Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atarimt2[Dedyk][Pl]

lolek12313123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

plakac mi sie to nie widzialo zeby ze starym teamem byc bo wiem co kazdy robil i nawet titex dawal itemki jak pisalem 2 osoby szanuje ze starego teamu no mozna powiedziec 3 ale ich akurat nie ma teraz dlaczego bo pomysleli i odeszli a nudne hmm pisze prawde niech gracze wiedza jaki jest caly team

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Uuuuuu Syseka Syseka. Otoz to co pisze Wlodziu aka XiunM (chyba) to przeciez najszczersza prawda. Niestety prawda w oczy kole. Itemy i tak wkoncu wyplyna z konta GM'a i tak, wiec nie ma co sie ludzic. Nawet te glupie marmury. Titex po prostu nie wie kogo bierze na GM'a a pozniej wielce placze, ze to a tamto.

Aha Syska zaraz mi tutaj nie wyjedz z jakims super extra wyjeb****m sprostowaniem bo gow** wiedzialas, wiesz i bedzziesz wiedziala...sorry, ze tak ostro ale taka prawda. Lubie mowic prosto bo po ch** owijac jak wiadomo jak bedzie.

Znajac zycie, znaja nachalnosc ludzka mozna sie domyslec dlaczego Hodzik zostal ponownie przyjety na stanowisko GM'a. Otoz wedlug mnie bylo tak: ( mala historyjka)

-Czesc Titex (Hodzik)

-Witaj Hodzik, o co chodzi? (Titex)

-Chcialbym wrocic do Teamu. (Hodzik)

-Nie ma mowy, zapomnij (Titex)

-Ale czekaj. Pozwol mi wrocic obiecuje, ze nie bede nic robil bez twojej wiedzy, w dodatku moge sie dolozyc na serwer aby wkoncu zaczal chodzic normalnie. (Hodzik)

-Poczekaj daj mi sie zastanowic. (Titex)

-Ok (Hodzik)

-Dobra dam ci ostatnia szanse. (Titex)

-Dzieki Titex (Hodzik)

i żyli dlugo i szczescliwie............................................................................(do czasu nastepnego wybryku Hodzika)

Z gory mowie, ze do Hodzika nic osobistego nie mam bo co mial bym miec, ale nienazwidze do ku**y nedzy takiego zachowania ze strony ludzi, ktorzy pisza sie na opieke nad serwerem.

Ps. Sysunia moj stara "kumpelo" z bylego Teamu tak jak mowiem nie wyjedz mi zaraz z jakims tekstem bo spadne z krzesla. Ok? Dziekuje :*

Ps2. Ten moj piekny dialog, ktory idealnie by pasowal do zachowania Titexa i Hodzika nic nie znaczy jakby co. Wymyslilem go z nudow.

Ps3. Ale przyznacie, ze wyszedl mi fenomenalnie.

Pozdrawiam team Atari.

by Lechu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

"Ps. Sysunia moj stara "kumpelo" z bylego Teamu tak jak mowiem nie wyjedz mi zaraz z jakims tekstem bo spadne z krzesla. Ok? Dziekuje :*"

buehehe ;d dobre sobie:)

"Sysecka przyjmuje reporty od graczy, ale jak przyjmie już 10 osób to ona, że tak to ujmę "pierdoli" bo ona sama robić nie będzie.""

nie znasz mnie i nie widziales mojego wkładu dlatego zachowaj opinie dla siebie.

PS: Tak was to boli, że nie jestescie w team? zazdrosc was trzyma czy co?

Nigdy was nie zrozumiem, nie mnie to oceniać. Ja wiem co robie dla serwera i jestem z tego dumna.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Widzę temat się rozkręcił na dobre... to i ja dodam coś od siebie. Prawdą było że na starym atari grało się dobrze, cały dzień na serwie było ok. 100 graczy online. Nad serwerem sprawowało opiekę paru gm. Cały team był że tak powiem stworzony z 2 grup tzn od Titexa i od Wlodzia(Xinum) np. ja ^^ Prawdą było to że z waszej strony wyszły itemki w świat atarimt2 i to iż Titex wy***ał Wlodka i pewnych graczy, którzy wpłacili pieniądze gdy trzeba było zapłacić za kolejny miesiąc dedyka. Jak chcecie coś o mnie pisać to proszę bardzo, chętnie się pośmieje i nie wkręcajcie że Włodziu ma jakiś żal do was bo nie ma go w team. A ten serwer zapewne teraz stoi że tak to ujmę za skradzione pieniądze. Nie chce mi się wierzyć iż ten serwer będzie więcej niż 1 miesiąc. No chyba że zrobicie to samo co wcześniej. NIE POLECAM TEGO SERWERA, ponieważ team jest niezaradny, zazwyczaj biegają watahą i szukają mięsa do upolowania.

Opublikowano

Bez dobrego teamu nie ma dobrego serwera !!!!

Serwer niedlugo i tak padnie...pfff o ile bedzie ktos tam chcial grac.

A co to niby naszej czy tam kogos zazdrosci oto, ze nie jestesmy w teamie hahah. Prosze cie nie osmieszaj sie kto by chcial pracowac z takim kims jak ty? Juz ci mowie kto: inny typ twojego pokroju

S E R W E R A n i e P O L E C A M ! ! !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sysecka

Przestan i juz tak nie bron tego seva jak i teamu wiadomo server jest juz porazka wiekszosc jest negatywnych komentarzy nich tych dobry

jedyne wyjscie dla was to wylaczenie tego serva zmienienie nazwy i nazw GM i zrobienie nowej reklamy :>

P.S nie proboj mi wmawiac ze jestem dzieckiem ze nie gram na servie a oceniam i all sie zmienilo

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Poco wy tak spamujecie bezsensowo...

Serwer moim zdaniem nie klei sie wogule

SERWER TO DNO

Jestem za tymi którzy na nim nie będą grać

Kto bedzie na takim serwerze grał chyba kretyn jakiś...

Gmi gowno robia

Juz wole 1 gma ale chociaż siedzi 24/7

A nie stoi afk 10h...

Albo inaczej bawi się w gracza

Opublikowano

Team to porażka, zero zainteresowania serwerem...

Opublikowano

"Strona zostanie uruchomiona 31.06.10 koło godziny 21:00"

To są jakieś kpiny! Proszę jak Team interesuje się serwerem...

Opublikowano

logowanie pada zmiencie pliki na niemieckie tam przynajmniej nie pada

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

Pierwsze wrażenie super

wystarczyło że przeczytałem team 8 osobowy na 1 serwer ... lekka przesada

Ogółem serwa nie polecam.

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...