Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade Hack Istnieje!

koniu91145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

także gram na tym serwerze lecz na chwilę przestałem. Słyszałem o tym na PL i na SG możliwe, że TH istnieje lecz nie wiemy gdzie on jest.

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TradeHack zawsze istniał :) Tylko teraz pytanie skąd go wziąść.

A ja już byłem ofiarą th tyle że na privach.

Jebią mnie te wasze + i - ... Co to do chuja ma być? Oni Wam za nie wypłacają czy co ,ze tak je zbieracie ? ;) Pozdrawiamy wszystkie dzieci...

Opublikowano

Ja mam trade hacka hiszpańskiego kuzyn mi go przesłał nie wierzysz? masz tutaj skan : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=820e9fbdb7f5f1599ae6993806e1eabf02e34e6abf3012bc79d0b931c774bd6c-1279194049

Link do pobrania pliku dodam w osobnym temacie ten trade hack 100% działa na metin2.sg sam sprawdzałem :)!

Znalazłem tego niby trade hacka co znalazłeś ^^http://www.guncelkoxp.com/knight-online-genel/8546-1835-trade-hack-usko.html

pewnie key

//Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Gdyby th byl na PL to najlepszym rozwiazaniem byłoby dać szkiełko do shopów a nie is.

@Topic

Wiele razy słyszałem th itd i spotkałem się z nim na privach ale nie na globalu. Pewnie to będzie coś jak 1 hit killer. Jeżeli te 2 cheaty wyjda na global to on przestanie istniec

Opublikowano

Up@ Muahahha myślałem ze z krzesła dla dzieci spadnę/ Globale odrazu po wyjściu 1 z 2 hacków wyjścia zrobią zabezpieczenia x2 :) wtedy nic nie zrobicie TH będzie łatwo namierzyć i będą leciały bany i tyle,...

Tak jak wsadzili na 1 serv powyżej 1 tysiaca zł to maja się od tak poddać?? Zatrudnia Informatyków co znają się lepiej od xaara :O i załatają dziury :)

Opublikowano

Na pl'u też mają TH bo jak grałem na Obsydianie i siedziałem z qmplem grając to jak on chciał sprzedać graczowi zbrojkę na handlu to zaakceptowało z 2 stron i stracił zbrojkę .Szkoda że nie ma dowodów na to ;D Ale jakbyście słyszeli jego krzyk na TS ;D

aa08747d0d0c6cff.jpg
Opublikowano

Tylko powiedzcie mi wszyscy po co ten spam?!

Każdy pisze , że coś stracił ... :( straszne chyba się popłacze ... :(

Ludzie ogarnijcie sie , koleś dał link do tematu o th ale bez przesady...

Dobra GM stracił broń ? To po kiego @#$ pokazał takie coś na handlu ?

To chyba tyle z mojej strony i przestańcie spamować pozdro.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Wczoraj na moim serwie gracz o nicku Mistar11 ukradł 4 postaciom przez handel eq, w tym mojemu kumplowi ;], więc na pewno istnieje

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Ta Fake pobrałem TradeHacka :D Można się domyślić że to Keylogger gdyż naciskając Opcions mamy : Write login, Keyboard i inne pierdoły :) I usunąć się nie da xD Naszczęscie mam Kamera i mam zapisane passy ufff

sygnanu.jpg

Opublikowano

nawet jeśli jest to i tak nikt tego nie udostępni . chyba , że ktoś z MPC sie załapie i wstawi go i . po 10 minutach . odrazu . 5x wiecej repki niz andrzejt17 ;p

omfgy.jpg

joinedxd.jpg

Opublikowano

Trade Hack mmm:] ciekawe czy bedzie na pl (chodz mam nadzije ze nie :))

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Tylko powiedzcie mi wszyscy po co ten spam?!

Każdy pisze , że coś stracił ... :( straszne chyba się popłacze ... :(

Ludzie ogarnijcie sie , koleś dał link do tematu o th ale bez przesady...

Dobra GM stracił broń ? To po kiego @#$ pokazał takie coś na handlu ?

To chyba tyle z mojej strony i przestańcie spamować pozdro.

Uwazasz ze to co ty napisales to nei jest spam ;)?

