Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atarimt2[Dedyk][Pl]

lolek12313123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

73944481133573056237.png

Atari

Przedstawiam Wam mój prywatny serwer dedykowany Atari

Chcesz zagrać na najlepszym serwerze, przy którym inne serwery wymiękaja?

Zapraszam!!

Parametry:

• Procesor: Intel Xeon Quad 4x 2.66+ GHz
  • Pamięć RAM: 8 GB
  • Polaczenie: 100MB/s

raty.png

Exp: x80

Drop: x40

Yang: x100

start.png

Koń bojowy, itemy na 1 lvl +9 i potki !!

kowal.png

Ulepszacze: Nie

Magiczny metal: Nie

handlarze.png

atarimt2.jpg

Strona serwera:

www.atarimt2.pl

www.atarimt2.pl

Ip serwera:

94.23.5.205

Status:

Strona główna

Spolszczenie serwera:

http://atarimt2.pl/

Skan spolszczenia:

analisis/c982d1759a13c022dbefbf392c3195eea18a5768f06bd27cefdbe836f15994fa-1280514799

kraj.png

Wszędzie.

team.png

• [GA] Recon
  • [GA] TiteX
  • [sGM] Sysecka
  • [sGM] Larissa
  • [GM] ZulusCzaka
  • [GM] HodzikZIP
  • [GM] Oleq
  • [GM] Mrozio

rekrutacja.png

off.png

kontakt.png

Recon GG: 1380343

forum.png

http://board.atarimt2.pl

Video

KONKURS

Serdecznie Zapraszam!

Opublikowano

Hmm... Może i tak kiedyś było ale jest nowy team nie ma osób z tamtego składu i wgl ja nie dopuszczę że by ten serwer upadł wiec jak ktoś chce pograć sobie na serwerze który postoi dłużej niż 1 miesiąc zapraszam. A po za tym będą nowe bronie, mapy, bossy, moby, zbroje może z czasem i skille !!!

Opublikowano

Hmm... Może i tak kiedyś było ale jest nowy team nie ma osób z tamtego składu i wgl ja nie dopuszczę że by ten serwer upadł wiec jak ktoś chce pograć sobie na serwerze który postoi dłużej niż 1 miesiąc zapraszam. A po za tym będą nowe bronie, mapy, bossy, moby, zbroje może z czasem i skille !!!

ostatnio pisales to samo ... i jak bylo ... =.=

3053080006.png

Opublikowano

Po 1 biorą gm na prawo i lewo. Najpierw gm dostaje eq i gra jak normalny gracz potem zostaje wzięty do teamu kiedy już swoim kolegą z real załatwi itemki. Z metków 90 lecą szkaty ^^.stronka miała być kilka dni temu nie ma jej. Jak logowanie padnie o 10 to do 16-17 jest wyłączone. GM są tylko w 1 królestwie inne mają gdzieś. Wystarczy do piątku mają byc usunięte kd 80%, a przy tym, że bony zawsze max i nie ma 6 i 7 to ludzie bd w siebie po 3k bić ze skili. Usunięto Surke spod atlantydy,a parę osób ma epickie lub hwangi tzn., że oni już mają wiekszą przewagę nad innymi. Kilku graczy chciało reset postaci ale szanowny pan TiteX napisał : " Nie będzie żadnego reseta i tak już dużo ich było " jak tak ma być to ja dziekuję za taki serwer. Wystarczy, że ktoś napisze dmg hack GA nawet nie sprawdzi czy ma czy nie pisze 10 lvli w dół lub ban na tydzień albo zabiera połowę kasy.

Obecnie Gm, którzy grają normalnie to Oleq Mrozio Gandi mówiąc normalnie mam na myśli to, że sprzedają również itemki.

Powiem tak równie dobrze mogliby postawić 4fun bo taki dedyk nie ma sensu.

Opublikowano

Logowanie Padło Co Za Szajs

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Wczesniej ten serv byl reklamowany na stronie nawet rankingu nie ma :>

Nie polecam serva bo gralem na nim wczesniej i

GM 10 online wszystko sie bawia w m1 a 80% graczy latalo sobie na sh po m1 v2 v1 full ludzi na 1 hit killer GM mi napisal 'gejmasterów na servie jest duzo wszystko mamy pod kontrola'

Gdy GM zrobil event nic nie ogarnial a bylo na nim chyba z 5 GM do wszystkich 5 pisalem zaden nic nie zrobil ze ludzie kradli mi drop i zabijali mnie

w 1 dzien byl bug na yang polowa ludzi miala po 1-2kkk GM nie zrobil resu bo po co

Server dno nie polecam !

