Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaka Na Okładce Fify 11

The Shox

FIFA11  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierasz kupi? FIFE11?

• Tak, na PC
      10
    • Tak, na konsole PS3
      3
    • Tak, na konsole XBOX360
      7
    • Tak, na konsole Wii
      0
    • Tak, na konsole PSP
      2
    • Tak, na konsole PS2
      0
    • Nie, nie zamierzam kupowa? tej gry.
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczerze to powiem tak : gdybym miał wybierać miedzy pes 11 i fifą 11 wybrałbym pes

Fifa bardziej skupia się na grafice , wygląda piłki stroje piłkarzy , wygląd piłkarzy .

Pes natomiast angażuje się w rotacje piłki , siły uderzenia itd

@Top

niech nareszcie zadebiutuje kaka ;)

już był najlepszym piłkarzem świata ale na okładce gry chyba jeszcze nie był xD

Opublikowano

szczerze to powiem tak : gdybym miał wybierać miedzy pes 11 i fifą 11 wybrałbym pes

Fifa bardziej skupia się na grafice , wygląda piłki stroje piłkarzy , wygląd piłkarzy .

Pes natomiast angażuje się w rotacje piłki , siły uderzenia itd

@Top

niech nareszcie zadebiutuje kaka ;)

już był najlepszym piłkarzem świata ale na okładce gry chyba jeszcze nie był xD

Padam.

PES skupia się na fizyce ? rotacja piłki ? Jedyna grywalna wersja PESa to PES 6, wiem to bo grałem w PESa do wersji 2009, potem kupiłem fifkę 09 na PS3 i zobaczyłem różnicę. PES ma debilną grafikę - w fifie grafika stoi na wysokim poziomie od wersji 08, PES to idiotyczne animacje piłkarzy, robot robot i jeszcze raz robot, wszystko powolne a spróbuj się chociaż normalnie rozpychać barkami w PESie to Ci pogratuluję. Pro Evo schodzi na coraz gorszą drogę, wprowadza jakieś niepotrzebne dodatki typu organizacja gry czy przestawienie napastników, ale powiedz mi po co mi to, skoro jak się umie dobrze grać to wiem kiedy mam podać żeby napastnik dobrze ruszył do piłki, wiem kiedy uderzyć barkiem w bark innego pomocnika. To wszystko oferuje FIFA na konsole i już niedługo na PC.

Powtarzam, do listopada 2008 roku grałem w Pro Evo i ok 10 meczy w 10tkę.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

up widze jedyny porządny co się zna na tym..

w pełni zgadzam sie z tobą... teraz już nawet nie warto kupować pes'a.. wprowadzają jakieś badziewne dodatki a grać się nie da wyczuć ruchów piłkarzy nie idzie.. i wogóle żenada totalna

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Zagram napewno, ale nie będę jej kupował, ostatnie lata fify to żart, kilka drobnych poprawek i tyle, a w PESise od cholery się zmieniło.

Nie czytałem jeszcze jakie dodatki zostaną wprowadzone do 11, ale zobaczymy...

s0b0t4.png

1303519330-U179158.png

Opublikowano

Z tego co słyszałem to w Fifie 11 maja naprawić tego buga co dało się bramkarza łatwo za lobować :D osobiście kupię na xboxa :D

icecubea.png

Opublikowano

@up

na pewno będzie :)

@offtop

nie pogram w fife11, bo już sprzedaje moją konsolkę starą(80gb) i przerzucam się na kompa (FM 2010/ FM 2011)

sweet game ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...