Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Metin2.Com Beta

qspy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BONY IDZIE ROBIC PATRZCIE!!!!!!!!!

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

BONY IDZIE ROBIC PATRZCIE!!!!!!!!!

@edit sorry lag...

76561198014515809.png

Opublikowano

@ludekxxd Rejestracja będzie jeszcze otwarta podobno więc możesz sobie potem zrobić konto

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@ludekxxd Rejestracja będzie jeszcze otwarta podobno więc możesz sobie potem zrobić konto

no sprojbuje dzięki wielkie za info ;p a i mam nadziej że będzie jeszcze teraz a nie jak sie beta skończy :( ;p

DAJ MINUS TO NIE BOLI !!!!

obrazzk.png

1000170072.jpg

Opublikowano

@wiesiek jeśli twoja postać ma np nazwę warrior1842 to znaczy że to jest 1842 stworzony wojownik czyli warrior na serwerze, oni zrobili żeby takie nicki dawalo

Opublikowano

@Cados16 NA PL'u taki jeden item daje ci wierzchowca(nie wiem na ile) więc tu chyba będzie podobnie

Opublikowano

Kolejny problem ^^

Na końcu ładowania paska wywala mi grę.

merkon co chciales ode mnie?

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

Opublikowano

@Cados16

Od 75lvl dropią ze Spróchniałej Skrzyni tu jak wygląda: http://wiki.metin2.pl/images/9/9e/Zgniłe_Drewniane_Pudełko.jpg ze wszystkich potworów w Grocie Wygnańców.

Z tego pudełka można otrzymać:

5x Pieczęć Dzika lub

5x Pieczęć Lwa lub

5x Pieczęć Tygrysa lub

5x Pieczęć Wilka

Sprawdź czy masz coś takiego w eq

@Shield nie wiem czy to prawda ale gdzieś widziałem że przez 1h będą bugi usuwać i na ten czas reje off napisane to było o 14:05 więc skoro 1h reje off to znaczy ze o ok.15:10 reje znowu on

Opublikowano

Czy znalazł już ktoś jakiś sposób żeby spolszczyć gre :D bo się w niektórych bonach nie łapie :D

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...