Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Metin2 Jest Dostępny Na Komórkę?

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś tu pisał o potężnym procesorze na 5530... Trzymcie mnie, żeby ~400MHz był uznany za potężny procesor. Symbian również nie jest superowym systemem. Taka grafika na s60v5, to przecież widać, że ściema.

Ktoś tu pisał o WM. WM, to nie Windows taki jak na kompach. Najlepszy procek jaki napędza WM ma 1GHz, i niezbyt wydajny układ graficzny. Widzieliście jak działa metek na takim kompie? Super.

Jest tibia na komórki, ale nie myślcie, że metek też powstanie.

Opublikowano

Mam nokię 5800 i wiem że jak się włączy filmik i dotknie ekranu to zaraz pojawia się pasek przewijania i volume filmiku

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

heh ja mam kome z klawiatura qwerty i dotykowym powinnop simgac {tylko gdzie instalka ?} probowalem z ta z psp ale niedziała :( koma- samsung wiecej nieznam sie :D

ja tez mam samsunga z qwerty i dotykowym wyswietlaczem jak bys miał to daj znać mój model to samsung b3410

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

Już Prędzej na Telefonie Nokia G1 z systemem Android, Klawiaturą QWERTY oraz wyświatlaczem dotykowym na ciepło Krystaliczne

Opublikowano

Przyłączam się do prośby też bym chciał na nokie n97mini

Jeżeli coś znajdziecie dajcie znać w temacie lub na Pw

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

POsłuchajcie na początku mówi po Chińsku czy po Koreańsu xD

Jeżeli nie lubisz JUSTINA BIMBERA to POstaw +

;)

Jeżeli lubisz mpc postaw + ;p

biebergej.jpgPOWIEDZ NIE GE**M SZCZEGÓLNIE TAKIM JAK ONO

W spojlerze moja sygna

;)

skate2.png

agatka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...