Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wam daje hackowanie?

neok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem bardzo zaniepokojony tym co sie aktualnie dzieje w swiecie fpsow. W kazdej grze (no, oprocz CA narazie) na prawie kazdym serwerze (czy roomie jak w wr) sa hackerzy.

Co wam daje hackowanie w fpsach? Sprawia wam radosc gdy inni gracze ktorzy graja legalnie wkurzaja sie na was? FPSy to nie mmo w ktorym osiagasz cos dzieki hackom - tutaj chodzi o zabawe, jako o strzelanie.

Nie rozumiem po co wy to robicie, nie ma to najmniejszego sensu.

Zaraz pewnie padna reporty "jak ci nie pasuje ze hackujemy to wypierdalaj" "bo wszyscy hackowali to sam zaczalem"

To nie powod - dzieci, przestancie psuc chwile relaksu innym ktorzy po powrocie ze szkoly/pracy musza zmagac sie dodatkowo z hordami bezmozgich dzieci ktorzy nie znaja podstaw ortografii, kultury i dobrego wychowania.

Tymbardziej - jezeli juz musicie hackowac w warrocku to wypierdalac na jakies ruskie serwery a nie kurwa na polskim siedzicie.

Ok to tyle xD mozecie mnie zrugac nie bede plakal, ale sadze ze padnie chodz kilka rozsadnych postow w tym temacie.

Pozdrawiam wszystkich graczy legit ~~

Opublikowano

Wiem ze w pojedynke nic nie zdzialam - ale to jak z wyborami.

Ja nie pojde, moj glos sie nic nie liczy.

Ale jak tak pomysli kilkadziesiat tysiecy polakow to potem prezydentem zostaje taki zadupas jak kaczyniak

Ad. Fanrasiaka

Sam hack na 5 slota i crosshaira nie przeszkadza w grze innym graczom.. chodzi mi o noobow z superjumpem, speedem + autoaim xD

Opublikowano

Tak... Dzieci nie rozumieją pojęcia "rozrywka" . Wyobraź sobie ze grając w piłkę z kolegami skaczesz nad bojiskiem , idiotyczne prawda? Tak samo jest z warrock. Ludzie inteligentni zrozumieją mój post. Pozdrawiam wszystkich fair graczy.

beeeesygnacopy.png
Opublikowano

@fanrasiaka

widze ze nie zrozumiales o co mi chodzi...

Frekwencja podczas wyborow jest niska - przez leniwosc polakow oraz przez to ze ich mentalnosc jest nastawiona "jako jednostka nic nie osiagne", chodzi o to ze glos jednosci jest jak najbardziej wazny

@Sensei

Troche abstrakcyjnie, jednak jaknajbardziej trafnie

Opublikowano

Swietny przyklad z pilka podany, ale troszke nierealistyczny. Gramy sobie w pilke, swietnie dryblujemy, przechodzimy 1 obronce, potem 2 i widziy juz tylko bramkarza, ale co to?! Kolega z twojej druzyny cie fauluje, ze doznajesz kontuzji?! IoI i co sie dzieje? czy to jest gra fair?

Opublikowano

fanrasiaka - ty to wogle udany jestes, prowadzisz walke na dwa fronty - w tym samym czasie w innym temacie jestes za hackami, a tutaj przeciw

wiec? "chciales zmieniac swiat, lecz okazalo sie ze jestes jednym z tych cholernych drani i swin"?

Opublikowano

jestem za tworzeniem hackow, bo to w swoim rodzaju ksztalci. Rozumiem gosci co od czasu zahakuja na croshaira, 5slot, ale nie na speeda i jumpa itp. Sam czesto testuje rozne hacki, ale nie gram na nich. A teraz powiedz mi czemu tak napisales o mnie, o co dokladnie chodzi?

Opublikowano

W tym samym czasie w innym temacie udzielasz sie o tym ze hacki sa dobre, a to co powiedzialem jest to fragment jednej piosenki COMY

btw. Pisanie hackow ksztalci? OK zgodze sie, niestety takei ksztalcenie niczemu nie sluzy.. jest milion innych rzeczy w ktorych mozna zrobic cos pozytecznego i przyokazji rozwijac swoja pasje.

Inaczej powiem - jezeli zdarzalyby sie pojedyncze haxory - OK

Gorzej jezeli lata milion dzieciakow z winem speedem glassem i autoaimem ;p

(Mowiac "dzieciakow" nie mowie o wieku fizycznym gdyz nawet ludzie 18+ czasami zachowuja sie gorzej niz 11 latki..)

