Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Rejstracja, Download ... Metin2.Sg

dddaad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PROSZĘ pomóżcie chce na tym grac metka odpalam przez antiblock ten i dalej to Error while connecting to the serwer co zrobić żeby działało!?

proszę odpowiedzcie daje duuuże + :)

Opublikowano

jak uruchomić to mh ? działa od razu czy na obejściu ? 8.00 mi nie działa :<< proszę o pomoc, najlepiej na pw dać znać / dam 5x+ lub więcej !

Opublikowano

coś mi nie działa...

zrobiłem tak:

bez niczego zainstalowalem metka,zpatchowałe, potem dopiero anti block wlaczam, odpala mi sie metek i nic error jak pasy wpisuje

a znalazłem na youtube filmik projektanta czy jakoś tak no i on odpalał przez putty ale on ma do wyboru tam Sessions Metin2 a ja tylko Default, ktoś tak odpala?

fs.png

Opublikowano

losiu najpierw antiblocka wączaj bo przez niego sie patchuje metek

JA ka byla ta komenda co sie magazyn za pomocą niej otwiera gdzie chce ???

Opublikowano

Ej a wiecie że jak 1 gracz złapie/zgłosi do GM że dana osoba używa "wspomagacze" to dostaje bonus typu exp 6h 20%??

Więc jak ktoś mi wbije na spota z MH lub chociaż tylko śmignie przed monitorem to prawdo podobnie to zgłoszę??

Więc radze nie używać.....a będzie dobrze dla was ;)

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Woow, tak estetycznie to napisałeś,że strasznie zachęciłeś mnie do grania tam :P

Leci + za tutek.

s0b0t4.png

1303519330-U179158.png

Opublikowano

PROSZĘ pomóżcie chce na tym grac metka odpalam przez antiblock ten i dalej to Error while connecting to the serwer co zrobić żeby działało!?

proszę odpowiedzcie daje duuuże + :)

Już działa :)

Opublikowano

Zaczynam grac, troche malo ludu, zapraszam all do shinsoo :P aa orientuje sie ktos po ile medale chodza? I czy oplaca sie questy robic? Server bynajmniej ciekawie wyglada, widzialem stalke dla sury za 900k :D I chakarmy na 75 w tym samym shopie co stalka za 1,5kk. Ogolnie itemki na high lvl sa tanie.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

heh działa :D thx za pomoc :D, trzeba spatchować metka z antti blockiem,

gram Jinno nick: Croco

Ehh, a ja najpierw zainstalowałem tego metina, nie włączałem, sciaglem antiblocka, właczylem przez antibloka i dalej nie działa :/ Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Ej a wiecie że jak 1 gracz złapie/zgłosi do GM że dana osoba używa "wspomagacze" to dostaje bonus typu exp 6h 20%??

Więc jak ktoś mi wbije na spota z MH lub chociaż tylko śmignie przed monitorem to prawdo podobnie to zgłoszę??

Więc radze nie używać.....a będzie dobrze dla was ;)

Pfff żałosny jesteś frajerze.

Ja gram w red ale chyba zrobie sobie konto w jinno :)

...

Opublikowano

2x up od wtorku do piątku są normalne jak na pl a od soboty do poniedziałku raty expa i dropu kasy po 200% czasami 300%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...