Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Top: Naprawdę nie wiesz jak włączyć grę? A jak przeglądarkę włączyłeś? Jeżeli masz inny problem oprócz tego ze skrótem to w porządku, ale jeśli tu chodzi o skrót, to warn będzie na miejscu w tej sytuacji..

Opublikowano

właśnie nie ma skrótu :P w folderze z grą też nic nie ma do uruchomienia gry :( przy instalacji też nie wyskakuje żaden błąd że jest coś nie tak <_<

Opublikowano

Aaa & masz ;D Otwórz folder z Cabalem > Znajdź plik cabalonline.bin/.exe Lub coś w tym stylu, kliknij prawym, właściwości i uruchom w zgodności z windows xp sp3 ;)

Powinno bzikać, bo wiem że na 7 nie zawsze wyświetla takie pliki jako wykonywalne ;)

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Spróbuj napisać do supportu. W pytaniu napisz, że masz problem z uruchomieniem gry, ponieważ w folderze z grą nie ma pliku cabalmain.exe ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam ja mam problem tego typu ze zainstalowalem cabala chce go wlaczyc pojawia sie update jakies no i wyskakuje blad ten blad dotyczy cannot connect to the update server prosze o pomoc ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...