Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon wybra

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam zamiar kupić telefon i niewiem jaki wybrac

mogłby ktoś doradzić bo neiwiem jaki wziąść

Myśle o noki albo sony ericssonie

Mam do wydania 800 zł

@Edit myśle o nowym telefonie :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

szkoda tyle kasy na taki telefon... kup sobie jakis za 150-200zl zeby mial w miare aparat (powiedzmy ze te 2.0) i zeby mógł służyć jako odtwarzacz mp3. nie wiem po co Ci wiecej.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Tak sie składa że robie dużo zdjęc i aparat mógłby być dobry

@Wrotek

mi chodzi o aparat conajmnie 3.2

Opublikowano
szkoda tyle kasy na taki telefon... kup sobie jakis za 150-200zl zeby mial w miare aparat (powiedzmy ze te 2.0) i zeby mógł służyć jako odtwarzacz mp3. nie wiem po co Ci wiecej.

jeszce karta pamięci

proponuje telefon na umowę w orange albo era zapłacisz mniej ale będziesz musiał płacić oczywiście nie chodzi mi o abonament tylko o eramix/orangemix czy jakoś tak

@down

nie prawda mój kumpel ma 2mpx a nie ma karty i o ile się nie myle to 1.3 megapixela to podstawowy aparat taki ze stare modele z aparatem go mają

Opublikowano

Kilo, wydaje mi sie ze kazdy telefon z aparatem 1.3mpx+ ma karte pamieci ;p to jest standard teraz.

Jezeli robisz duzo zdiec to kup sobie lustrzanke za co najmniej 3000zl a nie jakis gowniany telefon

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

hmm.. co do N95...nawet nawet ;D kup sobie N95 16GB + kartę Micro SD 8GB i Enjoy ;P

nie wiem czemu wam się tak bardzo podobają Iphon-y niby takie fajne itp... a spadnie ci na beton nie masz gwarancji i BB;P

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano
hmm.. co do N95...nawet nawet ;D kup sobie N95 16GB + kartę Micro SD 8GB i Enjoy ;P

nie wiem czemu wam się tak bardzo podobają Iphon-y niby takie fajne itp... a spadnie ci na beton nie masz gwarancji i BB;P

ty wiesz co ty piszesz

nie ma N95 16GB, jest tylko normalne (szare, starsze) bez wbudowanej pamieci i nowsze N95 8GB (czarne) do tej pustej mozesz dokupic karte pamieci ale w tym drugim masz 8GB w srodku

i tak ludzie pisza aby tylko napisac nawet nie widzac o tym co pisza

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

Jakbym dysponował takim budżetem, to bym wybrał Sonika c902. Bo to N95 too... dla mnie to jest już beee... xD I nigdy nie było inne... ;pp Może podobać się tylko dzięki tym "bajerom". A według mnie nawet jak kogoś stać to lepiej kupić jakiś tańszy niż to N95 i 16 GB... SE W890 np xD

Opublikowano

szajung :| jak juz to uzbieraj jeszcze pare zl i kup iphone'a a na pewno nie pozalujesz.

Opublikowano
szajung :| jak juz to uzbieraj jeszcze pare zl i kup iphone'a a na pewno nie pozalujesz.

To już lepiej Omnie...

@edit

Czemu iPhon?! Omnia jest lepsza... Ale iPhon popularniejszy, więc dlatego wolicie tego "fona"...

Opublikowano

NA twoim miejscu pozbierał bym na iphone'a, lub wziął nokię n95 symbian może wiele :)

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

chuja moze symbian w porownaniu do ajfona

qulpak14: Trzymales kiedys ifona w reku? Bo ja tak, bawilem sie przegladajac neta, zdiecia, filmy muzyke. Uwierz mi ze duzy zajebiscie wygodny dotykowy wyswietlacz + wifi + OS może wiele.

Szajsunga nie wzialbym ze wzlgedu na marke (tak samo jak np sony ericssony), jezeli uwazasz ze apple robi gowniany sprzet (maci, ipody) to GL HF, sorry ale za jakosc sie placi.

//editnolem zeby nie bylo niejasnosci

Opublikowano
chuja moze symbian. Trzymales kiedys ifona w reku? Bo ja tak, bawilem sie przegladajac neta, zdiecia, filmy muzyke. Uwierz mi ze duzy zajebiscie wygodny dotykowy wyswietlacz + wifi + OS może wiele.

