Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2United Off?

xFeelingx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Dnia 07.08.2010 Server Metin2United nie dziala od paru godzin.....

Zna ktos powod i wie kiedy bedzie on??

Za od powiedz daje + albo - jak kto chce ;dd

Pozdro EXCELLENT

daggerpower.jpg>

806227316.png ^^

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może jakaś awaria. Wg strony głownej, działa jedynie memphis.

Opublikowano

MySQL jest to dobrze bo postacie zostana ...

A zamienie Zala +6 sr 36 12 str kd moba +6 kryta +6 za zatruciaka moze byc +0 ;d

daggerpower.jpg>

806227316.png ^^

Opublikowano

Oni poprostu dodaja nowe bronie i naprzyklad na bronie 65lvl na +7 trzeba bedzie piece of cristal (tamta wersja byla beta ) lecz postacie zostana :P

^^

Opublikowano

a wiecie że to beta może już zamkli :D

to byla beta wejdz na strone metin2united.com i tam w prawym gornym rogu jest napis beta :D

PS. Serwer teraz zapowiada sie pro w koncu bede mugl skoczyc na smoka :D

^^

Opublikowano

ma ktos zatruty?

ja mialem pierwszy na serwie ale sprzedalem chakuzie i dostalem banika :P ale fajnie bedzie zaczac od nowa xD

^^

Opublikowano

moja dziewczyna Assasins dostala wczoraj za free od kogos xD zamienie sie z nia za zala bo mam 36 sr 12 str 2x KD +6 zamienie za ZATRUCIAKA jak ktos ma pisac ; d

daggerpower.jpg>

806227316.png ^^

Opublikowano

Wie KTOS moze kiedy on??? i czy postacie i eq zostanie

tak dzis wieczorem a najpozniej jutro .

Za te odpowiedzi niezaluj na mnie - :D

^^

Opublikowano

Wgrywaja nowe bronie itp nowa mapa

macie tutaj purusha napisal na forum

Hello dear United Players,

We have seen good times! We have seen bad times!

Now it's time to tale a change, this is the beginning of Metin2United Revolution!
Metin2United will be back online soon as a, well no as THE ultimate FUN and PvP Server. But not PvP only! We will shuffle Map2 to be a High Leveler and Farming Map. All Uppgrad Items will disapper, you will only need Watergems and Pieces of Gems to Upgrade High Lvl Items.

We will have a total new patch! New Weapons, all can be created by upgrading Lvl 90 Weapons +9. The Game Grafics will be a different and better. We will have a 24/7 Support System and Customer Support. Server will be online with an 98% Uptime and no more resets, relaunches or any other junk.

All Maps will be set. We will customize all dropps, expeience and gold. Rates will permantly be set to Fun Rates. But you will still have to Lvl some to become a High Level. You will be able to farm your Items on all Maps. You will find Guides & Tutorials, Item Lists and Stats in the official Metin2United Blog soon.

The Team will post a few previews soon. We can not say if the server will be online agian today or tomorrow, please stay calm.

a tu translate by google

Witajcie drodzy gracze United,

Widzieliśmy, dobre czasy! Widzieliśmy złe czasy!

Teraz czas na opowieść zmiany, to na początku Metin2United Revolution!
Metin2United wróci online szybko, jak to dobrze nie jako ostateczny FUN i PvP Server. PvP, ale nie tylko! Będziemy Map2 shuffle za High Leveler i rolnictwa Map. Wszystkie przedmioty Uppgrad będzie disapper, konieczne będzie tylko Watergems i kamienie szlachetne kawałki do uaktualnienia High przedmioty Lvl.

Będziemy mieli w sumie nowy patch! Nowe bronie, wszystkie mogą być tworzone poprzez modernizację Lvl 90 broni +9. Gra Grafics będzie inny i lepszy. Będziemy mieli 24 / 7 Pomoc systemu i obsługi klienta. Serwer będzie on-line z 98% i nie więcej Uptime resetuje, powraca do idei lub jakichkolwiek innych śmieci.

Wszystkie mapy będą ustawione. Będziemy dostosować wszystkie dropps, expeience i złota. Cena będzie permantly być ustawiony na Fun ceny. Ale będzie jeszcze Lvl niektórych stać na wysokim poziomie. Będziesz mógł do gospodarstwa przedmiotów na wszystkich mapach. Znajdziesz tu poradniki i samouczki, pkt Listy i Statystyki w Dzienniku Metin2United Blog wkrótce.

Zespół po kilku zapowiedzi niebawem. Nie możemy powiedzieć, jeśli serwer będzie on-line jeszcze dziś lub jutro, proszę spokój.

moim zdaniem troche to zjebali skoro do syrka na +7 + bedzie te gem water i krystal piece potrzebne bo tego jest w pip , dobrze bylo jak perelki kazdy zarabial kase chodzil do dt i trzeba bylo się nameczyc

osobiscie mam hwanga +6 , syriusza +7 , i epicką tarcze ile to ja musialem sie nachodzic do dt i zarabiac na perelki zeby takie eq zrobic

PS-Zapraszam do gildi MPCteam moj nick to Walendzik gildia znajduje się w jinno narazie posiadamy 13 osob w gildi panuje bardzo miła atmosfera i robie częste wypady do dt :)

mark jaki masz nick w grze?

Opublikowano

Walendzik to ja EXCELLENT :P ja robie WP nowego i zala zamieniam za zaruty i stalke+8 za stalke +8/9 dla sury moge sura do gildi? ?:P jak bedzie on :)

daggerpower.jpg>

806227316.png ^^

Opublikowano

to byla beta wejdz na strone metin2united.com i tam w prawym gornym rogu jest napis beta :D

PS. Serwer teraz zapowiada sie pro w koncu bede mugl skoczyc na smoka :D

Mark ten napis w rogu Beta na stronie to oznacza ze stronka będzie nowa nie server :)

Do gildi mogą wszyscy polacy mi chodzi o to zeby stworzyc gilide z miłą atmosferą i najlepszą w pvp na servie :)

Opublikowano

Mark ten napis w rogu Beta na stronie to oznacza ze stronka będzie nowa nie server :)

Do gildi mogą wszyscy polacy mi chodzi o to zeby stworzyc gilide z miłą atmosferą i najlepszą w pvp na servie :)

Popieram :))

daggerpower.jpg>

806227316.png ^^

Opublikowano

Moim zdanem ten temat nie ma sensu off to off wlączą go potem a Feelind nabija tylko posty w tym temacie -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...