Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na hakach graja tylko nobby i sens gry traci sens

ps do twojego pytania sura wp najlepsza do expa ninja dager najlepszy do groty i na bossy mental ma duzo defa ale za to malo ataku wiec za dobrze nim by ci pozniej nie szlo

26495931301941812087.png[/url]
Opublikowano

Jak na dmg hacku to ninja dagger od 20lv możesz iść na Bo w 1h możesz wbić tam 10lv od 20 do 30 nawet krócej a zęby bez+ dropiom non stop

Kofam cie : P

Opublikowano

Sura wp =))

Daj mi miliardy plusów, miliardy minusów.. mnie to nie obchodzi to forum to nie NK nie dawaj mnie do znajomych jak mnie nie znasz ;}, nie zbieram niczego.

PEDOBEAR jest na wolnosci jak cos.

Opublikowano

kim chcesz , nie pytaj sie kogoś bo np .zrobisz surke wp a znudzi ci sie i bdsz ninje robic . wiec po co marnowac czas na sure? zastanow sie i sam wybierz :)

omfgy.jpg

joinedxd.jpg

Opublikowano

Sam musisz zdecydować? W pewnym wieku każdy człowiek podejmuje decyzje sam, ale jak widać ty dalej nie umiesz i się nas pytasz. Graj kim chcesz! Co nas obchodzi kogo weźmiesz, i tak 70 nie wbijesz.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Polecam wojownik mental dlaczego? ponieważ nie musi miec pro eq zeby brać całego spota oraz mało potków zużywa ;)

Mental jest również dobry do dropa ;]

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Sam musisz zdecydować? W pewnym wieku każdy człowiek podejmuje decyzje sam, ale jak widać ty dalej nie umiesz i się nas pytasz. Graj kim chcesz! Co nas obchodzi kogo weźmiesz, i tak 70 nie wbijesz.

Podoba mi się twoja odpowiedź i zgadzam się z tobą a co do tematu to bierz wojownika najlepiej bodego chociaż go nie wymieniłeś :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...