Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Over]Koniec Z Pl'Em !

dawio966

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taa? Jak nie grasz na hackach to po co na tym forum jesteś userem? To jest specjalne forum haxow!!!

Nupku...

Dorośnij, bo do pięt mi nie dorastasz, a potem ze mną dyskutuj, ok ?

Za obrazę leci raport.

To nie jest specjalne forum haxów !!11 Jestem userem bo tutaj są też ludzie myślący, z którymi można porozmawiać i pośmiać się z takich jak Ty :)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Ojej, jaki ten team zły, jaki niedobry.

Wina jest calkowicie po twojej stronie i tylko i wyłącznie twojej. Gdybyś pomyślał cokolwiek to byś zgłosił, że niby GM dał Ci silne na P i sprawy by nie było, a nie napieprzasz z tym.

Skoro rozpatrują to rozpatrują i wasze pitolenie, że nic nie robią sprawę pogarszają. Team metka PL robi masakrycznie dużo, codziennie banowane jest 500+ osób na każdym serwerze, narzekacie mało eventów, jak rzucacie na team same bluzgi to macie :)Team jest dobryTeam jest dobry, ja jako gracz metka bez hacków czy innego shitu zostałem zbanowany raz i to była moja wina, tak jak teraz Twoja, że nie zgłosiłeś.

Zrozum , że oni chcą tylko żebyśmy wydawali więcej na te ich SMy , a nie obchodzi ich czy ktoś został niesłusznie zbanowany , ban i tyle .

Opublikowano

Oni nie chcą żebyście kasę wydawali na SM bo im to nic nie daje, na prawdę tak ciężko to ogarnąć i sobie przyswoić ? Niesłusznie banowani ? wskaż mi normalnego gracza, powtórzę normalnego który został niesłusznie zbanowany, bo te dzieciaki co nie umieją po prostu bez hacków i uważają " o walne sobie em2 na noc w v2 wyexpie lvl i sie pochwale w szkole " to jest chłam a nie gracze, sam twierdzę, że ich trzeba banować bez udowadniania, wystarczy, że GM raz ich zobaczy i powinien być ban - w większości sytuacji już tak jest.

@2down

Skoro nie grasz na hackach to co ty robisz na tym forum ? to forum o haxah !!!

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Team bardzo dużo robi jest ich z 30-50 a musza sobie poradzic z calym mpc forum i reszta graszy :P

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Po 1 nie grałem na hackach!

A po 2 nie mam easymetina!!!

Lepiej Zamknijcie temat...!

Czlowieku pomysl co piszesz może sie przyznasz ile masz lat bo po tym teksicie do kidmoda nie widac zebys mial chociaz 12 lat to forum o haxach i co z tego nupku jak ty to napisales jesli to jest forum o haxach to co TY tu robisz malolacie jak haków nie używasz co?????

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

Opublikowano

Narzekacie na Team to może sami się zgłoście. Oni nie dostają za to kasy, robią to dobrowolnie, żeby grało się lepiej a Wy jak widać tego uszanować nie potraficie i odrazu jaki team jest zły blee i wgl. Ja jakbym był GM i czytał takie teksty codzienie też by mi się odechciało wszystkiego.

Opublikowano

@Projektant całkowicie się z tobą zgadzam...

Jest to forum o hackach ale kto wam każe je używać ?

Ja osobiście korzystam z EM2 ale za to nie narzekam że PL to tylko boty, dla mnie to zarobek

Na forum siedzę nie tylko po to żeby ciągle ściągać hacki ale udzielam się i pomagam innym, a z tego co widzę to takie -100 post to tylko ściągną/ proszą jak im coś potrzebne a potem się ulatniają ;)

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Dorośnij, bo do pięt mi nie dorastasz, a potem ze mną dyskutuj, ok ?

Za obrazę leci raport.

To nie jest specjalne forum haxów !!11 Jestem userem bo tutaj są też ludzie myślący, z którymi można porozmawiać i pośmiać się z takich jak Ty :)

wiesz żal mi cie , za kogo ty się uważasz ? za 2 boga FuBu napiszesz Dorośnij,bo do pięt mi nie dorastasz .. ? co to ma znaczyć że lepszy jesteś że ? masz jakieś wyróżnienie żeby tępić 2 usera |? zastanów się kolego nad swoim myśleniem bo niektóre osoby nim możesz skrzywdzić :) to na przyszłość

Opublikowano

wiesz żal mi cie , za kogo ty się uważasz ? za 2 boga FuBu napiszesz Dorośnij,bo do pięt mi nie dorastasz .. ? co to ma znaczyć że lepszy jesteś że ? masz jakieś wyróżnienie żeby tępić 2 usera |? zastanów się kolego nad swoim myśleniem bo niektóre osoby nim możesz skrzywdzić :) to na przyszłość

Szczerze ? Tak, uważam, że jestem lepszy od takich jak on. Nie uważam się za Fubu, a napisałem tak bo tak twierdzę ;) Też się szczególną inteligencją nie popisujesz bo jeszcze się ze mną kłócisz a no jednak mam plusa, że jestem starszy, MYŚLĘ i umiem w metinka grać bez hacków bo ich nie potrzebuję. Nie mam wyróżnienia, ale jestem o stokroć inteligentniejszy od użytkownika którego zjechałem, bo po prostu pociąć się idzie jak widzi się takie mondre posty. Masz do mnie jeszcze jakiś problem to zapraszam na PW, nie zamierzam się tutaj więcej wypowiadać, bo jestem zuy ;(

