Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Opłaci Się Tak Ryzykować?

.Scofield.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem niedawno sure wp 73lv

Skille:

Czarowane - G9

Zbroja - G1

Wir - G1

Palec- G1

Reszta w rzpro

Eq:

Duchowa +8 z 3kd+3 (bez bonow)

Lwia tarcza +9 (bez bonow)

Buty - 2k pz

Bransoleta z biał. złota +9 (bez bonow)

Naszyjnik - 2k pz

Wyzywający helm +9 (bez bonow)

I chciałbym zostawić postać we V2 na EasyMetin2, ale się boje że bana dostanę ... jakie są na to szanse? zostawiać czy nie?

+++++////------ za pomoc B)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Ja wyexpiłem bodym 2 lvl od 65 do 67 i nic nie dostałem ;p

Mógłbyś zaryzykować chociaż z takim Eq to troche lipa , ja bym się bał ... , a może masz brata albo siostre ? Powiedz im , że jak ktoś przyjdzie i coś napisze to ma odpisać xD

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Kto nie ryzykuje, ten nie ma :)

Zablokuj szept i wyłącz funkcję lurowania, v2 jest grupka na grupce, więc i tak będzie zaczepiał po 3 :)

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

V2 swoja droga tam chyba najlatwiej o bana....

Slabszy exp w lesie czy red ale przy exp bocie warto tam zostawic i to bez wiekszych obaw ;)

Opublikowano

Ryzyk, fizyk raczej nie zbanują ale zablokuj szept a eq i kase po expieniu przestaw na inne swoje konto.

Ich system rozdawania banów jest opóźniony więc jak coś to chociaż zachowasz eq.

Przykład:

1.Ustawiasz i sobie expisz na em2.

2.Przychodzi noob i robi screen'a (możliwość).

3.Noob wysyła screen'a adminom (możliwość).

4.Kończymy expic na em2.

5. Przekładame eq.

6.GM czyta i daje bana na postać expiącą na em2 (możliwość).

7.Po 24h logujemy się na postać expiącą jak mamy bana to trudno chociaż eq i yang uratowaliśmy (mała pociecha gdy pech zechciał aby były "możliwości").

8.Jak nie to przekładamy eq i expimy dalej na em2 (po expieniu na kolejnej em'ce 2 powtarzamy cykl).

P.S: Ja bym zaryzykował no wiesz raz się żyję.

Zastrzegam ,że nie ponoszę rzadnej odpowiedzialności jak cię zbanują a mój post zachęcił cibie do włączenia easy metin2.

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Trochę taki dziwny ten ryzyk, fizyk ... Ja bym zrobił tak jak opisałem powyżej , żeby brata albo siostre posadziłprzy kompie i gdy ktoś przyjdzie i zacznie bluzgać nich wyłączą bota i czekają jak pójdzie .

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Kto nie ryzykuje, ten nie ma :)

Zablokuj szept i wyłącz funkcję lurowania, v2 jest grupka na grupce, więc i tak będzie zaczepiał po 3 :)

poprawie cie kolego Kto nie ryzykuje, nie zyskuje ;)

Opublikowano

Lasek fajna rzecz , ale zauważcie , że cały exp bazuje na skillach , a w lasku jeżeli zaatakujesz drzewa mana spada do 0.

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Powiem ci tak raczej GM cie nie złapie ale użytkownik podpierdzieli :P

I z takim eq nie warto jechać na Em2

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Nie ma co zostawiać na expbocie ... ktoś napisze ty nie odpiszesz i masz opinię nooba do końca gry że lecisz na Czitach/Botach etc. Nie polecam ...

Idź do red lasu dropnij z 10 pierścieni expa wyłóż na pierścień expa z isu i exp na szponach z tym eq i skillami będzie miodzio

@ Edit

Postać całkiem fajna jak za 300zł, powiedz jeszcze tylko jaki masz tam mieczyk i na jakim serwie ta surka :)

widzewsygname.jpg
Opublikowano

Tez radze samemu expic...bedziesz mial swiadomosc ze sam to zrobiłeś bez zadnych hacków itp a 300 zł drogą nie chodzi

@UP

One lecą chyba z wierzb ale nie jestem pewien :P

Opublikowano

Tak jak Up , leci z metków 85 i 90 lvl .

Ja bym Ci polecił expić do 75 lvl w V2 , na 100% weźmiesz cały spot z dobrym buffem , przyjdzie za taki spocik z 0.30% ;) Wybierz jakiś z szybkim respem i git majonez :P

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Nie ryzykuj, nie warto. 3x g1 i g9 + eq i lvl. Przynajmniej w v2. Tam jest najwięcej graczy i zawsze ktoś wbije na IRC. Już lepiej postac tego expbota w lasku. Będziesz miał przynajmniej dobry drop, albo expić w v2 bez cheatów.

Opublikowano

Cholera jasna,nie rozumiem Cię.Od 70 lvl to powinno się czerpać radość i przyjemność z tej gry,a nie na expbocie lecieć -_-

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Cholera jasna,nie rozumiem Cię.Od 70 lvl to powinno się czerpać radość i przyjemność z tej gry,a nie na expbocie lecieć -_-

jak to nie ???

najlepiej robic 2 rzeczy na raz

a odnosnie tej sprawy z V2 to ja bym nie ryzykowal

Mój Temat

http://www.mpcforum.pl/topic/233868-artificialaiming-radar-v-27-wersja-17/

Pomogłem daj + to nie boli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...