Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gildia Na S25- Pomysł

Vado

181 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwie ma powsta? owa gildia?

2. 2. W jakim królestwie chcieliby?cie zagra??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to ja też

nick- taikoxx77(jak zobaczę że zajęty to wpierdol :D )

woj body oczywiście

bede grał może 1-2h dziennie a w soboty i niedziele nawet po 6-7 h

ale ja bym wolał Shinso bo u nie niebieskich nie znam się na mapach i nigdy nie grał u niebieskich

do6qfp.jpg

Opublikowano

Dobra, pomimo iż pisalem nick to nie jaka profesja :

Ninja DaGGeR ;D jbc. zaznaczyłem w Jinno i s24 tak jak wczesniej powiedziałem że najlepiej jak by się szybko zoorganizowac ;D

Opublikowano

s24/s25 w sumie mi bez różnicy gdyż i tak bym grał od zera

gildia jestem z inną nazwą

postać ninja dagger nick Hextrue

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Ankieta będzie dopóki jakiś serwer/królestwo nie będzie miało ponad 100 głosów ( jeśli będzie wyrównana walka zrobię jeszcze raz ankietę, a i proszę podawać swoje pomysły na nazwę gildii.Myślę, że jedna osoba może podać max 3 propozycje.

Ja proponuję:

Intifada

Polska Partia cziterów (PPC)

Righteous

Opublikowano

nazwa MPC, s24... nie wiadomo kiedy 25 wyjdzie a ceny na 24 są w miarę :D

ja mogę od niedzieli / pon. dopiero bo mam bana za wulgi :D

możemy zrobić pt v1 v2 i poexpic na botkach :D

Opublikowano

JA TEŻ SIĘ DOLĄCZAM NICK NupBuster SURA WP! Będe grał pierwszy raz surą wp będe potrzebował pomocy w skillach statach eq itp. ZGŁASZAM SIE JESZCZE RAZ Nick NupBuster SURA WP

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Co do klas postaci mogę wam pomóc, bo testowałem wszystkie i wiem co i jak :) Jak coś idź też na boarda do klas postaci i jest tam masa poradników :)

Opublikowano

Ja chciałbym żeby było jak najwcześniej, bo teraz wakacje to jest więcej czasu żeby expić i zarabiać :P

Ja proponuję nazwę Gildii: Gwardia lub Drifters / Drifterzy

I jeszcze będę grał ninja dagger a nick to będzie: Raizo / Ozumu lub Kartofelek

2nbcax2.jpg

Opublikowano

ja zagram an pewno na 25 ponieważ przed chwilą mi zbanowali konto na s9 i ja się z tego bardzoe ciesze ponieważ odpoczne sobie troche a zaczne dopiero od s25 i bedę grał hackach xD jak zawsze ( hacki bede używał tylko na botach a na głowną postać zrobie nowy email)

do6qfp.jpg

Opublikowano

Też się dołączam :P nick ReaV ale jest problem bo jak nazwiemy gildie MPCForum ( lub cos w tym stylu ) to odrazu nam bana wlepią... pomyślał ktoś o tym ? :D

Opublikowano

Ja bym proponowal na S24 bo s 25 wystartuje za dobra 2-3 miesiace a po za tym ja na s 24 bede robil gildie za 2 dni to mozecie wszyscy z MPC dolaczyc;] niewiem gdzie sie zmowimy na to na hamachi moze

4ee34064f3bd476a984cbcad3d4040c6.0.gif

Nie badz napek Postaw +'a sie niewachaj

(sygnatura niemiala na celu obrazic kogos)

Jestem tu od 13:31 11.08.2010 Jeszcze wejde na wyzyny ;D

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=tiramisu973 dostaje sie za rejestracje 30$ mozna je wyplacic na paypal i kupic smocze monety lub co innego;]

ZAPRASZAM!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...