Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Metin2.Com Beta

qspy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy mógłby mi ktoś powiedzieć co skopiować z clijenta bety do Polskiego żebym mógł na nim odpalić, żeby było sporo rzeczy spolszczone he ? ? czekam na odpowiedź.

Opublikowano

a mi coś nie łączy z serwerem jak się loguje. ktoś też tak ma? nie wiem co robić w sumie, a chciałabym zagrać

Czytaj inne posty OFF na 1h bug z kontami jakiś;x..

Edit@

Co do spolszczenia nie opłaca się go robić -nie bedzie widać new mobów przy okazji sie nauczycie troche obcego języka ;D

Opublikowano

Zrobiliście za późno konta, a gdy oni dawali EQ i lvl te konta, które już były Wy się zarejestrowaliście i nie dostaliście.

Najgorzej jest z nickami... Mam np. Ninja2240 (jakoś tak chyba). Nick zależy od klasy niestety ;)

Ale ważne, że fajny serwer jest. Mimo, że dużo ludu to jakoś idzie grać ;)

Jeszcze raz serdecznie zapraszam do gry ;)

WTF?

Ja jak się zalogowałem to musiałem postać sobie zrobić :D

A teraz błąd... ;/

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

hahahha i macie swoje granie!! przez was teraz serwer sie rozjebal i chuj mialem wam dac kilka kont ktore mialem zalozone ale teraz to mozecie mnie w dupe pocalowac i kurwa wescie ogarnijcie sie gdzie gracie bo sie podniecacie a za tydzien bedzie puacz.. spamerzy ehh kurwa moge dostac 10 % a nawet 20% bo w pizdzie to mam ale to jest kurwa chujstwo jak wy sie podniecacie! moze pipi? ehhhhhhh ...

moge dac jedno konto maksymalnie. pw

Bass-Party

Opublikowano

Gdzie tak pisze ?

http://board.metin2.co.uk/index.php?page=Thread&postID=637935#post637935

Nowa wiadomosć od GF

Thats why this is a TESTserver. Because things can go wrong ;)

I urge you to read the website, under the Q&A section:

Quoted

Special Conditions

The testserver is for testing purposes only, and in accordance no ingame currency can be bought with real currency. The testserver is open for a limited duration, and Gameforge reserves the right to shutdown the servers at any time without prior notification. Gameforge reserves the right to apply updates and fixes to the testserver without prior notification. Gameforge is not liable for the accessibility of the server, and does not refund lost play time in case of server downtime. All content on the server, including the characters and the items belong to Gameforge, and Gameforge reservers the right to delete this content at any time (charwipe). The user has no claim to any account, character or items on the server.

As on all Gameforge servers, our T&C apply.

Tłumacz

To dlaczego jest to TESTserver. Ponieważ rzeczy może pójść nie tak;)

Zachęcam do lektury naszej strony internetowej, na mocy sekcji Q & A:

Notowanych

Specjalne warunki

Testserver jest jedynie do celów testowych, i zgodnie waluta w grze nie można kupić prawdziwe waluty. Testserver jest otwarty na czas określony, a Gameforge zastrzega sobie prawo do wyłączenia serwerów w dowolnym czasie bez uprzedniego powiadomienia. Gameforge zastrzega sobie prawo do stosowania aktualizacji i poprawek do testserver bez wcześniejszego powiadomienia. Gameforge nie ponosi odpowiedzialności za dostępność serwera, a nie zwrot straconego czasu gry w przypadku przestoju serwera. Cała zawartość serwera, w tym znaków i przedmiotów należących do Gameforge, a reservers Gameforge sobie prawo do usunięcia tej zawartości w dowolnej chwili (charwipe). Użytkownik ma prawa do konta, charakteru i pozycji na serwerze.

Gameforge jak na wszystkich serwerach, naszym T & C stosuje się.

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Naprawdę niektóre posty mnie rozbawiają xD

GF wprowadził funkcję dodania 1 postaci aby odrazu miała high level a reszta dodaje się podczas wejścia tak jak na pirvkach.

Gdyby zrobili level up do np. 99lvl to baza danych w piździec by poszła ;p

Opublikowano

"Thats why this is a TESTserver. Because things can go wrong

I urge you to read the website, under the Q&A section"

=

"To dlatego jest to TESTserver. Bo coś może się nie udać.

Zachęcam do lektury naszej strony internetowej O&A"

Napisał elecitc

1325845644-U48159.gif

Opublikowano
http://board.metin2.co.uk/index.php?page=Thread&postID=637993#post637993

jakis neo kid nie wytrzymal wstyd tylko przynosi :(

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Czytaj inne posty OFF na 1h bug z kontami jakiś;x..

Edit@

Co do spolszczenia nie opłaca się go robić -nie bedzie widać new mobów przy okazji sie nauczycie troche obcego języka ;D

dobra, dobra. Czytam, ale akurat post pisałam więc nie widziałam tego, że off :P to lipa, ale jesteśmy cierpliwi.

beztytuugyu.jpg - MISTRZ :D
Opublikowano

WTF?

Ja jak się zalogowałem to musiałem postać sobie zrobić :D

A teraz błąd... ;/

Ja również Noix. Zrobiłem konto w dzień pojawienia się tematu, a postaci nie miałem na koncie, więc nie wiem o co chodzi o.O.

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Jak zrobić spolszczenie ? nie chodzi mi o to żeby cholerka moby jakieś widzieć ale żeby wbić porządne bonusy, i angielski w miarę umiem proszę o odpowiedź.

EDIT:Houn ja zrobiłem także i nie miałem na 2 kontach, czyli na woju i surze bo jest bug ;)

Opublikowano

Zrobiliście za późno konta, a gdy oni dawali EQ i lvl te konta, które już były Wy się zarejestrowaliście i nie dostaliście.

Najgorzej jest z nickami... Mam np. Ninja2240 (jakoś tak chyba). Nick zależy od klasy niestety ;)

Ale ważne, że fajny serwer jest. Mimo, że dużo ludu to jakoś idzie grać ;)

Jeszcze raz serdecznie zapraszam do gry ;)

I tu jestes w bledzie.

Ten bug wlasnie teraz naprawiaja...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie co wy robicie na oficjalnym forum .. Jak wy sie prezentujecie spamujecie po polsku przeklinacie w angielskim supportcie szkoda mi was ze taka opinie sobie robicie wstyd !!!

wakow9.png
Opublikowano

Prawdopodobniej server on za 40minut o_O

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...