Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]Bang Bang W Pet Party

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam małe problemy (za wolno "wali") jak je naprawie od razu wstawiam nową wersję

Bardzo przepraszam...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mała wskazówka - jęzeli to robicie, to ustawcie speedhacka w CE na 0,4.

Witam co to jest CE mam firefoxa ustawiłem to co trzeba pobrałem ten program odpalam jak trzeba wszystko ładnie pięknie ale tak przy wyniku 70 nie nadąża i koniec czy coś muszę jeszcze zrobić? to 0,4 to jakaś prędkość?jestem laikiem więc za pomoc dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano

ja mam takie małe pytanko czy tym botem da sie uzyskac wiecej niz 50 monet, czy to jest limit w grze nie do przekroczenia

50. No chyba, że wyskoczy kilka naraz wtedy DO 58 - rzadko ale raz mi się zdarzyło. To jest max jak mówią administratorzy.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Musisz ustawić rozdzielczość odpowiednią do wersji, np. 1280×1024. Uruchom bota, potwierdź okno przyciskiem Ok. Wejdź do przeglądarki i kliknij F11, włącz BangBang w Pet Party i kliknij F6 i śmiga, by zatrzymać klikaj F7 :D

Opublikowano

Ludzie jeszcze takich trudnosci z botem nie miałam a wiele botów używałam a tu zonk dobra opisze co robie i co sie dzieje moze ktos mnie oświeci :0

1. Odpalcie Firefox

2. Kliknijcie w nim F11 lub "Widok > Tryb pełnoekranowy

3. Wchodzicie na nk

4. Wchodzicie w Pet Party

5. Wchodzicie w Bang Bang

6. Scroll maksymalnie ustawiony do góry

Bota oczywiscie pod moja rozdzielczosc nie ma wiec sciągłam tego pod 1280x720 i tak tez swój ekran ustawiłam system mam Windows 7

7. Odpalacie bota ----- dobra jak go odpalam to wyskakuje okienko system nie moze otwozyc tego pliku wybierz jakis program itp....

CE nie sciągałam bo jak pisało nie jest obowiązkowe a moze jest?

11. Wchodzicie w Firefoxa (maksymalizujemy okno)

12. Klikacie START ---- moja uwaga nie moge kliknac start bo jak jest scroll max góra to nie widze tak owego przycisku ......

no i dla nie to jakas paranoja co ja zle robie i dlaczego majac ten scroll max góra nie widze przycisku START w gierce -.- a na filmiku widac... Czy moze to byc spowodowane banerem na Halloween ? no i dlaczego ten bot mi sie nie otwiera :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...