Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Pliki Serwerowe [Wersja Easy] Modded By Mt2Isgreat

paninax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wejdz do C://Document and settings/.virtualbox i wykasuj zawartosc

tzn wykasuj dane z katalogu .virtualbox

Ciągle to samo, zobaczę czy na plikach Raina wystartuje. Może to wina mojego kompa.

// Na plikach Raina wyskakuje to samo. Spróbuję pogrzebać trochę :)

BATTLEFIELD

heroes

Opublikowano

@paninax..

ja mam cie na kolanach prosic ?

N A P I S Z G D Z I E W T Y C H P L I K A C H Z N A J D U J E S I E P L I K G A M E

Napisac jakos inaczej zebys zrozumiał ?

Albo poprostu nie wiesz i nie chcesz sie do tego przyznac...

A wtedy to znaczy ze jestes jednym z tych N30...

( nie mam na celu obrazania nikogo ale zrozum to ze exp z hongkong jest ze tak powiem "ZJEBANY" bo wszystkie questy mam napisane pod exp globala )

no to ja mam znowu uplodowac 1.5 GB zebyc ci zmienic exp ...

wiesz co zrob

rm -r /server/game

przez filezila wrzuc plik game0510.tar.gz stad 1 channel

http://www.filesonic.com/file/2621259/Metin_2_Server_Files_Web_Files___Client.rar

potem cd server/

tar -xvzf game050ilestam.tar.gz

chmod -R 777 /server/game

i wtedy bedziesz mial plik game w /server/game/channel/share_data

Opublikowano

Może ktoś wyciągnąć stronkę samą bo mi padła "niby" onoff.php i reg.php. Dziwne że jak je wyjmę i otworze normalnie firefoxem to działają a jak na serwer wgram to nie:P

Opublikowano

szykuje wam niespodzianke , wydam swoje pliki ale bedzie tylko 1 channel , bez edycji wszystko jak na RAIN ale poustawiane tak ze to poezja

+ pelne srodowisko graficzne

Opublikowano

Można dodać do freebsd jakieś GUI ? Coś żeby wyglądał chociaż jak linux a nie jak wiersz polecenie w windowsie :P

Opublikowano

szykuje wam niespodzianke , wydam swoje pliki ale bedzie tylko 1 channel , bez edycji wszystko jak na RAIN ale poustawiane tak ze to poezja

+ pelne srodowisko graficzne

A kiedy można się tego spodziewać?:P to nie będę czystego FreeBSD pobierał i instalował wszystkiego tylko z Twoich gotowych plików skorzystam.

Ja wrogom podziękuje gdy przyjdzie czas na rewanż... 

Opublikowano

Nie zrozumiałeś mnie. Chodzi mi o to, że i tak miałem sam robić pliki serwerowe ale myślałem, że na FreeBSD 8.1 się da i tą właśnie wersje pobrałem. Niestety okazało się, że bez zainstalowanych źródeł nie działa. Dlatego chciałem dzisiaj pobrać wersję 7.2 i na niej zrobić pliki ale skoro paninax wyszedł z inicjatywa, że udostępni nam owe pliki to nie bedę pobierał czystego FreeBSD 7.2 i robił wszystko sam, tylko pobiorę pliczki paninaxa jak je już udostępni.

Opublikowano

A na jakim może być jak nie 7.2?

Na 8.1 trzeba doinstalowywać źródła więc odpada.

Wersja 7.1 jest gorsza od 7.2 więc myślę, że będzie to na 7.2.

Opublikowano

Nie wydaje mi się aby zrobił to na plikach RAIN-a ze względu na SWAP 250mb.

Opublikowano

snapshot2g.th.jpg

to nie beda pliki RAINA omg , one zrteszta sa na 7.0 a ja robie na 7.1 i to nie jest zaden edit zadnych plikow ktore tu byy czy na epvp tylko wszystko nowe tylko ladnie skonfigurowane np samo KDE pobiera tylko 48 MB RAM

Opublikowano

No tak jak mówiłem, że nie będą to raina. A KDE po co instalujesz tam? i Filezille?

Opublikowano

No wiec mam taki glupi problem sciagnelem na 1 kompie pisze ze nie mozna otworzyc jako archiwum sciagnelem na 2 tez pisze ze nie mozna otworzyc jako archiwum prosze o pomoc :( :unsure:

Opublikowano

Ludzie mówie wam dzielenie i łączenie plików i złączcie te wszyskie pliczki .001 .002 .003 itd. w archiwum .7z wypakujcie sobie i gotowe.

Opublikowano

No wlasnie na moim kompie to nie dziala...jutro spróbuje na 2

Edit:A ten program to dzielenie i łaczenie plikow ? ;p

http://www.programosy.pl/program,dzielenie-plikow.html 

to?

Opublikowano

up jak ja patrze na twoje posty

#

Em2

09 sierpień 2010 - 16:27

Mam wielkie pytanie do Andrzeja czy dalo by sie jakos przerobic zeby mozna bylo grac na bocie na metku singapurski

#

[Pomoc] Spolszczenie

05 sierpień 2010 - 23:11

szukam spolszczenia do metin2 co kr

#

Pomuscie

22 lipiec 2010 - 20:34

mam sprawke zrobilem stronke do swojego serwera rejestruje konto i pisze nie mozna polaczyc sie z baza danyc a navicata mam wlaczonego

#

[Pytanie]

22 lipiec 2010 - 18:08

mam taka srpawę zrobiłem stronke do wlasnego serwera wrzucilem na darmowy hosting i przechodze do panelu rejestracja wypełniam pola i klikam przycisk rejestruj i pisze nei mozna polaczyc sie z baza danych a navicata mam włączonego prosze o pomoc bedzie + i 5

#

Stronka Do Serwa

18 lipiec 2010 - 19:45

mam prosbe moglby mi ktos zrobic dobra stronke do mojego serwa w zamiast dostanie gm na serwerze no hamachi wiadomosci pisac na pw

to widze ze nawet z dłlubaniem w nosie mialbys problem nie mowiac juz o serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...