Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Over]Koniec Z Pl'Em !

dawio966

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm.... Wczoraj o 22:00 dostałem bana na stałe, a czemu?!! Kiedy [GM]Tarikat okradziony Gm dał mi sikila na P (silne ciało z m1) i innym graczom...

Więc po 2 dniach gry kiedy wszedłem zobaczyć na konto... napisał do mnie [GM]Xaar z nikoąd no i pisał do mnie że wiem o co chodzi itd... no i powiedziałem że miałem skila na m7.

Więc? Napisał do mnie że wszystko się zgadza i mi cofnie to Silne z P na m7... No więc powiedział że silne zostało cofnięte... ale nie pomyliła mu się komenda i miałem silne P ale nie chciałem go dalej oszukiwać... i powiedziałem że coś mu się pomyliło że dalej mam skila P no i po kroku... aż dobrze mi cofnol skila na M7 i napisał jeszcze że napiszę do sysadmina...

No i się on wylogował a ja miałem silne m7...

Po miesiącu gry kiedy z 65lv wbiłem 68lv no i próbowałem się zalogować a patrzę Twoje Konto Jest Zablokowane !!!

Wchodzę na maila i piszę że s(23) Niedozwolone Oprogramowanie Twoja sprawa zostanie jeszcze opatrywana ...i muszę czekać aż mi odpiszą!

Z tego konta straciłem ponad 800kk i 5 tysięcy PLN!!!!!!

Zaczyna się Triadica...

Tu macie SS

592a52d64b8a4_post-94085-0889443001281190857_thumb.jpg

Opublikowano

poczekaj, w tym czasie sciagnij paczke em2 + mh ita od Andrzeja, zrob sobie postac i postaw na niedzwiadkach, dropna ci zolcie moze heh :)

Opublikowano

Polski team wszystko się zgadza chcą dla ciebie jak najlepiej a zaraz cię udupią !

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Ale jaja . Ich błąd i zwykły gracz cierpi. Śmieszne.

Jak nie używałeś hacków itp pisz do niemców i tyle.

238626.jpg]
Opublikowano

Jezeli napisali ze sprawa zostanie rozpatrzona to juz mozesz sie pozegnac z kontem to rownie dobrze moze oznaczac 'mamy Cie gdzies ale zebys mial nadzieje napiszemy Ci to'

Mialem tak wiele razy jak wysylalem ss z obraza lub vieo z sh tak pisali a gracz po mies. dalej sobie latal uchachany :>

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Pozostaje Ci jedynie czekać, nic innego raczej nie możesz zrobić. Tak właśnie prezentuje się poziom kompetencji Teamu Metin2 PL ...

Opublikowano

No oszukałem ale co pojawił się koło mnie [GM]Tarikat i dał mi skila na P no i co?I za jakiegos noba mam bana dostac?

ProNuupPL to on okradl bazę danych GM macie jego GG przez niego bana dostałem :10115256

Opublikowano

Dzieki i po co to komu ??

Chyba ze Ci chodzi o to ze 100 neo napisze do niego w 10 sec. z prosba 'ej daj mi gm' 'ej daj itema' 'ej daj skila na p'

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

To nie jest gm tylko on się włamał w bazę danych metin2.pl no i ukradł GM po prostu nick w grze na s23 to Nimfoman miał ale tez bana na niego dostała a po 2 godz gry na gm'a dostał bana.Nie wiem ale juz sprawę sądową chyba miał...

Opublikowano

Taki jest właśnie polski Metin2.Najpierw banują a potem "badają" sprawę.Musisz napisać do kogoś stojącego nad nimi bo inaczej się z nimi nie dogadasz.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Wiesz, to jest forum o hackach wiec cos nie tak by bylo jakbys ich nie uzywal, uzywales mh a teraz puacz

a w ogole to wyrazy wspolczucia ze jestes imbecylem i wydales 5k zl

Opublikowano

No z tymi 5 tys też mi cos smierdzialo

Wiele osób chce minusy. Ja zbieram + Daj Plusa nie bądź sknerus :P

Opublikowano

łoł 5k zl i silne m7 ja mam 70 i dokładnie tak jak kamer wydalę 2 razy na 25 przepustek a co do tematu to ja mam ciekawy dowód

a wiec tak zrobiłem filmik z botami i dałem na youtube o to link do botow milego banowania ;)

wysłałem to do tych gmow dostałem taka odpowiedz

Dziekujemy za zgloszenie.