Szajsunga nie wzialbym ze wzlgedu na marke (tak samo jak np sony ericssony), jezeli uwazasz ze apple robi gowniany sprzet (maci, ipody) to GL HF, sorry ale za jakosc sie placi.

ahahahaha

Jeśli chciałbyś wiedzieć to mam iphone'a ;p

Właśnie sobie przede mną leży.

Jak nie wierzysz to:

zdjcie315ks8.th.jpgthpix.gif

zdjcie316fm2.th.jpgthpix.gif

PS: zdjęcia robione z noki n70 więc proszę nie wymagać za wiele.

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

no wlasnie masz iphone a nie n95;> zreszta, wypowiedz byla kierowana do qulpak14 ktory stwierdzil ze omnia od szajsunga jest lepsza. Troche to zle posklejalem ale nvm :D

Opublikowano

Wrotek jesli myslisz ze wytwory firma apple sa wysmienite to przepraszam cie bardzo to ze jest taki styl i przyznam ze wygladaj stylowo ale jakosc dziewku jest do dupy z porownaniem do wytworow np. mp3/mp4 creative i samsung'a wiec moda na apple nie jest do konca zrozumiala ale jednak jakyb mial kupic i tak bym wybral wszystko od apple szczegolnie iPody nano i macbook ten najcienszy ale jednak jakosc dzwieku to nie to

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

Sam nie wiem raczej w niczym nie ma nawet appstore dla niej ani żadnych "bajerów" ,jest to bardziej telefon biznesowy i co najważniejsze rysikowy.(omnia)

@TJgerI'm według Ciebie w iphonie jest słaba jakość muzyki?

tak zrozumiałem czytając twój niezrozumiały tekst.

Pisać pw z mailem.

Opublikowano
W czym omnia jest lepsza od iphone?

To powie to co zdążyłem zobaczyć bawiąc się tym i tym. Omnia ma lepsze GPS ( iPhon nie potrafi wcielić się w pilota ), Omnia ma miejsce na dodatkową kartę, odtwarza więcej formatów audio i wideo, posiadając Omnie można wysyłać MMS-y i prowadzić wideorozmowy ( czygo o iphonie powiedzieć nie można ), w Omni można instalować aplikacje różne, a w iPhnoie tylko te od Apple... Nic mi więcej na razie do głowy nie przychodzi....

Opublikowano

Nie prawda!

W iphonie jest cydia i installer dzięki któremu możemy zainstalować wiele programów między innymi do wysyłania mmsów, odtwarzania wielu formatów wideo, i tam każdy może zamieścić swoje aplikacje. GPS ma być (to telefon dla bajeru a nie dla gps'u) Wideorozmowy hmm niestety brak przedniej kamery, ale ja sam może 3 razy korzystałem z wideorozmowy po zobaczeniu rachunku więcej nie mam zamiaru.

@down: Jak miałem w plusie na kartę to żarło ogromne sumy. Nie pamiętam ile dokładnie, ale 5 minut wystarczało na pozbycie się 50zł.

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

A ile kosztuje wideorozmowa np 5 min?

@Down

ale niema slotu karty pamieci (wiem ze ma te 256mb ale to malo :P )

Opublikowano

SONY ERICSON K770i

jest zajebisty polecam

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano
Nie prawda!

W iphonie jest cydia i installer dzięki któremu możemy zainstalować wiele programów między innymi do wysyłania mmsów, odtwarzania wielu formatów wideo, i tam każdy może zamieścić swoje aplikacje. GPS ma być (to telefon dla bajeru a nie dla gps'u) Wideorozmowy hmm niestety brak przedniej kamery, ale ja sam może 3 razy korzystałem z wideorozmowy po zobaczeniu rachunku więcej nie mam zamiaru.

@down: Jak miałem w plusie na kartę to żarło ogromne sumy. Nie pamiętam ile dokładnie, ale 5 minut wystarczało na pozbycie się 50zł.

Dobra... Po wgraniu programu ^^ A programy trzeba mieć od Apple...

ale niema slotu karty pamieci (wiem ze ma te 256mb ale to malo tongue.gif )

iPhon też nie ma... No ale tam pamięć jest w GB XDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...