Opublikowano

Przeciez nie chodzi mi o to zeby ciebie zgnoic czy osmieszyc, poprostu powiedzialem ze dziwnie to wyglada. Ale zbaczamy z tematu

Inna sprawa jaka pograza warrocka jest mentalnosc GMow - wczoraj na jednym roomie gral GM i dwoch hackerow, paradoksem jest to ze nie dostali bana... Porazka

Opublikowano

Spalic mpc forum z hackami łuuuuu zrobić forum MPFL (multi player full legit)

btw

sam miałem bota do cabala i to ph xD ale do wr nigdy nie hackowałem i prosze by inni uszanowali ten temat.

amen

Opublikowano

Ale zrozumcie ze jak juz Musicie hackowac to w MMO a nie w FPSach... to wam nic nie daje oprocz tego ze wkurzacie innych graczy

Opublikowano

spider masz racje ale i jej nie masz np.: moj kolega odkłada na premke do wr z kieszonkowego, kupił ją, kupiła famasa i co? wchodzi na room a tam hacker jego famas flashe a nawet skill nic nie dają a przecież to nie jego wina że chce sobie chłopak pograc legalnie i mieć z tego radoche

Opublikowano

o dokladnie - przeciez F2P tez mozna ownic.. nie mowcie mi ze kalach, aug sa slabe..

Do tego m24 jest lepsze niz psg wiec nvm..

Opublikowano

Chcesz zeby wszyscy uzywali hackow? Nooo.. to widac twoje podejscie do sprawy

Zrozumielismy o co ci chodzi a ty tu tak wyskakujesz, naprawde widac, pro...

WIerz mi ze nawet jakbym ci dal swoja premke all bronie i pxy to mnie grajacego legit z kalachem i mp5k albo deagle i tak nie rozwalisz

premke daje roznorodnosc i szybszy exp, ale wcale nie zwiekszy ci skilla

pozatym to temat o premce czy o hackach?

Opublikowano

Popieram cie spider44 w 100% A tak moim zdaniem, to dla mnie lepszy jest kalach od famasa, jest tanszy, damage ma podobny, a jak umiesz grac- jest to swietna bron, da sie nia zabic 4osoby jednym magazynkiem. Famasem jest do ciezkie bo trzeba ciagle ladowac

Opublikowano
Ale zrozumcie ze jak juz Musicie hackowac to w MMO a nie w FPSach... to wam nic nie daje oprocz tego ze wkurzacie innych graczy

Kurwa mać... FPS przez neta to też MMO^^

A tak do Topicu to kurwa czemu mamy hackować na innych serwerach, a nie na polskim? Potem dziwo, że żaden klan z innego kraju nie gra z polskim, bo od nas to sami hackerzy itp... Jak już hackujecie to na własnym serwerze...

qulpak14- ban do 30.10.08 r. Moja wina, moja wina. Odpokutuję to :D Kiedyśśś.....

piczochlas.png

Opublikowano

Znam lepsza metode na hackerow, poprostu tak jak w wesji PH, za raport czitera masz jakis bonus (np. prem.- u nas wystarczy 10pkt na g1), a zaloze sie, ze to rozwiaze ten problem. Oczywiscie bany na IP!

Opublikowano

KTos napisal ze hackowanie daje ci satysfakcje z tego ze dziala pr0 - slowem ze twoje dzielo jest dobre (w sensie sprawne).

Przeciez watpie ze jak zrobisz sobie hacka to wypuscisz go do sieci zeby banda idiotow latala z nim, co nie?

Mysle ze Ty sam bys nie hackowal za dlugo - dumny ze dziala, ze nic sie nie dzieje..

Najgorsze sa te Public hacki..

nie dosc ze k2 pozwala hackowac to i jeszcze mozna dowolna ilosc kont zakladac -.-

a normalnych ludzi za 2 konta banuja i to jest sprawiedliwe? pazerne szuje

Opublikowano

ludzie do chuja pana uspokójcie sie temat jest O NIE HACKOWANIU a wy już pierdolicie o hackach jak te dziwki z pod latarni pierdolić siano kurwa i pisać tylko w tedy jak macie coś ważnego do powiedzenia jak chcecie hackow- won na temat o hackach a nie tu pierdolicie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...