Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Zrobic Sura Wp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko gram na pl mam sure WP 75lvl i chce sie was poradzic.

Czy dużo będzie dawał strach na atlantydzie bo nie wiem czy stracha robic czy palucha co lepsze?

Jak pomogłem lub nie pomogłem to i tak daj ----------- ale takiego DUŻEGO @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

BARDZO CIE PROSZE NIE ZAWIEDŹ MNIE

----/code]
Opublikowano

Nie robiąc spamu mówię:

-Dziwne pytanie! Oczywiście że Strach, łatwy w zrobieniu na wysoki poziom i to jeszcze jak opłacalny, masz zawsze o kilka/naście/dziesiąt % mniej otrzymywanych obrażeń.

Na pewno nie masz 75 lvl sura na PLu... Chyba że na PL privie <_< - tak żeś to chaotycznie napisał że nikt Ci nie uwierzy a tym bardziej w to że na Gortę mówisz "Atlantyda" - Stare dobre Privy...

@EDIT

Co za dziecko minusy dawało =.=?

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

jak idziesz w pvp to - paluch jak exp to - strach

pomogłem ? daj minusa !

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Oczywiscie ze strach do tego buffy i jak na P to masz miej wiecej -80% Dmg moobow do teog abs na atlantyde naprawde warto i moobki cie nie beda ganial ale to juz na wyszym lvl

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Oczywiście, że Strach będziesz o wiele mniejsze dmg otrzymywał, niż z paluchem do pvp.

s0b0t4.png

1303519330-U179158.png

Opublikowano

wbrew pozorom jak bedziesz mial bufa (Blogo miedzy G1 a P) i calkiem dobre eq no i zbroje na G1-P i cos kolo 110 int to biez palucha wtedy masz wir i paluch i grupki nie ma (bynajmniej takie jest moje zdanie) a pozatym paluch na pvp koksi :] ale rób jak uważasz jak tylko wyrazilem swoja opinie

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

starch bo jak sie nie myle to w nim jest takie cos ze mobki cie nie atakuja cos jak biala flaga wiec bardzo do groty a jeszcze zmniejsza obrazenia modzio do expa

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Wbij Strach, Jak masz Czarowana zbroja na g+ to radze ci cofnąć do 0 i dawac all w palec, dlaczego? Moby w grocie maja duzy % do przeszywki i mozna pasc.... A co do strachu radze ci wziąźć ślub z jakims buffem i kupic z IS item który podwaja strach (juz nie pamiętam jak sie nazywa,długo nie gralem.)

starch bo jak sie nie myle to w nim jest takie cos ze mobki cie nie atakuja cos jak biala flaga wiec bardzo do groty a jeszcze zmniejsza obrazenia modzio do expa

Takie cos jeszcze na pl nie dziala.

bez reflików

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...