Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malowanie Paznokci U Facetów

nali11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam kiedyś miałem na czarno ale mnie komentarze typu gej wkurzyły i skonczyłem niewiem jak bd z tobą

Opublikowano

Rob co chesz, ale bedziesz sie kojarzyl z luntkiem albo co gorsza z jego pier***ietym grubym kolega co byl w mam talent czy gdzies tam :)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Nie znam żadnego metala (a obracam sie w tym środowisku) który maluje paznokcie O_o Raczej to traktowane jako pedalstwo jest bez urazy, ale rób jak chcesz xD

Opublikowano

Najlepiej u rockowca wygląda jak sobie pomalujesz jeden ten najmniejszy paznokieć,i wtedy noże być ale nie wszystkie...

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Sam widzisz :P, lepiej ich nie maluj...

Ja tam raz przefarbowałem włosy na czarno :(... i tez sie chciali smiac ;d ale zbyt szybko sciałem włosy na krotko i przefarbowałem na taki jaki mialem

Opublikowano

Jakbyś sie pokazał u mnie w szkole nie wyszedł byś z niej chyba że by cie wynieśli

Albo po drodze do domu byś spotkał milych osobników którzy w miły sposób by ci wyjaśnili co jest nie tak xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Hmmm a ja ci powiem tak Polska jest krajem zjebanym do potegi X. Dlaczego? Bo np. w Anglii idzie sobie po ulicy pedal i ma ogolone nogi obcisle spodnie itp. i NIKT go nie ruszy! A w Polsce to by go juz na dziure zajebali... Ja bym ci odradzal malowania paznokci bo to mi sie kojazy z dziewczynami (A ty chyba nie jestes). Malowanie paznokci u facetow to dla mnie jak zmiana plci wiec prosze Cie... NIE MALUJ!*

-W zadnym wypadku nie bronie pedalow! TRZEBA ICH TEPIC!

-Nie mam Polskich liter :P

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

Krótko mówiąc: IDIOTYZM. Żaden prawdziwy facet nie maluje paznokci, rzęs , itp.itd...

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

Widać ze prawdziwy mężczyzna z ciebie nie będzie...

Po co malować sobie paznokcie?

W pysk można dostać od niektórych za to,nie mówie że ja bym cię bił ale taka prawda.

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Sam widzisz :P, lepiej ich nie maluj...

Ja tam raz przefarbowałem włosy na czarno :(... i tez sie chciali smiac ;d ale zbyt szybko sciałem włosy na krotko i przefarbowałem na taki jaki mialem

WTF? Smiali sie ze przefarbowales wlosy na czarno? o.O

Ja mialem najpierw z blondu na czarne pozniej na ciemny niebieski ^-^ I nikt mi nic nie mowil ze cos jest nie tak xD.

Polska, pojebany kraj. Od kazdego teraz mozesz dostac wpierdol tylko dlatego, ze wygladasz jak pedal. ; o

NiE MaLuJ PaZnOkCi!!!!!!!!!!!!!!

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Sam miałem pomalowane 2 razy ale zrezygnowałem z tego i to było na obozie w Francji/Grecji a w polsce to napewno nie mi tam to nie przeszkadza ale nie maluj wiesz Polska :/

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Gość Mounthains
Opublikowano

Masz wyjaśnione.

Jesteś w polsce = wpierdol

na bezludnej wyspie = top

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...