Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gildia Na S25- Pomysł

Vado

181 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwie ma powsta? owa gildia?

2. 2. W jakim królestwie chcieliby?cie zagra??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram chętnie z wami. ;)Nick: DjRiX gram tak z 2-6h dzienie w metina Czasami więcej ;d. Profesja Wojo Body królestwo obojętne. Pisać na 6256044. W sprawie grania

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponował bym aby zagrać na S24, ceny narazie w miare i niektórzy z MPC już tam grają. A z resztą im szybciej tym lepiej.

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Zbieram minusiki, więc nie bądź żyła siepnij --

Opublikowano

s 24 jest zamknięty

ja teraz zacząłem grać na s2 i zobaczę ile tam zdziałam pewnie nie wiele po kochany GM da mi bana za wulgaryzmy

do6qfp.jpg

Opublikowano

Ludzie no nie rozsmieszajcie mnie s24 owszem jest zamkniety ale jak ktos ma jakies konto starsze to bedzie dzialac ja nowe konto juz tydzien temu zazlozylem i teraz sobie expie w jinno VickenPL s24 dawajcie wszyscy.

Opublikowano

Wypowiadałem się już, jest ankieta jeśli jakaś propozycja pierwsza osiągnie 100 głosu to on wygrywa. Podawajcie nazwy gildii bo niestety będę musiał sam wymyślić nazwę. Mam nadzieję, że się zgracie i będziecie innym członkom gildii pomagać oraz będziecie brać czynny udział w życiu gildii. Jeśli macie jakieś pytania proszę je zadawać, listę za jakiś czas zaktualizuję.

Pozdrawiam Vado

Opublikowano

Proszę pisać osoby które mam wypisać. Ja zostaje przy s25 bo moja stara ekipa być może zabawi tam razem ze mną :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To niech 'odgaśnie' s 25 już w czwartek! Wiec moje pytanko czy składzik i ludzie którzy się deklarowali dalej zaangażowani ? bo nie wiem czy podpisywać się pod ta cala akcje, czy szukać czegoś innego.

A tak na wszelki:

Dajli Szamanka smok lub Dagger :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...