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Hmm Recon team nie idzie wam ten server 1 Odslona atari byla hmm piekna 150+ osob zawsze online ok skonyl sie dedyk trzeba bylo zaplacic Titus kochany nasz mial zalatwic taniego dedyka ludzie wyslali mu ciezko zarobione pieniazki a ten w hu.. sobie polecial nie polecam grac na ich serverach ^^ bo i tak padnie to tyle Powodzenia noobki Team

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano
Hmm... Może i tak kiedyś było ale jest nowy team nie ma osób z tamtego składu

A Titex i Larissa ? Reszta pozmieniała nicki, a oni nie chcieli ?

a tym będą nowe bronie, mapy, bossy, moby, zbroje może z czasem i skille !!

Zobaczymy, bo tych obietnic było już wiele - zachowanie godne wyborów na prezydenta.

ja nie dopuszczę że by ten serwer upadł wiec jak ktoś chce pograć sobie na serwerze który postoi dłużej niż 1 miesiąc zapraszam.

Kolejna mało realna "przed prezydencka obietnica" - sam nic w gronie tak wielu osób nie poradzisz.

Opublikowano

Hmm... Ten serwer to mini hard wiec jak już było wyżej exp jest mały ale za to nie ma ulepszaczy. W piątek dodamy lodowa wróżkę, Czerwonego Smoka, oraz Wiedźmę a z nich szkaty. W sobotę wyjdzie nowy client gry w którym znajdziecie: Nowe bronie oraz zbroje, Nowa mapę czyli wierze zombie, Nowe potwory oraz bossy. Sura kolo Atlantydy zostanie dodana jutro, ponieważ musieliśmy ja dopracować.

Jakieś pytania proszę składać nie chce tu spamu typu lubię, nie lubię, polecam, nie polecam.

Serwer jest taki jaki jest staramy się dodawać nowe atrakcje tak by nie było wam nudno oraz chcemy wam umilić grę jak się da najlepiej.

W piątek zostanie włączony antycheat, który ma zadanie banować automatycznie graczy którzy grają na różnego typu dopalaczach.

Opublikowano

Wlodziu Czyli Xinumek tak płacze na forum, ponieważ został wydalony z teamu więc nie brał bym se do serca tego co on mówi. Wejdźcie na serwer a nie pożałujecie !! Nie słuchajcie takich dzieci jak Wlodziu!!!

Opublikowano

Tak , gralem wczoraj . Jakos 1h i podam co sam zauwazylem :

1. Gra drastycznie malo osob :/

2. Po 0:00 chyba 3odoby byly

3. Na 18lvl spoko skill na P wbijasz . Fasolki , kamyki , ku po 1k . A 200zwoji po 100k .

4. Troszke malo kasy dropi

5. Nie ma metalu , to jest +

6. Bodzie po 100k to mozna wbijac co sie chce.

Opublikowano

Tak uwazam , poniewaz do 70lvl tez masz wydatki . Na wszytko . Zacznijmy od tego ze byle jaki item na 65lvl to jest 10kk-100kk (miecz bojowy np.) I ponadto jesli na 30lvl mam 700k to jak zrobie fmsa ktory jest po 100k +0 ;]

Opublikowano

Czy reset bedzie wszystkich kont? czy jak bylo w planie hwangi,yang,stalki.epiki?

Szczerze jestem za tym zeby ulepszacze byly na zbroje 54/61/66+ oraz bronie 65/70/75/80+

i fakt Naszyjnik Bransoleta Kolczyki szczegolnie niebianskie lzy musicie podwyzyc i kiedy bedzie w ogole online?

serwer ogolnie super nie zmieniajcie zabardzo :/

Na serwerze gram pod nazwą postaci: Manson lub xx

Opublikowano

tych 4 GM co są to powiem tak to są noobki! hodzik rozdaje eq innym..Mrozik, Olaq , zulusczaka WTF? co to za noobki są? nie wiem czy nawet wiedzią jakie są komendy GM a co dopiero do prowadzenia serwera..

Prosze o usunięcie tych noobow.. u zostawienie GA oraz SGM

@UP

100postów:D

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...