Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawa Taksika

MrRazor1851

Sprawa Metin2  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzicie o tej sprawie.

• Symulowana(prosze pisac pod
      27
    • prawda :P
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet jezeli złapią tego co mu eq zajechał to i tak nic mu nie zrobią ...

Eq to własność firmy GF włacznie z kontem.. Jeżeli coś to tylko czas

Opublikowano

Hmm.Temat dla spamerów.

Taxika Dawno okradli ok 2-3 mies temu,dlatego ma teraz nowe EQ(stalka itp)temki z wczesniejszego filmu

Kumplel go okradl on zglosil sprawe, i goscia znalezli po ip:)

TEMAT DO ZAMKNIECIA

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Opublikowano

Może to zabrzmi trochę okrutnie, ale to, że go okradli może mu tylko wyjść na zdrowie. Może w końcu dotrze do niego, że to tylko głupia gra na, którą nie warto wydawać takich pieniędzy.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

2Up:

Po ip to tylko miasto znajdziesz.

Dostawca sieci zna tylko ulice mieszkania imię-Nazwisko. Często dostawca nawet nie chce podać ;P Nawet policji :P

Up: Zgadzam się z tobą chodź ten kolo dalej gra i ma eq ;P

Nowicjusz
Opublikowano

Mówicie znaleźli go po IP... wiecie w ogóle co to jest IP? jak działa? co daje? To jest wasz adres w sieci, z takim IP nawet jakby znali mogą iść najwyżej do dostawców internetu i prosić ich o dane osobowe właściciela takiego adresu IP. Co dalej? On jest podejrzany, złoży zeznania i dopiero wtedy sprawę rozstrzyga prokuratura. Nie ma czegoś takiego, że 'zrobią wjazd na chate z nienacka, każą włączać kompa i jak się okaże, że masz metka to musisz się zalogować i pokaząć eq' =.= to co tu piszecie jest chorymi wymysłem ludzi bez pojęcia o internecie i polskim prawie... Nie wiem co wam da ten jeden, czy dwa posty więcej nabite w profilu -____-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nawet jezeli złapią tego co mu eq zajechał to i tak nic mu nie zrobią ...

Eq to własność firmy GF włacznie z kontem.. Jeżeli coś to tylko czas

Jak widzisz Ty to źle zrozumiałeś bo nie chodzi tutaj o przedmioty w grze.

Jeśli użył keyloggera lub innego programu hakerskiego to tak jak pisałem wyżej.

Po drugie rozchodzi się tutaj o wyrządzenie szkody majątkowej.

2Up:

Po ip to tylko miasto znajdziesz.

Dostawca sieci zna tylko ulice mieszkania imię-Nazwisko. Często dostawca nawet nie chce podać ;P Nawet policji :P

Miasta po ip nie znajdziesz tylko kraj. Miasto uzyskasz z hosta.

Dostawca zna wiele więcej bo podczas zakładania takowej usługi w mieszkaniu potrzeba chociażby dowodu.

A po trzecie miałem sprawę z dotpay (wykradał mi gość kody do gier które sprzedawałem na allegro) zgłosiłem się na policji i w tydzień go złapali najlepsze było to że zabulił ale nie mi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...