Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utopia[Pl][No-Hamachi]

Gość @DeWo@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacja starszej wersji Utopii

Prosze o delete.

Gdy rozwiążemy proble z hostingiem Utopia wystartuje

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brak handlarzy, Godzin otwarcia też nie ma .... Jak narazie nie kuszącza reklama do grania . Strona ruczy okolo 9:00 - Jest już 9:20 .

giphy.gif

Opublikowano

zobaczymy o 15 :>

jednoczesnie daje ci + za reklame

@up moze jest GM/GA albo ma znajomosci z GA?

@EDIT

wchodze na stronke (ktora jest chyba dalej off) niby wszystko OK tylko ze na tej stronie nic nie ma...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wie bo to jest nasz hoster Open ;P

//edit - pierwszy ;P

Opublikowano

Rejestracja nie działa

nternal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Opublikowano

Dobra to czyli że poprawne info i wszystko będzie około godziny 15,

PS:Link do strony będzie cały czas taki sam ?

:[

Opublikowano

stronka on

rejestrowac sie poki mozna :-)

@EDIT

stronka on ale rejestracja off?

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Prawdobodobnie taki sam.

Nie widze sensu zmieniania domeny, zwlaszczaa ze strona jest jako subdomena mojego forum

Opublikowano

rejestruje sie juz dobre 20min na servie pewnie tez bd takie lagi

czlowieku jestes głupi czy udajesz?? hoster wyraznie napisal, ze ciagle sa resy stronki ewentualne poprawki i DOBRZE BEDZIE CHODZIC O 15!! a nie teraz wbijasz nie chodzi i juz proroku przewidujesz, ze lagi bd na serwie

Czarizard

93088508.jpg

Opublikowano

Przyspieszyłem działanie strony, przez usunięcie TOP5 po lewej stronie, usuwając jednoczesnie kilka niepotrzebnych zapytan do bazy.

Mulić narazie mogą jedynie Ranking i Rejestracja

Opublikowano

nie jest glupi ale pewnie nie przeczytal nawet wczesniejszych postow i sie wypowiedzial...

@DOWN

Mam to samo :/

Może jakiś minusik?? ?:D

Opublikowano

to niech przeczyta i wejdzie w temat pierwsze a nie wylatuje z odpowiedzią bezsensowną tak się nie robi.

Ja mam pytanie do Administracji serwer, czy na serwie beda takie bony jak 5k pż, +250 wartość ataku, jakieś 6,7 bony, hwangi i zbugowane 85 bronie? bo jak tak to w sumie odrazu opuszczam temat i nikogo już nie denerwuje.

Czarizard

93088508.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...