@Mario

Nie, skądże, jestem takim nieukiem że popełniam te błędy w pełni nieświadomie.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

jak byś się nie przyznał to by cię nie zbanował ^^

mogłeś mu powiedzieć że całą kasę w silne pakowałeś ;d

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

@Projektant - " mondre " to miała być ironia? ( bo się pisze mądre xD )

@UP w ogóle - tak jest o wiele lepiej ;)

06111340665805659837.png

Opublikowano

Szczerze ? Tak, uważam, że jestem lepszy od takich jak on. Nie uważam się za Fubu, a napisałem tak bo tak twierdzę ;) Też się szczególną inteligencją nie popisujesz bo jeszcze się ze mną kłócisz a no jednak mam plusa, że jestem starszy, MYŚLĘ i umiem w metinka grać bez hacków bo ich nie potrzebuję. Nie mam wyróżnienia, ale jestem o stokroć inteligentniejszy od użytkownika którego zjechałem, bo po prostu pociąć się idzie jak widzi się takie mondre posty. Masz do mnie jeszcze jakiś problem to zapraszam na PW, nie zamierzam się tutaj więcej wypowiadać, bo jestem zuy ;(

@Mario

a ogólnie mam się ciebie bać? grozisz mi ? ... po prostu S I E D Z CICHO BO NAPRAWDĘ JUŻ ROBISZ ŻE SIEBIE POŚMIEWISKO .. i ty chcesz mi w mówić że o skróć inteligentny jesteś a ja nie ? ohh może tak

ale jak widać szacunek i kultury 0 i naucz się pisać bo to się żałosne robi .. AAA I CO MNIE INTERESUJE ZE HACKÓW NIE POTRZEBUJESZ ? BO JESTEŚ KID MODEM TO MYŚLISZ ŻE FAJNIEJSZY JESTEŚ PROSZĘ CIĘ PRZESTAŃ BO JUŻ MI SIĘ RYCZEĆ CHCE ZA TWOJĄ INTELIGENCJE ..

Opublikowano
@Mario

Mod nie powinien tak się zachowywać no ale cóż zostawię to bez komentarza :)

06111340665805659837.png

Opublikowano

Tak wgl. znając team na PL`u i ich poziom inteligencji (grając na ExpBocie wlazłem do zagrody tej stajennej i GM tam był... oczywiście nie można do tej zagrody wejśc bez WH. GM napisal mi na szept

- Jak byś mogł to wyjć z tond bo tu chyba nie mozna wchodzic, nie? Bo nie wiem do końca.

No to lol.. xD

Ja na Twoim miejscu gdybym dostal skilla na P nawet przez pomyłkę to siedziałbym cicho i cieszyl się z zaoszczędzonych +/- 150 kk

future2player.png

Serdecznie zapraszam do tematu i głosowania w ankiecie.

:)

Opublikowano

powiem ci ze byles glupi wydawac na ta glupia gre 5k zl o ile to prawda (a watpie) ... ja juz dawno nie gram na globalu bo to jest zalosne ten team i wogole szkoda ze wogole zaczalem tam grac ale to bylo dawno temu

a to ze mu powiedziales o tym silnym to...

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

Ja np wole globale od privów bo mam frajde jak zaszpanuje się fajnym eq przed ludu a tak na privach to nie ma tej emocji ze ci spali itema ;P

W ogóle nie umiem sie wczuć w privy.

Lubie polski server choć jest strasznie dużo dzieci bez ortografii szacunku i kultury językowej.

Tak do topica

Moim zdaniem to płaczesz bo twój pierwszy najwyższy lvl to ten co masz na ss"ie i jesteś zły na siebie za to. Bajerujesz forum ze 5k zl wydałeś na metina. Jak mylisz valute PL'na a Yanga to sorry idź do psychiatry popieram projektanta

Opublikowano

@diablo - mowil ze gm shackowany mu dal ;] Czyli nieprawdziwy Gm .

5tys. zl wydawac na gre - :O

Ogolem mowiac metek PL schodzi na psy gmy 10cio letnie nic nieumijacy.

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Hehe dostałeś nauczkę, że nie powiadomiłeś o tym Xaara przez 3 dni łaziłeś z skillem na P. :D

Ale co z tego... skoro to on się w komendach pomylił a nie ty. Moim zdaniem ban jest całkowicie bez sensowny o ile ci dał za niepowiadomienie go o jego błędzie heh.

A może sprawdził logi i wykrył u ciebie jakieś mh? ;]

Jeżeli tak, ja się oczywiście na tym nigdy nie znałam, ale gdyby możnaby było sprawdzić czy gracz przez calą woją kariere jedną postacią uzywał mh choć na te pare sec to już masz odpowiedź za co bana dostałeś.

A tam w ogóle, odradzam pl'a teraz to jeden wielki syf...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...