Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Opłaci Się Tak Ryzykować?

.Scofield.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym nie zostawiał, jest to bardzo wysokie ryzyko bo najczesciej banowane, spraawdzane sa duze lvl. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ryzyk, fizyk raczej nie zbanują ale zablokuj szept a eq i kase po expieniu przestaw na inne swoje konto.

Ich system rozdawania banów jest opóźniony więc jak coś to chociaż zachowasz eq.

Przykład:

1.Ustawiasz i sobie expisz na em2.

2.Przychodzi noob i robi screen'a (możliwość).

3.Noob wysyła screen'a adminom (możliwość).

4.Kończymy expic na em2.

5. Przekładame eq.

6.GM czyta i daje bana na postać expiącą na em2 (możliwość).

7.Po 24h logujemy się na postać expiącą jak mamy bana to trudno chociaż eq i yang uratowaliśmy (mała pociecha gdy pech zechciał aby były "możliwości").

8.Jak nie to przekładamy eq i expimy dalej na em2 (po expieniu na kolejnej em'ce 2 powtarzamy cykl).

P.S: Ja bym zaryzykował no wiesz raz się żyję.

Zastrzegam ,że nie ponoszę rzadnej odpowiedzialności jak cię zbanują a mój post zachęcił cibie do włączenia easy metin2.

taaa a co myślisz że jak go zbanują pół MPCForum będzie za tobą latało z nożami i mówili odpowiedzialny za bana ? :>

@topic

Mój kumpel od 61 do 68 na em2 wyexpił w V2 po jednej grupce i bana nie ma ( za to ) 2 tyg później dostał bana za handel przedmiotami w rzeczywistości :)

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu zaryzykował :) gm'owie nic nie robią jade na botach i fb ile wlezie i nic .. a Zyski rosną :P

Oni nie są w stanie zapanować nad tym chaosem jakim są boty :P

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...