Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]Bang Bang W Pet Party

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja natomiast mam pytanko do kogos kto sie zna czy plinga moze minie ukarac za te boty bo od pewnego czasu zabiera mi kase za dokladnie wszystko jakies 868458 i chociaz mam juz na zeze to mnie to denerwuje ze nie moge nic kupic a dodam ze tamperowalam moze to ja jakis blad popelnilam BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ

Opublikowano

Dokładnie długo go robię, ale zamiast klikać we wszystkie, które wyskoczyły to on tylko w jedno "strzela' a to jest minus :( Nie wiem jak to zrobić :|

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Witam Wszystkich,

jestem całkiem początkująca z programikami CE i botem, staram się robić dokładnie wszystko jak w tutorialach i instrukcjach,

coś nie działa jak należy, proszę o poradę.

Użyłam tego pierwszego bota jaki podał krycha w post 1 :

Download (wersja 1024 x 768) *.exe BETA!!:

http://hotfile.com/dl/63432108/5af8d2f/Bang_Bang.exe.html

wszystkie ustawienia, rozdzielczość, itd. wg 16 punktów i efekt jest taki że uderza młotkiem gdzie popadnie (na oślep) i zaraz kończy się gra z max 17 punktami lub mniej, po wciśnięciu hotkey F7 zatrzymuje się i cała procedura uruchomienia gry od początku ale znowu uderza "na ślepo" i gra zaraz się kończy przy kilku trafieniach,

czy to ja coś źle robię czy wersja bota jest już nieaktualna?

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up i @up2

Wszystkie rozdzielczości jakie mam są w 1poście... Co do nowej wersji to szanse na powstanie są znikome :(

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...