Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Metin2.Com Beta

qspy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić 2 pliki z tego metka bo nie chce mi się spatchować do końca. Zawsze stoi na locale_pa.epk i locale_pa.eix (Wychodzi błąd)

Prosiłbym o 2 pliki

locale_pa.epk

locale_pa.eix

Nagrodzę +++++

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

SERWER MOIM ZDANIEM ŻAL REJE CAŁY CZAS OFF (jak ktoś nie gra bo mu sie nie chce to niech da konto prosze bedzie nagradzany codziennie + lub - po 5 razy dziennie i piątkami) !!

DAJ MINUS TO NIE BOLI !!!!

obrazzk.png

1000170072.jpg

Opublikowano

LOL --- Jaki zall... Dostałem od GM Hwanga ... (nie pamietam nicku... chyba Chyba Mystic) ten co latał jako sw. mikołaj po m1 . Jaram sie... wszyscy mnie leja bo tez chca... po 10 minutach... mnie loglo... wchodze a tu calo konto bez eq... zal ale sciema ten serwer.

Astral 59 lvl ban

Grymuar 68 LvL - ON

Opublikowano

Upnie ktoś 2 pliki

locale_pa.epk

locale_pa.eix

Mam błąd w patchowaniu

Dam ++++

Z góry dzieki

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

SERWER MOIM ZDANIEM ŻAL REJE CAŁY CZAS OFF (jak ktoś nie gra bo mu sie nie chce to niech da konto prosze bedzie nagradzany codziennie + lub - po 5 razy dziennie i piątkami) !! - DO KOŃCA ROKU !!

DAJ MINUS TO NIE BOLI !!!!

obrazzk.png

1000170072.jpg

Opublikowano

A no beta jak beta jak ktos chce konto to oddam za jakies inne na privie <to nie handel ^^ to uczynek>

Co do serva typowa beta szkoda sie meczyc pelno noobow szczegolnie polskich :)

wakow9.png
Opublikowano

Jezeli chce ktos konta tam to pisac PW...

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

Ej mam pytanko gdy zalogowałem sie na konto pierwszy raz to miałm 94 lvl ponad 100 minut przegranych i kilka skili na p wy też??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ej mam pytanko gdy zalogowałem sie na konto pierwszy raz to miałm 94 lvl ponad 100 minut przegranych i kilka skili na p wy też??

Tak powinno być.

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Dużo osob do mnie napisało... wiec zrobie tak..

Kto pierwszy zmieni sobie pasy tego bedzie konto....

login:torcida221

Haslo:dlampcforum

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

Powalone to z tymi nickami >.< ... Nie da się rozpoznać, który to polak itd. Dogadałem się z jednym GMem, Niemiec. Fajnie się gra ;D . Szkoda, że jak robię nową postać to nie ma tego co każdy dostał. ;/ A robienie kont closed ;/.

74431642664977353071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...