Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wam daje hackowanie?

neok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Qaucz

wnosze o to zebys sie uspokoil, to nie jest miejsce do bluzgania 50x w jednym zdaniu

@spider

idealny przyklad

ten temat nie jest bez sensu -> nawet jak przez to 1 hacker opusci polski serwer/przestanie hackowac to i tak bedzie jakis sukces..

Opublikowano

poza tym świata sie nie zmieni nasza walka jest z góry skazana na klęske ale to nie o to chodzi i wy powinniście o tym wiedzieć i uszanować że ktoś taki temat zakłada

Opublikowano

No Qauczyk jak ja lubie twoje posty nic nie wnoszace <3

Ps takich tematow moze byc wiele i tak nic nie zmieni BO WY TEGO NIE CHCECIE ZE my koledzy ja qauczyk Neok sami nic nie zdzialami wiec sraka motyka pierdolenie szpaka

Sam to wiem ze wy jako chakerki sie wkurwiacie jak ktos inny hakuje wiec zrobcie maly postem wy nie hakujcie jak inni to zobacza to moze sami przestana hakowac wiec o so chosi ? cos zacos

Opublikowano

Ja tak nie hacze no może 5 th slot bo się znudził mi WR International i przeniosłem się na WR Philipines (Nawet się fajnie gra w grze widziałem tylko jednego cheatera!!!) co plusem jest 0 cheaterów i że jak zobaczysz że ktoś haczy screen raport i dostaje bana na Driver ID a co najlepsze to że z tego raportu dostaję się różne przysmaczki -- Np premium,scorpiony itp

Pozdro

signature0a.png
Opublikowano

To ma byc forum o hackach, czyli o lamaniu czegos

Czy o hackowaniu i leechowaniu, czyli o lamieniu czegos?

Wiem ze zaraz ten temat zostanie zamkniety przez moda, bo juz wiele takich bylo.

Opublikowano

to musi wypłynąć od k2 i od samych graczy

k2- no ja cie prosze

ludzie- nasze apele są bez silne wobec waszej wszech obecnej chęci hackowania "bo kolega powiedział że jestem lammer jak nie hackuje oby tak dalej o nawet do tibi wynajdą wall hacka" -.-" koniec mojej wypowiedzi

Opublikowano

K2 zajmuje sie pierdolami - nikomu nie przeszkadzalo ze kazuya mial 79 lvl i to jak to wbil..

Jak jest masa hackerow, to jak mozna grac zeby zarobic na wlasne bronie i przy okazji wbijac lvl? Flagi/gra na dinary.. TYLKo

K2 wprowadza patche, po to zeby hackerzy sie nie nudzili... co patch to jakis nowy hack (chyba ze juz wszystkie wynalezliscie)

Opublikowano

Close topic... Zadne apele NIC niezdziałają , hacki zostały wynalezione 4fun ale niszczą gre.. To tak samo z ludzkością wynalazła proch, dynamit i ludzie przez to giną. To jest jak koło toczone z wielkiej góry (...) zadna siła go nie powstrzyma.

Wszystko sie kiedyś kończy.
Opublikowano

Mozecie sobie hakowac pierdole to najwyzej zmienie gre z kolegami bo gre mozna zmienic zawsze i ze wy ludzie tego forum nigdy premki nie mieliscie i nie wiecie co to znaczy kase wywalic nie wiece .. mama wam ledwo daje kanapke do szkoly i to nie zawsze ludzie wescie sie ogarnijcie

Wiem wiem wale w huja bo mnie nawet nikt nie slucha ale pierdole to moge bana dostac prosze bardzo nie wiem jak tak mozecie

Ja jedynie licze na to ze chociaz 1 osoba sie "nawroci"

Opublikowano

Mówcie co chcecie... Dla niektórych to jest zabawa i zaden uzytkownik tego forum zadnym apelem nic podkreslam NIC nie zdoła. Musicie czekac az kogos z K2 oswieci i wymysli taki antycheat ktory bedzie wstanie zlikwidowac hacki.

Wszystko sie kiedyś kończy.
Opublikowano

Posluchaj, mam nadzieje ze chociaz jedna osoba zrozumie ze swoim zachowaniem "bo szkdoa mi kasy na premke" powoduje to ze my ktorzy juz mamy premke ja tracimy, wiec to jest dopiero chamstwo

Nie zmienimy swiata - mozemy zmienic swoje otoczenie

Opublikowano

Ale ty musisz w to uwiezyc jakby te forum w pizdu poszlo i wieze w boga w i ludzi zeby tak sie stalo to okolo 5 serverow bylo by bez hakerow czy wy to rozumiecie !? wlasnie to jest sedno sprawy ale widzie ze ludzie nie wiedza wogole oco chodzi

Opublikowano

chetnie przenieslibysmy sie na PH tylko premki mam na int ;/

ale to nie jest koniec... dopoki cos sie nie zmieni na tym forum dalej bedziemy glosic propagande xD

Opublikowano

Spider jestem fajny ze premke mam bo za nia zaplacilem a ci MAMA nie raczy kupic bo na chleb nie masz i chcesz sie na gierce wyzyn nie jest to moja wina ale nie wiem jak wy mozecie psuc ludziom zabawe wkurwiliscie mnie i naprawde sie kurwa wkurwilem i kurwa chyba to nic nie dam sam zaczne czitowac i huj wam w oko bo w dupe za przyjemnie

Opublikowano
chetnie przenieslibysmy sie na PH tylko premki mam na int ;/

ale to nie jest koniec... dopoki cos sie nie zmieni na tym forum dalej bedziemy glosic propagande xD

Jak zwykle jak chcesz się przenieść na PH opyl chara na Allegro kasa zostanie zwrócona lub jej połowa i nie ma co płakać na rozlanym mlekiem :-)

signature0a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...