Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Em2 / Metin2Mod.Tk Złodzieje! Zobacz

bartek1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie okradli tylko raz w życiu ukradli e-mail i konto w metku, a potem zacząłem uzywać em2 i do tej pory nic mi nie zniknęło, a z kamera na PL nie korzystam

4ae6f56dfba0424eb5bce39426cc8c5f.0.gif

Jeśli Pomogłem to daj +, jeśli nie to odpuść sobie i nie bądź frajerem.

Opublikowano

LUDZIE ZAINSTALUJCIE SOBIE FIREWWALA I BĘDZIE POKAZANA JAK KEYLOGGERA MASZ TO EDZIE PISAĆ CZY CHCESZ WYSŁAĆ INFORMACJE GDZIEŚ TAM

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Uczeń
Opublikowano

To na pewno nie wina kamera i jego moda, co do em2 nie wiem

DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -DAJ -

Opublikowano

Powiem tak:Tylko raz na YT2Game ktoś mi zmienił hasło a było tam 292B.

-Kamer skoro zrobił taką modyfikacje, to sądzę że jest na tyle inteligentną osobą,żeby nikomu nic nie kraść i samemu do czegoś dojść.

-Co do EM2 nie mogę się wypowiedzieć-nie korzystałem z tego.

-Więc po co ludzie korzystacie z programów które rzekomo "kradną wasze eq i konta" zamiast przestać ich używać i gadać o dupie Maryny?

I jak już mówiłem,ja do Kamera nic nie mam.

Do Andrzeja też nic,gdyż nie używałem jego programu.

Opublikowano

Mnie też orkadli, jak gralem przez em2, łącznie straciłem itemy warte 250kk

ZBIERAM +.

Pozdrawiam wszystkich z s7

Jestem, żeby pomagać. Pomagam, żeby być.

Opublikowano

Co do EM2 możliwe, ale KaMeR1337 na 10009% nic nie kradnie!!

A jak sciągacie "KaMeRMody" i"EM2" Nie od KaMeRa i Andrzeja to puźniej macie za swoje...

To tyle z mojej strony.

refy RMCF

Opublikowano

Omg ... ja chyba z 2 lata na modzie kamera jade i nic mi nie ukradli -,- tak samo EM pamiętam jak była wersja jeszcze podajże 3.1 od tego czasu 76 lvl nabiłem i nadal go mam eq wszystko jest (a jest nawet dobre)

Tak wgl. jak napisał Kamer jego mod to konfiguracja klienta jak ktoś niewie co to jest niech na Wikipedii zobaczy znaczenie słowa "Konfiguracja" -,-

@UP:

Może i jest ja korzystam z innego mh ;]

Opublikowano

Tak i w tym eq "wykradzionym" Byly smoki? moze Smerfy? KWa kwa kwa! Ludzie , ci co pisze ze moze keylogger w em2 lub kamer, to sie grubo mylicie! miejcie szacunek do tych ludzi, Ne0! od dzis zabieraja wam Em , mh z mpc forum fB 2.7 i moda kamera.! albo nie, nigdy byscie ich nie uzywali? co by bylo? fms +0? na medal bysta nie miel, co mowa o bojowcu, tylko ALLE GROSZ. mysle ze dalo wam to do zrozumienia;|

pozdrawiam!

Opublikowano

Ja na EM2 wbiłem botem z 40-62 lvl i teraz boci i jakos nic mi nie znikneło kolega ma postac body skile prawie G eq +9 wbił wczoraj 70 lvl i nic mu przez ten czas nic mu nie ukradli a bocił od 30 lvl ;d

:)

Opublikowano

1. To co up napisał to ma wielką rację

2. tym co coś zniknęło to mają zrobione konta na MPC od dzisiaj do początku tematu

więc nie patrze na na posty nowych

Opublikowano

powiem wam ze też tylko raz mnie okradli. Bo własnie też niewiem jakim cudem e-maila mi zabrali i konto w metinie bylo wlasnie na tym e-mailu

4566511400.png

Opublikowano

Słuchajcie na pewno by was nie okradli . Weście sobie A-Square free jest w dobrych programach i sobie zeskanujcie i ciekawe czy będzie key bo na 100 % nie .

