Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utopia[Pl][No-Hamachi]

Gość @DeWo@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAH.

Jak zwykle z UTOPIA jakies problemy sa. Najpierw baza w komorce(LoL?). Nie wyrobienie sie z patcherem. Wlamania. Co jescze. Moze ci sie komp spali

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to w koncu jak bedzie z serwerem wystartuje ponownie czy mam szykac czegos innego ;x ?

ODPOWIEDZ mi DeWo prosze.. bo mi sie ogolem serwer podobal, podejscie tez. Ale no niestety, stalo sie i juz sie nieodstanie dlatego pytam,

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

wszystko przez tych jebanych Turkow tak to oni wlamuja sie i psuja wszystkie servery polskie poniewaz u nich nikt nie gra...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

daj - odwdziecze sie i dam + i 5 ^ ^ Warto xD

Opublikowano

Jeśli wszystko dobrze pójdzie i nie będzie innych chętnych (nie jestem w tym doświadczony) to zgłosze się na hostera.

@up

Rzeczywiście "tzeba" mu dac szanse.

Pisałem z DeWo i mówil , że robi własne pliki serwerowe . Jak wszystko dobrze pójdzie to będziemy na nich grac.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ;P

zintegruje serwer www z plikami i pozmieniam troche rzeczy ;P

Opublikowano

Mam proste pytanie , a jak oczekiwane dla każdego śledzącego twoje prace DeWo...

Czy dzisiaj wieczorem serwer wystartuje ??

Opublikowano

Nie. Mowie szczerze, zeby znow nie bylo zadnego 'bubla'.

Wole wszystko dopracowac

Opublikowano

wlasnie:) zeby byl hard;) MOZE MINIMALNIE WIESZY exp niz dales ostanio bo 2h na 30 lvl tzeba ale tak z 10 % wiecej tylk o:)

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Dewo. Postaraj sie zrobic pliki: Z misja biologa na 90(Notatki Przywodcow) i Seon-Pyonga na 92(z tymi klejnotami) i zeby byl lvl kolo nicku ;d To trzeba tam zintegrowac z rankiem na stronie chyba

Uczeń
Opublikowano

Raty wszystkie były zajebiste i nie zmieniaj tego. Ten serwer co był ostatnio był prawie idealny 0 lagów i wgl tylko trzeba go było dopracowywać.

Zbieram minusy, daj - i 5 ja nie gryzę. Z góry dziękuję. ;)

Opublikowano

Nie trzeba sie rejestrowac. Wpisujesz tylko nick

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...