Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malowanie Paznokci U Facetów

nali11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Chciałem się zapytać co sądzicie o malowaniu paznokci u facetów na czarno ,

wiadomo że nie wszystkim taki zabieg pasuje chodzi mi raczej w strone melatu / rocka.

Inne kolory odpadają.

Jako sam gram na elektryku

ichigonapisblb.png

Opublikowano

Yyyy co sie nas pytasz?. ; /

Kazdy ma swoj styl i robi to co sie mu podoba... Moze dla innych to jest głupie, Dla innych nie

Ja ci powiem ze nie uwazam tego za glupie ale tez nie za madre :), Rob co chesz :> lub czekaj na wypowiedz innych

Opublikowano

Nie przesadzaj , chodzi mi o same paznokcie.

jak nie dostaniesz wpierdolu pierwszego dnia w szkole to sobie maluj, albo spytaj sie metalowych kolegow czy to jest kul

Opublikowano

Nie chodzi mi tu o pozerstwo , ani tymbardziej Emo.

Wiesz akurat wpierdol mi nie grozi

to sobie maluj, ale jak na moj gust to pedalskie

Opublikowano

Nie wiem , w pewien sposób mi się to podoba.

I nie ma to wogóle zadnego powiązania z gejostwem.

pytasz sie co sazimy, choc nie slucham metalu ani sie nie interesuje takimi ludzmi to wyaje mi sie to byc glupim pomyslem

Opublikowano

W świecie rocka jest to ok, ale jak wiemy, w Polsce rock jest na bardzo niskim poziomie, więc może się to dla Ciebie skończyć pobytem w szpitalu.

off

Opublikowano

pytasz sie co sazimy, choc nie slucham metalu ani sie nie interesuje takimi ludzmi to wyaje mi sie to byc glupim pomyslem

To ja ci polecam słownik :(...

ale wypowiedziales się,

a co do tematu pomyslales nad ludzmi? co o tobie beda myslec? ;/

Opublikowano

Zależy też od wieku , patrząc na tę perspektywe

Tak , myślałem ... szczeże to bodziec krytyczny nie dotyka mnie aż tak

ichigonapisblb.png

Opublikowano

Nigdy się z tym nie spotkałem, pewnie dlatego że taka osoba w moim mieście miała by przejebane.. ehh ta polska mentalność.

Ogólnie mi to nie przeszkadza, rób co chcesz i skoro uważasz że będzie ci to pasowało to czemu nie ;)

@ ps

przeglądałem sobie twój profil i zdjęcie, powiem ci że powiązanie czarnych paznokci z fullcapem to zły pomysł ;D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

@ ps

przeglądałem sobie twój profil i zdjęcie, powiem ci że powiązanie czarnych paznokci z fullcapem to zły pomysł ;D

To stare zdjęcia ; p

@ PS

Zresztą powiem , że ja mam dość pomieszane style . Słucham metalu i Hip -Hopu - te gatunki racej gryzą się ze sobą. Gram na elektryku i jeżdże na BMX-ie . Zajmuje się Beatboxem i pisze Rap teksty ...

Malowanie paznokci było jedynie zapytaniem , jak narazie miałem okazje pomalować paznokcie sprawdzając jaki wpływ ma pocieranie strun na płytkę paznokcia i tyle .

ichigonapisblb.png

Opublikowano

takie gówno to bardziej u Emo noobów niż u Metali / Rockowców... sam przebywam w takich grupach, sam gram na elektryku i jakoś osobom z mojego otoczenia tak nie odwala... jedynie jeden Emo co się jakimś cudem do nas wbił tak odwaliło, no i został wyśmiany tylko (ale może to przez to że teraz wygląda całkiem jak baba)

Opublikowano

To ja ci polecam słownik :(...

ale wypowiedziales się,

a co do tematu pomyslales nad ludzmi? co o tobie beda myslec? ;/

polecam ci mozg, wiesz imbecylu co to literowka?

Opublikowano

polecam ci mozg, wiesz imbecylu co to literowka?

Woow zmieniles szybko podpis w swojej sygnie ;/ o ten blad ortograficzy mi chodziło!!... imbecylem mozesz nazywac kogos innego

@Topic

najlepiej zrob tak na jeden dzien wyjdz na miasto i zobacz jak reagują na to inni

Opublikowano

To stare zdjęcia ; p

@ PS

Zresztą powiem , że ja mam dość pomieszane style . Słucham metalu i Hip -Hopu - te gatunki racej gryzą się ze sobą. Gram na elektryku i jeżdże na BMX-ie . Zajmuje się Beatboxem i pisze Rap teksty ...

Malowanie paznokci było jedynie zapytaniem , jak narazie miałem okazje pomalować paznokcie sprawdzając jaki wpływ ma pocieranie strun na płytkę paznokcia i tyle .

Niezła hybryda z ciebie. :D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

nali11 masz jakieś swoje nagrania w necie ?

Jesteś zbyt tolerancyjny.

@TOP

zakaz_pl.jpg

Jeśli jesteś naprawdę taki kul i rock to nie musisz się obwiszać kolcami, prać prania w Perwoll'u Black Magic,

a po prostu pokażesz to przez zachowanie i styl obycia.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...