Gracz zostal dodany do listy osob pod szczegolnym nadzorem.

to im napisałem a czemu nie ban na filmie widać wszystko ładnie godzine mi zajęło wrzucanie na YouTube

Zdaje sobie sprawe z uciazliwosci uploadu filmow. Jako Team posiadamy swoje wytyczne co do zebierania dowodow w celu nalozenia blokady na konto. To ze nie zostal nalozony "ban" na zgloszone konto nie znaczy ze gracz jest bezkarny.

Dziekujac za zgloszenie życzę tym samym milego dnia.

Z poważaniem,

Oktawian

Mistrz gry, serwer Grymuar

Opublikowano

z tego konta straciłem 800kk i 5 tysięcy zł

hahahaahahahahah jaki ty jesteś pojebany

leże i kwicze hahahah

chyba 1kk i jakies 100 żł idioto pieprzony

5k to mógł stracic na yangi z allegro nie tylko na itemshop 10kk teraz kosztuje 4,44 zł a kiedys 1kk kosztował 2,50 czyli jakby kiedyś kupował to za 5k mógłby kupic 2000kk czyli 2 kkk a przecież niemusiał tylko yang kupywać

Może troche zawyżone ale 2 tyś zł mógł wydać napewno. Bo same 800kk kosztowało kiedyś około 2 tyś zł

cs1.6

[COD] Cs-Wysokie 23.225.42:27342 steam/nonsteam

Legenda
Opublikowano

1. Jakich to ludzi zatrudnia polski Team Metin2 dzieci które mają 12lat+?

2. Na stanowisko Mistrza Gry powinno brać odpowiednie osoby.

3. Niech nasi przyszli "Mistrzowie Gry" pogadają z nami albo niech pokażą profil np na nasza-klasa

4. Moim zdaniem jak GM ma siedzieć około 3h na grze to niech nie szpanuje w mieście bo jest takim samym człowiekiem jak każdy inny i zamiast pokazywać swoje eq i moc w grze, niech przejdzie się czasem na pole i pokaże swoje pryszcze dziewczyną bo ma ich pewnie pełno :rolleyes:

5.Chciał bym zobaczyć jak admini rozpatrują podania na GM-a

5000zł jaki zdrowy człowiek wydaje na gre(nałóg) o.O

Zwierz w jednym z filmików powiedział, że nawet 500zl nie wydał na IS

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

CO za neo Ja nie wydałem na s23 5 tys zł tylko przez całą moją grę!!! Grałem już od serwa POLAND!!! na s12 straciłem też 72lv i 80 nupy!!!

s12 XxTHORxX ...

Opublikowano

Ojej, jaki ten team zły, jaki niedobry.

Wina jest calkowicie po twojej stronie i tylko i wyłącznie twojej. Gdybyś pomyślał cokolwiek to byś zgłosił, że niby GM dał Ci silne na P i sprawy by nie było, a nie napieprzasz z tym.

Skoro rozpatrują to rozpatrują i wasze pitolenie, że nic nie robią sprawę pogarszają. Team metka PL robi masakrycznie dużo, codziennie banowane jest 500+ osób na każdym serwerze, narzekacie mało eventów, jak rzucacie na team same bluzgi to macie :) Team jest dobry, ja jako gracz metka bez hacków czy innego shitu zostałem zbanowany raz i to była moja wina, tak jak teraz Twoja, że nie zgłosiłeś.

@GunzAlex

Umrzyj chłopie, umrzyj.

Zmienił się w privka bo MASA dzieciaków jedzie na tych hackach co niszczy tą grę, i to co się dzieje z metinem to wyłącznie jest wasza wina :)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...