Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Metina

krolik1908

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadID=1069276

Czy komuś coś zginęło? Ja dzisiaj się nie logowałem, bo obczajałem metin2 beta

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi sie jeszcze nie zdarzylo :) Ale wspolczuje "okradzionym" :/ Np dzis mialem ze nie widzialem sklepow na Ch2 Kirian M1 :O ciekawe czemu :/ relogi nawet 10 nie pomogly :)

Opublikowano

Na s5, cały czat pisze, że coś im zginęło, to jest kpina ze strony GF!!

Opublikowano

maniaki z was! skoro wiecie ze itemy znikaja to nie wchodzcie na konto przez 2/3dni moze naprawia za ten czas;)

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

a wie ktos moze cos o graczu kinglui? Dla niewiedzacych ma on 99 lv na kilku serwerach, a nie ma przedrostka gm, a w ostatnim czasie wprowadzono przedrostek przed nickiem gma, ani na forum board nic nie jest napisane o powiekszeniu sie skladu teamu, ponadto za pozno sie zorientowalem, ale na s8 tylko na ch1 byly powiekszone raty do 200 procent, co to ma byc sie pytam? Ja narazie nie wbijam na konto

Opublikowano

Na moje to ta postać z 99lvl (Nick chyba Kingliu bez tagu [GM]) ktora pojawila sie na kilku serwerach ma z tym jakis związek ;x

@Up szybszy :>

Opublikowano

lol, ale mnie kusi pograc z ratami expa 200 procent, ale z drugiej strony stracic cos z eq wartego 100kk to troche zal mi tego i ciezkiej pracy, przez jakiegos cepa

Opublikowano

no mi zniklo kd+4i kamien duchowy i nie wbijam juz bo nie chce stracic riba+9 sr 49 zkd +4a team itemów i tak nie wzróci

Opublikowano
do czego to doszlo zeby prosic Boga o rzeczy z glupiej gry

W prznosni napisalem!! Poprostu bardzo ale to bardzo nieche zeby mi co zgineło!!! Duzo godzin spedzilem wczesniej bez EM2 zeby do czegos dojsc!

Opublikowano

Na s13 często znika kolegą drop z groty :)

Nawet pieczęcie wierzchowców

Również potki

Jest to pewnie związane z częstymi atakami na bazę :D

Opublikowano

jak cos temat na board usunieto bez zadnej odpowiedzi ze strony teamu, czy calego tego pro elo elo xaara. Ludzie w temacie pisali o ginacych itemach, kiedy przechodzi sie przez tp, czy rozpoczyna w miescie.

Opublikowano

Metin wogóle spada już na psy, ale moim zdaniem team nie odda tych itemków graczom którym coś zgineło.

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Zbieram minusiki, więc nie bądź żyła siepnij --

Opublikowano

ja pierdole! bylem w lasku konczylem metka 75 i mnie dedli... ok dalem miasto... przenioslo mnie do m1 i zajebalo smocza +9 z kd defa i uchylki +4 i 50 ataku!? co to kurwa ma byc! jebie pl-a sprzedam konto na allegro

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

to jest hmmm ... jak by to ująć ... żałosne ...

ja straciłem boga +7, bojowy +6kd+4 , nimfe +7 , naszyjnik 5 bonow , zelaka +9 , lwia +9 , ebonki +8 i stalke +3 ... wydawało by sie że to dosc duzo itemkow jak na buga ... ale na zlodzieja mi to nie wyglada ...

dlaczego ? odpowiedz jest prosta ... to jest niecala polowa eq , a w eq mialem tez inne drogie itemki ktore zostaly + 2 strony ku dla bodego (aury wiry berki poli)

edit: dodam ze serwer jest nowy tzn s23 i takie itemki nie należą tam do tanich ^^

HBV27j.png

Opublikowano

współczuję :) ale ja też straciłem wiele :(

@JA też gram na s23 :) straciłem 3 rzeczy z pż i zbrojke . lwią +7 z max pż +2k

Opublikowano

Kur.. mać .... Wy co chwile piszecie : " mtpl upada " i tym podobne tematy ..

On kur.. nigdy nie upadnie . Gamerforge nie są tacy głupi .Jak myślicie po co były te 1 i 2 fazy ? żeby zobaczyć na jakiej zasadzie działają haxy a potem to zjebać ...

Poza tym oni mają backupy . On nie upadnie nie rozumiecie tego ? Co z tego jak zbugujecie m1 .Dostaniecie bana a serwerowi nic się nie stanie .

Wy mówicie że oni trzepią kase z was , to nic nie kupujcie z is .

Dziękuje dobranoc .

Edit : Straciliście 1 itemka i co ? I wyżalacie się tutaj ? Ja też mogę napisać : Straciłem zatruty miecz +9 śr 59 :x a nigdy takiego przedmiotu nie miałem , a wy którzy wymyśliliście te itemki to nie umiecie na nie zarobić? Nie wylogowywaliście się przy czwartkowym resecie ?

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...