Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Metin2 - Nowe Oblicze

Nowe Oblicze Metin2.  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci sie moje nowe oblicze metina?

• Tak.
    • Nie. Nie podobaja mi si? rzeczy, o któych napisze w poscie poni?ej.
    • Tak, ale zmieni? bym kilka rzeczy. Napisze o nich w po?cie ponizej.
  2. 2. Czy zagra? by? na takim serwerze?

• Tak.
    • Nie.
    • Tak, ale po zmianach o których napisze w po?cie poni?ej.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No z tą mapą na wzór DT całkiem ciekawy pomysł, czytałem o tym na Niemieckich i Włoskich forach i jest możliwość zrobienia takiego czegoś, nawet widziałem taka mapę na niektórych serwerach w Niemczech i Włoszech. No więc czekamy na jakieś dowody, a jeżeli nie to do 1 września- aż uruchomi grę na serwerze dedykowanym.

Ja wrogom podziękuje gdy przyjdzie czas na rewanż... 

Opublikowano

Nie ukrywam server interesujący na pierwszy rzut oka. Ale patrząc na to z drugiej strony serwer nie posiada niczego co by można bylo nazwać 2 obliczem.

Mianowicie:

-max 127 lvl - jest praktycznie na każdym nowszym servie

-Dodane Bronie na 80 i 105 lvl. - 80 nic nowego 105 interesujące

-Dodana nowa biżuteria ( 70 i 90 lvl ). - ciekawe

-Dodane nowe tarcze ( 75 i 95 lvl ). - tarcze te widziałem około 3miesiace temu na którymś servie co prawda bez tekstur

-Nowe textury podłoża i wody - większość serwerów na swoich clientach posiada własne tekstury podłoża i wody

-Nowy wygład skili - naprawdę jest tego tyle ze głowa boli

-IS w grze - nie widziałem tego na innych privach ale z tego co czytałem odnośnik monety do is jest łatwo zrobić

Mapy: mapy mogą być albo bardzo dużą zaleta serva lub mogą go zniszczyć zależnie od cenny przepustki lub dropu itemow

Według mnie pomysł na serwer dobry ale naprawdę nie jest to nic aż tak wyjątkowego

33072.png

18706.png

34222.gif

32375.png

dsae.jpg

Opublikowano

e tam bardzo możliwe że coś takiego uda mu się zrobić. Cały serwer z takim opisem można zrobić w 5-15dni w zależności czy robisz nowa mapke czy podstawiasz za mało wykorzystywaną. Ale ss'y zobaczyłbym z wielka przyjemnościa xD

33072.png

18706.png

34222.gif

32375.png

dsae.jpg

Opublikowano

Nie zeby cos ale ostatnie logowanie Detonator mial wczoraj o 22.40 ok ;] Wiec moglo mu cos wypasc .. Nadal czekam z niecierpliwoscia ;p

882144941.png

LIFEMT2 FOREVER !! xDD

Opublikowano

Ok, jeżeli to wypali to proszę o passy na pw i informacje <;

sig.png

Zapraszam na to forum wszystko o metinie . (To nie reklamacja innych for) wszystko metiny biorę z mpcforum.pl

Opublikowano

Witam wszystkich. Grałem na tym jego hamachi i odradzam te pliki...

Co prawda bronie na 80, 105 lvl są, fajnie wszystko zrobione, ta mapka ze smokiem tez fajnie zrobiona ale laguje tam troche. Na mapke z metinami nie miałem wstępu bo przepustki nie miałem, ta mapka na wzór V2 tez nawet fajna ale wydaje mi się, że do expa on się nie nadaje.

Co do wierzchowców...są ale bardzo niedopracowane...troszkę rozmazana grafika wokół nich i lagi straszne przy wsiadaniu i zsiadaniu z niego.

Aktualnie server jest OFF, nie wiem dlacego. Właściciela nie ma na GG, na MPC nie odpisuje, być może jakaś awaria bo ostatnio przez Polskę przetaczają się burze.

Wracając do tematu, pliki prawdopodobnie wzięte z Avalonu lub tej drugiej paczki Easy ( przepraszam autora tych plików ale nie znam jego nicku :P ) i dodane tylko questy, bronie mapki i wierzchowce. Pliki należy dopracować i będą bardzo dobre.

Prawdą jest, że na każdy lvl jest jedna lub 2 misje.

Opublikowano

A autora posta nie ma od tamtej pory:P chyba chlopak w kulki leci;]

Opublikowano

bardzo fajne pomysly ale powiem ci ze nie zagram nigdy na takim serwie,privow ogolnie nie lubie,ale taki serw bylby czyms ciekawym (podobnie jak dawna Insomnia) jak bys oprocz tych nowosci na h-lv dodal cos od 1 lvl np nie zaczynamy na dzikich psach pozniej zaprzysiezone m2 i BO itp zamiast tego fajnie by bylo jak bys zrobil cos calkowicie nowego OD RAZU a nie trzeba sie pierdolic po raz 100 z tyym samym, na przyklad zamiast psow jakies inne moby z calkowicie innym dropem, calkowicie inne bronie na low=lvl z innym ciekawszym sposobem ulepszania, z bossa np bery moglyby dropic jakies ciekawe itemki i zabicie jej byloby ciezsze niz zwykle loch malp tez calkowicie zmieniony itp itp, no i oczywiscie nowe questy, i itemy nie podoba mi sie latwosc ulepszania o ktorej mowisz wolalbym zeby ulepszanie bylo ciezkie, ale za to itemy by dawaly ciekawe cechy za wbicie na wiekszy + wtedy na takim czyms moglym zagrac, od nowa mozna byloby poznac gre stworzona przez ciebiemam nadzieje ze wezmiesz sobie to do serca, sam chcialbym cos takeigo stworzyc ale mi sie nie chce wole grac juz na plu pozdro

Cheaty są dla NOOBÓW

Opublikowano

Fajnie, ale masz 4h na nakręcenie jakiegoś video z serwera lub danie screenów, które pokazują nowości, inaczej temat closed, bo się tylko spam będzie robił.

Dowodów nie ma, zamykam w celu uniknięcia dalszego spamu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...