Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Em2 / Metin2Mod.Tk Złodzieje! Zobacz

bartek1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ogólnie chodzi mi o to że albo Em2 albo metin2mod.tk zawierają keylogera raczej Em2 który zapamiętuje login. Expiłem Sura z 65 do 70lvl na bodzie w v2 po 2 dniach jak wywalilem bota z kompa na surce został zmieniony e-mail i hasło.. A więc rozpocząłem grę od 0 też na em2 wbiłem 54lvl i dziś wchodzę i ukradli mi najcenniejszą rzecz w eq żelazny hełm +8 10% na magie. Na 100% to nie przypadek moim kilku znajomym ukradli też najcenniejsze rzeczy rib/fms Zbroje zależy czy coś były warte. Może wam też coś zniknęło podzielcie się.

Opublikowano

Wlazicie pewnie na jakies strony o metinie ze da wam item +9 jak dacie passy pobieracie co sie da i macie...

@Sam expilem na easy +mod ninje z dmg hackiem do 65 lvl okolo 1 miesiaca I co nic mi sie nie stalo nadal mam ta postac nikt nie wlazil eq mam jak nalezy ...dry.gif

@Helu nie sluchaj ich sami wlaza na jakies strony z keyami i placza nic ci nie bedzie jak nie bedziesz wlazil na zadne strony typu yangi podaj haslo itp

Opublikowano

Ja powiem tak:

Na kompie miałem tylko em2 nic wiecej! Skype, gg nic z tych rzeczy...

Komputer służył tylko do Em2 nagle po zdobyciu 100kk+ zostałem okradziony i ktoś włamał mi sie na maila i zmienil haslo etc.

Mail tego kogoś: [email protected]

Oczywiscie sprawe oddałem na Policje (bo to nie tylko konto w metinie ale włamanie na Maila)

Teraz czekam co z tym zrobią ale narazie jest cisza...

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

@KaMeR1337- Czy ja napisałem gdzieś że Ty kradniesz? NIE! Mam nadzieje że ten post nie był do mnie...

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

@KaMeR1337- Czy ja napisałem gdzieś że Ty kradniesz? NIE! Mam nadzieje że ten post nie był do mnie...

to było do autora tematu

Opublikowano

na swiecie sa tacy ludzie, ze nie musisz wchodzic na zadne strony, miec kayloggerow ani nic z tych rzeczy

wystarczy ze w grze cie zobaczy i spodoba mu sie twoj item, a czemu nie okradaja topki? bo wtedy ludzie przestawali by grac i metin by sie tak nie rozkrecal, a kto sie przejmie jakims charem z 60 lvlem, ale jak takich okradnie 5 to sam ma otwarta droge do topki

Opublikowano

Ja często, wgl prawie zawsze używam moda i mam zapisany login i hasło i nigdy nie miałem z tym kłopotów...

Daj mi miliardy plusów, miliardy minusów.. mnie to nie obchodzi to forum to nie NK nie dawaj mnie do znajomych jak mnie nie znasz ;}, nie zbieram niczego.

PEDOBEAR jest na wolnosci jak cos.

Opublikowano

Login i hasło z Moda Kamera zapisuje do pliku, po pierwsze.

Po drugie jak zapiszesz hasło, to Twój kolega moze przyjsc do Ciebie, i wejśc w ten plik i bez problemu odczytać login i hasło.

Po trzecie jak miałem, moda to nic mi nie okradli, ale dopiero jak zainstalowalem EM2, to juz kaplica, nie ma eq, ani nic.

pozdro

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Opublikowano

hasło zapisuje się w pliku "loginsetting" kamer moda a z EasyMetin też zapisuje się do pliku na dysku "C" plik "py.cfg" więc nie osądzajcie kamera ani Andrzeja tylko te strony co wchodzicie na np. darmowe yangi / SM !

//Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

dzieci posłuchajcie mnie jak uważacie ze Em2 ma kolegery albo coś od kamera nie grajcie na nich i wypierdlac z forum takie moje zdanie bo na kazdym hacku z forum może być koleger i mogłeś pobrac powiedzmy coś do cs i tam kolegery były albo któs z rodziny coś sciągał

Opublikowano

Ta pewnie, Ja już na Tym wbilem spory lvl, 63, cały czas na SH, i jakoś Mnie nie okradł, a jakby miał wybierać pomiędzy Surką 36 czy 37 a Wojem Mentalem 63 to raczej by wybrał mentala, no sorry

Opublikowano

Ja Moda na pl i privy używam od ich powstania i nigdy mi nic nie zarypali. Co do EM to nie wiem bo nigdy nie miałem.

Opublikowano

Mnie też nikt nie okradł .Na Feniksie 39 lvl(zbanowane) i teraz 42 na innym serwie(też pl i działa) nic nie znikło . EM2 tak samo jak Kamermod niema żadnych keylogerów .

Jeżeli wam coś zniknęło to sprawdźcie najpierw dozorce, później innych charów a na sam koniec strony po których chodzicie (typu YH , TH itp.) Wiem że najłatwiej zwalać na innych , niż na samego siebie.

Ale trzeba zacząć samego siebie oskarżać o brak EQ .

Opublikowano

Kamer jest czysty Andrzej też ale ci co stworzyli em2 są jacyś podejrzani.

po1

Na niedostępnej platformie w v1 wyrzucają itemki (niby regularnie ale i tak nie rozszyfrowałem dat).

po2

ci od em2 mają nasze passy na PL'a dlatego po każdym skorzystaniu z em2 zmieniam passy.

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Ja ściągnołem EM dobra grałem na nim na orionie nie logowałem sie na główną postać... (Wiedziałem że mam na kompie ok 30 trojanów (czym sie chwalic..))Postać hacknieta.. no i pierwsze co przyszło mi na myśl to przecież ss przesłany prze mojego kochanego kolege... Bo on sobbie kupił tego keyloga z Allegro.... No chuj... Trzeba pomyśleć przesłali ci ss'a?/Folder?/a nawet zwykły notatnik... I w tym już zawierają keye;(

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

Looknij aukcje;p Jakaś pełna wersja keylogera za chyba 15zl a klucz 9.99 widziałem to ostatnio:)

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

@ Newcity

prędzej metinmod.tk bo strone wycofano!!!

kamer jest czysty bo sam korzystam i nikt mi konta nie ukradł 47lv ...

a strona jest masz tu link: http://metin2mod.tk/

Sieć Serwerów ZbytowniA.pl

Nazwa serwera: ZbytowniA.pl [Call of Duty MEGA XP]

IP serwera: 188.165.224.136:27056

Typ serwera: Steam/NonSteam

Tryb Rozgrywki: COD

Ilość slotów: 32

Godzinny uptime: 24/7

Friendly Fire: Nie

Rekrutacja na adminów: TAK

Forum: www.ZbytowniA.pl

Monitor serwera:

b_350x20_CFFAD41-E98100-000000-591F11.png

ZAPRASZAMY !

Opublikowano

mi tez ukradli 41 woja i dropka tylko ze na innym koncie i do e-maila haslo zmienili i sam nie wiem o co chodzi jak ktos wie jak to odzyskac to dam +

h6IduA1.png

Opublikowano

@Kaled41 chyba plików klienta ;P

@Topic Kolejny który próbuje zmieszać z gównem Andrzeja i Kamera ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...