Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Pliki Serwerowe [Wersja Easy] Modded By Mt2Isgreat

paninax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, pięknie ładnie, ale czemu jak zrobie wszystko ok, wyskoczy 6 czy 7 op. time out, to powinienem juz sie zalogowac, ale nie moge wbic, chociaz porty odblokowane, tak jak strona tez nie chodzi, Prosze Paninix'a o kontakt poprzez Gadu. Badz, PW mam pare pytan, pomozesz? :)

@EDIT : nie mam wypowidzi w postach, lecz MPCforum.pl czytam od bardzo dawna, Prosze o Pomoc. Zawsze, ktos z Was, rozwiazywal moje problemy :) Moze teraz tez sie uda. Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

paninax napisz na 1 stronce w końcu że ma być zwykłe IP hamachi do strony a nie z końcówką 100 bo inni ludzie nie wejdą. To chyba proste że jak w portmapie odblokowywujesz port z końcówką 100 to po drugiej stronie wpisujesz normalne IP !

Opublikowano

A ile masz ramu ? Może ci karta zintegrowana zżera albo jeszcze coś innego.

Mi w virtualbox polazuje że mam 3,5 GB a mam tylko 2 i i tak nie mogę dać więcej niż 1GB na Vb

Opublikowano

Jakie ID konta i hasła do Navicat'a oraz FileZilli ??? Za odpowiedź dam 5* oraz +. :D

ODPOWIE KTOŚ ?!?! :P (Sorry Za CapsLocka)

apek424newsygnatura.jpg

Opublikowano

Ej, ludzie! Dlaczego mam Connection Refused ?? I mogę się zalogować na serwer?? Ale nie mogę wejść do FilleZilli :(

apek424newsygnatura.jpg

Opublikowano

Ej, Kref095 wiesz jakie hasło do File-Zilla ?? Użytkownik : root, a hasło ? Powiedz pls :P dam + i 5* jeśli chcesz :)

A i jeszcze jedno co się wpisywało w VirtualBox żeby szybciej chodził Navicat??

apek424newsygnatura.jpg

Opublikowano

Hasło jest takie samo ZAWSZE jak do freebsd !!!!

w tym wypadku to jest mt2isgreat

jak zmienisz root password w freebsd to do filezilli też jest inne hasło wtedy !

Możesz mi dać + jak chcesz

Opublikowano

Lol :( to jest porąbane nikt nie może włączyć strony ani zalogować się na serwer. A ja nie mogę wejść do File-Zilli. :(

apek424newsygnatura.jpg

Opublikowano

Lol :( to jest porąbane nikt nie może włączyć strony ani zalogować się na serwer. A ja nie mogę wejść do File-Zilli. :(

Ok już wszystko działa tylko nadal nie mogę się zalogować do File-Zilla. :(

apek424newsygnatura.jpg

Opublikowano

* usuniety drop yang,dodane bony z is do 2018 w tym 3 reka ,powiekszony sklad

Na czym polega wyłączony drop yang? Na tym, że w ogóle Yang nie dropią z mobów? Jak ten drop przywrócić?

A te bony z IS, gdzie są dodane?

BATTLEFIELD

heroes

Opublikowano

Polega na tym że yang nie wypada na ziemie tylko odrazy do ekwipunku dlatego jest 3 ręka, Wystarczy że w item_proto dodasz spowrotem Yang, są u góry rejestracja je dodała zobaczysz jak wejdziesz do gry. Pozdrawiam ;)

sygna3b.png
Opublikowano

Muszę sciągnąc najpierw od 001 do 008 plików? Czyli waży to ponad 1gb.. Gdy już to ściągnę to kur** błąd ... Otwieram 7zip'em 001 i jakiś bląd podczas otwierania co jest??

Edit:

Może ktoś podać mi cały plik nie w kilku partach??

Daj mi + to nic nie kosztuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...