Opublikowano

hehe macie problem... nie wiecie co to znaczy "pobierasz na własne ryzyko" ? Macie problem nikt was nie zmuszał aby to ściągać! Teraz tylko możecie siedzieć i płakać tyle! Nei trzeba sie było brać za taką głupotę jaką jest metin. Kamer i Andrzejt nie mają nic z tym spólnego.

PS: A teraz możecie mnie minusować za pisanie prawdy...

johnmorrisonxxxppwxxxsc.png

Autor-Klik Na sygnę

:)

Opublikowano

Siema ogólnie chodzi mi o to że albo Em2 albo metin2mod.tk zawierają keylogera raczej Em2 który zapamiętuje login. Expiłem Sura z 65 do 70lvl na bodzie w v2 po 2 dniach jak wywalilem bota z kompa na surce został zmieniony e-mail i hasło.. A więc rozpocząłem grę od 0 też na em2 wbiłem 54lvl i dziś wchodzę i ukradli mi najcenniejszą rzecz w eq żelazny hełm +8 10% na magie. Na 100% to nie przypadek moim kilku znajomym ukradli też najcenniejsze rzeczy rib/fms Zbroje zależy czy coś były warte. Może wam też coś zniknęło podzielcie się.

Mi też zniknął przez EM2 albo moda fms+9 na s3 i na s24 fms+6 ... Ale tylko to nic wiecej

Opublikowano

ja gram z wujkiem na modzie i bez kiedys uzywalem em2 i mam nadal na kompie gram w metina 4 lata mam spore lvlle na s12 caly czas uzywac fb i tylko kiedys mnie okradli z 76 lv cale pro eq lecz podejrzewam kolege.niemam nic do kamera

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kolega z piaskownicy cie okradl.

Mialem em, kamera, dmg i jeszcze inne i ani razu nikt mnie nie okradl.

RAsfepN.png
Opublikowano

Do autora tematu Zgadzam sie z toba Albo kamer albo andrzej to zlodziej na s24 tydzien po wyjsciu serwa mialem fms+7 wszystko git cieszylem sie a na drugi dzien postac w innym krolestwie bez miecza juz. I mam to w dupie ze napiszecie ze wasz "Bug" andrzej nie dall tam zadnego keylogera ja wiem swoje . I dla dzieciakow ktorzy zaraz napisza "Wchodziles na yangbugi i masz " zrozumcie wkoncu matoly ze nie kazdy wchodzi na takie strony = nie sciagalem zadnych dupe hackow i zadnych yangbotow TYLKO I WYLACZNIE EASY METIN . I juz koniec prawie =Myslicie ze jak gracie na EM tydzien lub dwa i macie eq to myslicie ze was nie okradnie ? na was tez przyjdzie pora.

Pozdro dla zlodzieja andrzeja (Mam nadzieje ze ci stanol jak kradles kase za mojego konta na s24)

@Down

Ty jestes jakims idiota? no tak bede czekal z eq+9 na zlodzieja az wkoncu sobie wejdzie a ja do niego napisze "Czejsc jestes andrzej17 z mpcforum" ?

Wes pomysl troche to nie boli.

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

A dowody gdzie? Bez jednoznacznych dowodów nie będzie oczerniania innych na podstawie domysłów... Mi jakoś nic nie skradziono.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie pobierajcie EM2!!!!!! Automatycznie zapisuje hasła do kont.

Miałam buffa całe eq+9 i dobre skille. Codziennie zarabiałam na EM2 po czym mnie okradziono....

Włamano się na e-mail, za to wykroczenie skieruję się na policję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...