Muahahah to yt na tym zdjęciu ;)? xD dobra koniec tego smiechu ;)

@Wlasnie o to chodzi ze on raczej NIE pokazal tego na handlu i to jest własnie nie wyjasnione ;)

@topic ne0ski juz by wstawili gdyby mieli tego th -.^ Uhm

Opublikowano

Ta, pewnie, ściągajcie wszystkie TradeHacki jakie są wrzucone, mojemu znajomemu musiałem kompa naprawiać bo nawet w trybie awaryjnym nie mógł się włączyć

Było coś z plikami bootowania Dysku Twardego

Opublikowano

Ja mam trade hacka hiszpańskiego kuzyn mi go przesłał nie wierzysz? masz tutaj skan : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=820e9fbdb7f5f1599ae6993806e1eabf02e34e6abf3012bc79d0b931c774bd6c-1279194049

Link do pobrania pliku dodam w osobnym temacie ten trade hack 100% działa na metin2.sg sam sprawdzałem :)!

Jak masz to nagraj filmik i prześlij go tutaj :)

Jak sie ta nuta nazywa PW -http://w242.wrzuta.pl/audio/6lcuNfQqKLz/jak_sie_to_nazywa_bo_potrzebne_bardzo_do_przetestowania_bassu

Opublikowano

Trade hack naprawde istnieje nie mam go ale 3 miechy temu przy mnie namoich oczach okradl gościo moje go kumpla za stali +6 all kd +4 na onyksie i nie ściemniam goscio miał 69 lvl. Kto nie chce wieżyć niech nie wieży ale według mnie trade hacka ma kilka osób i nigdy go nie udostępią dla wszystkich bo stracili by zyski a Team metin2 pl i wszyscy inni nie mówia nic na ten temat bo za duzo osób by sie tym zajęło i zrobił by ktoś i udostęinł go i było by po metku.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ZNALAZŁEM SPRAWDZAŁEM NA SG I DZIAŁA NIE MA KEYA JEAA !!!!! szkoda że nie działa na pl'u !!!!! puźniej dodam go na mpc ale narazie musze sie pobawić na sg !!! jeaaa  :D:D 

hahahahaha tak teleduperele, tradehack nie istnieje, może jeszcze ukradłeś GM'owi EQ ....

Opublikowano

Zaraz kamer ^^ i Anderzej nam to rozpracują^^ tylko czasu im dajmy ^.^

No ale to raczej dobrze że sami też próbują, nie czekając na dwie najlepsze osoby z Forum, tylko bez przesady że na Youtube wpisze TradeHack pierwszy filmik, i już wrzuca na MPCForum

Opublikowano

@Skype ta ani kamer ani andrzejt nie maja jakiegos pojecia na taki temat zeby taki program napisac trzeba znac konkretne jezyki programowania a zadna z tych osob nie zna takowych >.>

czytajac wszystkie posty uswiadomilem sobie poziom userow mpcforum nie liczac osob ktore maja pojecie o czym mowia...

Opublikowano

I odrazu widać że z ciebie parówa xD th musi meeć przynajmniej 2 niegroźne wirusy. 1 na hs a 2 na pacha. jakiśobrazek podpisałeś th i sie cieszysz xp

Opublikowano

A teraz zastanówcie się:

Kto do cholery dawałby publicznie TH, bez możliwości zarobienia na nim?

Istnieje - fakt, lecz nie jest publiczny i chwała komuś za to :)

Chociaż chciałbym zobaczyć go publicznie w akcji na PLu ;d

Jak GF trzęsie dupą bo tracą graczy ;]

Może by było tak jak z tym YangBug? Wyłączą serwer na pół dnia i zaczną banować? Kto wie :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Kodexior nie martw się o to, zanim do polski trafi TH za free to privy bd tak zabezpieczone że głupi DMG nie będzie działać a co dopiero TH :P

Taka prawda, wszystko co trafia do polski każdy kraj ma to rok nawet 2 lata wcześniej :P

Możliwe że istnieje (Bóg wie) ale tak jak napisałem wcześniej mała szansa że trafi do polski w ciągu roku a może w ogóle nie trafi?:>

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...