzywaliscie? to na co gadacie glupoty i nabijacie posty lapsy.Zapewne Nikt z was TRade hacka nawet nie bedzie mial na 5 sekund .Albo jelop ktory powiedzial ze jezeli ktos opublikuje TH to bedzie siedzial czy cos kare na kompa mial <hahahahaha> jak to przeczytalem to myslalem ze zajebie glowa w monitor ze smiechu czlowieku wes ty lepiej sie jebnij w ten pusty leb moze wkoncu jakis impuls tam dojdzie. Wedlug mnie = temat do kosza

(Jak ja bym chcial byc modkiem ;f) <3

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Pamiętak, żaden madafaka nie podskoczy do polaka ;P

Tak serio nie chce już robić spamu (chyba więcej sie nie da) ale jeśli teraz ma wejść jeszcze HackShield 3 to o TH pomarzyć można ...

Tyle ode mnie a naprawde prosiłbym moda o zamknięcie tematu bo coraz większy spam się robi :)

ZBIERAM ++++++

Pomagam w problemach z CoD MW2 i Metin2 i Mu Online

DARMOWE KONTA RAPIDSHARE PREMIUM

50 Postów [v]

100 Postów [v]

150 Postów [x]

200 Postów [x]

Wstawić hacka [x]

Nie być już pijawką [x]

Być userem dnia [x]

Użyć cheata engine w celach zarobkowych [v] :D

Opublikowano

Trade hack musi modyfikowac cos cliencie - tak mi sie wydaje czyli nie moze byc w 100% czysty bo jest win 32 :unsure:

@Topic

hooya prawda >.< kolejna bajka , bull shit z th. Tak samo jest z PL. Nie maja co wymyslec to zrzucaja na TH.

Opublikowano

Macie tutaj działający th :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

@Up haha nie rozwalaj mnie tym filmikiem takie TH to każdy może sobie stworzyć, spotykasz się z kolegą dajesz akceptuj i podczas akceptacji ucinasz 1 sek filmu i masz TH zobacz se monete jak swiruje przu akceptacji

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...