Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Metina

krolik1908

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up ma racje nigdy ta gra nie upadnie bo gf za dzuco by stracilo .

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mysle ze to ma zwiazek ze dodali ta zmiane co wczessniej była czyli tekst pisze sie 2 razy cos z szeptem chociarz mi dzsiaj rano moja new boga+9 1k pz defa+4 speeda+4 i uchyłki+3 poszło sie jebac a ta zbroja u mnie na serwie stoi 250kk no szkoda ich

ps nie mma tez broni bo cienki fms +9 sr 10 tez poszedl sie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@UP chociaż :)

@TOPIC na pewno team wynagrodzi wam te itemy.. bo szkoda im będzie żeby stracili graczy i jakiś % dochodów z ISa

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Up@ a skąd oni nie będą wiedzieć czy ktoś kłamie ? Jak item znika to i z logów serwera .

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Udowodnić to bd jedynie mogl screenami nie przerabianymi(eq na sobie zalozone)

Ja tak robię tylko jak coś kupie odrazu PrintScreen i mam spokój

PS:Moja New Stalka +9 Z 4XKD+5 I 6 BONAMI ZNIKLA...(żart :D) nie piszcie co wam znikło bo to mało kogo interesuje...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a mi znikło 1kk lol^^ na serio łowiłem małże sellnołem i miałem 15kk i zrobiłęm sobie przerwe potem wchodzę na konto a tam 14kk a stałem w tym samym miejscu co przed tem czyli: m1, na wysepce co łowią boty :D

banner-reklamowy.png

Wesprzyj akcję stop dzieciom neo i wklej ten obrazek do swojej sygnatury !!!

Link do obrazka: 

http://i2.pinger.pl/pgr372/0fc6015900185aa949fc592b/banner-reklamowy.png

Tylko neo daje - za nic jeśli nim jesteś TO DAJ - (mi nie zależy)

Jeśli nie jesteś neo to daj + (mi nie zależy) 

Wejdz na strone : 

http://www.stop-neo.yoyo.pl/

Opublikowano

ktos tam napisal ze bedzie mozna udowodnic screenami ze mialo sie dane itemki,gowno prawda.Wynagrodza wam te straty ale na pewno nie w itemach,zrobia wam zapewne event jakis z metkami i bossami

Opublikowano

Up@ a skąd oni nie będą wiedzieć czy ktoś kłamie ? Jak item znika to i z logów serwera .

Od tak nic nie znika.. gdzieś to musi być zapisane ;]

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Szczam na PL... straciłem eq z onyksa i gromo. Smocza +9 i fmsy od botów poszły się.... Nawet potki mi zniknęły. Team wam nie odda, zgodzę się z @2up.

Opublikowano

Tylko najlepsze jest to że znikają itemki a wy nie znacie przyczyny. Ale ja chyba wiem czemu wam zniknęły itemki. Zrobił się jakiś błąd na serwerze(może przez tego kolesia 99lvl co jest na 10 czy tam ilu serwerach)i od tego czasu dopóki tego nie naprawią lepiej sobie pochodzić na rybki czy co tam. Aha moim zdaniem znikają itemki takie które zostały nabyte krótko przed lub krótko po błędzie czyli jakieś 3-4 dni

Opublikowano

Kur.. mać .... Wy co chwile piszecie : " mtpl upada " i tym podobne tematy ..

On kur.. nigdy nie upadnie . Gamerforge nie są tacy głupi .Jak myślicie po co były te 1 i 2 fazy ? żeby zobaczyć na jakiej zasadzie działają haxy a potem to zjebać ...

Poza tym oni mają backupy . On nie upadnie nie rozumiecie tego ? Co z tego jak zbugujecie m1 .Dostaniecie bana a serwerowi nic się nie stanie .

Wy mówicie że oni trzepią kase z was , to nic nie kupujcie z is .

Dziękuje dobranoc .

Edit : Straciliście 1 itemka i co ? I wyżalacie się tutaj ? Ja też mogę napisać : Straciłem zatruty miecz +9 śr 59 :x a nigdy takiego przedmiotu nie miałem , a wy którzy wymyśliliście te itemki to nie umiecie na nie zarobić? Nie wylogowywaliście się przy czwartkowym resecie ?

I jeszcze dodam ze gameforge nie zajmuje sie tylko polskim metinem, ma wieeeele na glowie

chociaz gdyby xaar spamowal im tam to moze by cos bylo z tego metina polskiego, programisci z gf juz raz zrobili ze zaden multihack nie dzialal, wiec jak sie chce to mozna

Opublikowano

Mnie nic nie zniknęło, ale takiego wkurwa dostane jak mi ten FMS dzisiaj zrobiony zniknie że... S6 Grymuar w razie czego :D.

A ciekawe, czy jak ja zrobiłem SS np. wczoraj czy przedwczoraj RIBa+8 przed ulepszeniem, na +9 spaliłem to ciekawe czy po wysłaniu do nich ScreenShota oddadzą RIBa? Zastanówmy się nad tym poważnie...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

jak mi zniknie moje eq to nie gram juz nigdy w metina... -.-

stawialem 6 fishbotow przez 2 tygodnie i nie moglem grac w warrocka poniewaz komp byl obciazony , no ja pierdole

na razie nic nie zniklo

@edit gram na S6

x

Opublikowano

Ja Gram Na s2 75 body prawie 24/7 expie i wogole nic nie zniklo nawet potka :)

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Może ktoś skopiować co tam pisze i wkleić tu ?? Był bym wdzięczny. Po komentarzach stwierdzam że na metka nie bd wchodził 2-3 dni :)

;p

Opublikowano

ktos jaze bedzie mozna udowodnic screenami ze mialo sie dane itemki,gowno prawda.Wynagrodza wam te straty ale na pewno nie w itemach,zrobia wam zapewne event jakis z metkami i bossami

zrobia event z metkami to jeszcze gorzej, przeciez jak komus np. smocza+9 i fms+9 znikl to jak rozwali metka? bez broni? albo bez zbroi? ;D

ale znajac GF to tak bedzie

13032777318975834031.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...