Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Niezły Zarobek Dla Lvli 35 - 50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,oto mój 1-szy tut, proszę o wyrozumiałość i + jeśli się spodobał

Od razu mówie że to nie będzie kolejny tut typu jak zarobić 1kk na minute, 30kk na godzine, 100kk w tydzień itd. - Ten będzie krótszy i mam nadzieję że lepszy.

1. Nasz zarobek będzie polegał na ściągnięciu bota Easymetin2, najlepiej od Andrzejta - wraz z multihackiem.

2. Potrzebujemy postać 35 - 50 lvl i w miare dobre eq dla niej, przykładowo moja postać to woj mental lvl 38 eq - Lwia +9,Rib +9, Żelek +9,5-katna +7. Ważne żebysmy dawali radę z ezotami pod świątynią.

3. Ustawiamy bota pod świątynią tak aby expił tylko na ezotach, nie na BO. Konfigurujemy go tak aby atakował,używał wszystkich aur miecza itp. , potał się, podnosił przedmioty itd. czyli standard. Nie będę pisał dokładnie jak ponieważ na forum wszystko już jest.

4. Ustawiamy mh :

Szybkość ruchu - 3

Szybkość ataku - 3

! Hit Attack - 1

5. Expimy tam dropiąc księgi klątw, warte dość dużo, bo 700k u mnie na Elaresie. Dzisiaj przez ok. 12h wydropiłem 40. 40x700 = 28kk - według mnie nieźle. Oczywiscie możemy ustawić botów ile nam się podoba jeśli nas na to stać.

Dodatkowe info :

Jeśli pojawią się pytania skąd wziąść kasę na eq? Poradników jest od groma, wystarczy poszukać.

Możemy włączyć w bocie opcję oddawania expa, jeśli jesteśmy w gildi.

Czasem możemy mieć pecha i nie wydropić nic, albo jakiś żułtek przyjdzie i będzie nas dedał non stop.

Uwaga! Jeśli mamy włączone mh to inni gracze widza jakbyśmy stali w miejscu a moby po prostu upadały, jest to jakieś zagrożenie banem, więc nie biorę za to odpowiedzialności.

Za to od siebie dodam że bocę tak od kilku miesięcy i nie dostałem bana ani razu.

Jeśli przydało się bardzo proszę o +

Opublikowano

a te "udoskonalenia expienia" typu sh to jest bezpieczne ? czy to inny gracze jakos widza ? inaczej niz normalnie :P?

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Wo super :D,zmien tylko czcionke tuta bo ciezko przeczytać :P,a no i mamy większą szanse na dc na mh :/

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Widać, jak masz speed atack to inny gracz widzi ze ty stoisz w miejscu i sie nie ruszasz, a moby gina.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

No troche... Ale powiem wam że tak bardzo to widać, i inni gracze to wszystko widzą i w ogóle, a tak na prawdę nikomu nie chce się tego zgłaszać. Czcionkę poprawię i dopisze że jest ryzyko bana (podobno - gram w tą grę 6 miesięcy, bocę w takich przypałowych miejscach i kupa - nic nie zbanowane)

Edit

Już wszystko poprawione.

Opublikowano

Ja też bocę i nic nie mam a gram kilka latek :D dzieki za tutek

3h - 15 ksiag :D

Agronas 750 - 900k

sr. 800 x 15 = 12kk

PS: dzięki za tutek :D łap + :D

fiiilm.gif

Opublikowano

Też swojego czasu dropiłem księgi klątw pod świątynią. Raz potrafilem wydropić 10 ks na godzinie. Na onyksie taka ks 600k, więc zarobek niezły :)

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

Jezeli boicie sie bana to radze wam stworzyc osobne konto i przezucac tam drop z botkow a co do tut-a dla ludzi troche bardziej ogarnietych sposób oczywisty no ale nie kazdy musial na to wpasc

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...