Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2United Off?

xFeelingx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A moze ktos próbował ze spolszczeniem do tego servera ? Prosze o upload oczywiscie ze skanem najlepiej na speedyshare.

Co do forum servera to jest beznadziejne ( chwalą sie jacy to oni są pro na US, RO itp... nie ma zadnych wzmianek kiedy serv zostanie ponownie otwarty) ;/

Pogrzebie jeszcze w tych plikach moze uda mi sie nareszcie wlasciwie go patchowac. Robilem to jakis tydzien temu wklejajac patcher do czystego klienta pl 2008 i wszystko dzialalo bez zarzutow.... teraz -->kicha;/

Opublikowano

A moze ktos próbował ze spolszczeniem do tego servera ? Prosze o upload oczywiscie ze skanem najlepiej na speedyshare.

Co do forum servera to jest beznadziejne ( chwalą sie jacy to oni są pro na US, RO itp... nie ma zadnych wzmianek kiedy serv zostanie ponownie otwarty) ;/

Pogrzebie jeszcze w tych plikach moze uda mi sie nareszcie wlasciwie go patchowac. Robilem to jakis tydzien temu wklejajac patcher do czystego klienta pl 2008 i wszystko dzialalo bez zarzutow.... teraz -->kicha;/

eh ja zrobilem na kamer modzie

http://www.mpcforum.pl/topic/187568-tutspolszczenie-metin2-united/page__p__1257444#entry1257444

tu masz link do tematu

^^

Opublikowano

Serv ma byc pdoobno otwarty 9.08 czyli jutro. Bynajmniej tak juz czytalem gdzies pare razy. Zobaczymy jak to bedzie ;d

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

na forum pisalo ze po 18.00 ma byc ale niewiem jak bedzie ...

a i czy Tundra zostanie i postacie czy z Tundy zrobie serva pvp czy zostanie taki i nowego postawia?

daggerpower.jpg>

806227316.png ^^

Opublikowano

Bylo zajebiscie to znow kurwa zachcialo im sie kombinowania i znow beda tak kombinowac ze bedzie off z miesiac ...

reklama

Opublikowano

Huja ja już nie gram na tym serwie, jest [ był ] zajebisty ale jak się do czegoś dojdzie to off ;/

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Huja ja już nie gram na tym serwie, jest [ był ] zajebisty ale jak się do czegoś dojdzie to off ;/

Server stal zaledwie 6 dni czyli ile trwa beta testy z tego co wyczytalem na forum to konta z postaciami maja zostac a serv ruszyc jutro

Opublikowano

Mam jeszcze małe pytanie... Niby to jest server Tundra jako całośc a pisze ze są 3 Memphis Solaris i cos tam jeszcze. Czy one czymś od siebie się różnią? Jeśli tak to proszę o wyjaśnienie

te 3 servery byly kieduys teraz jest tylko 1 Tundra

Opublikowano

SPRZEDAM ZALA +6 sr 36 12 sily kd moba +6 kryta +6 ......

ZAMIENIE STAL +8 woj 2,5kpz 10 % odbrazen do pz i 30 wartosc ataku ZAMIENIE NA STAL DLA SURY 8!!!1

daggerpower.jpg>

806227316.png ^^

Opublikowano

Skonczyła sie beta poprostu

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale chyba juz on, bo pisze ze bylo dzisiaj max 19 ludu, a skoro mieli wlaczyc o 18 czyli 8 minut temu to mozliwe ze malo kto sie skapnol ze server on. Jak ktos ma clienta niech looknie.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

lol co oni robia zobaczcie w ranking nowe postacie i mniejsze lvle

edit: server chyba zaraz ruszy bo stronka off chwilowo i patcher sie nie laduje w grze

baza mysql tez narazie off :(

SERV DZIALA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...