Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Metin2 Jest Dostępny Na Komórkę?

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprostu windows na telefonie ;] Tylko zobacz jakie lagi. To jest tak samo jak z psp ;)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

No fakt. Ja mam nokie 5530 (tańsza wersja 5800) wiec jak ktos da to też bede wdzieczny ;)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

pomagam.jpg?1

Opublikowano

to fake kolo nagral filmik i nauczyl sie na pamiec ruchow i tyle

@Daj -

@Down:Raczej tak bo nie obejrzalem calego filmu xD To jest win 7 na 5800 widzialem jak ludzie wlaczali linuxy na n 900 wiec mozliwe ze windowsa odpalil

Opublikowano

to fake kolo nagral filmik i nauczyl sie na pamiec ruchow i tyle

@Daj -

Jak Chyba widac ze wychodzi z gry i normalne menu komy widć -.-

@ Kobier też mam taką komę , ale przez WiFi Powinno smigać , tylko instalki brak ;o

Opublikowano

Ja wraz z kolegami pracujemy nad grą metin2 na komurkę ale niestety nie przez neta

obecnie gra jest gotowa w ok 30-40%

gdy wyjdzie planujemy wydawać coraz nowsze wersje i być może w końcu uda się stworzyć metina pod internet, ale to juz nie bd pod serwer Globalny Polskiego metina tylko coś w stylu prywatnego serwera.

Co do filmiku to myślę, że ktoś miał zmulonego neta, nagrał filmik i wrzucił na telefon

Opublikowano

Tak czy siak z tego co widać to możesz tylko sobie pochodzić.. Więc na chuja takie coś ;]

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

Opublikowano

Co do filmiku to myślę, że ktoś miał zmulonego neta, nagrał filmik i wrzucił na telefon

A to od kiedy w windowsie mamy menu nokii 5580? -.-

Opublikowano

Ale może jest taki fon na którym nie będzie Lagów ;)

aceboy2.png

Sygnatura wykonana przez Panią dudsonowa Pozdrawiam ;-*

Opublikowano

Z tego co wiem koma Mostro jak i moja (5530) ma potężny procesor. Potężny jak koszty tego telefonu wiec moze cos by dało radę :) Do tego wifi ;)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Ja mam iPod touch i WLAN w domu myslalem kiedys wlasnie nad odpaleniem metka w nim ale to jest chyba nie mozliwe bo dyby tak to by bylo super ;p

Opublikowano

A ja mam pytanie :

Czy na tej nokii 5800 da się uruchomić video na full screenie ? Bo jak tak to to wygląda na fake ponieważ woj sam lał bez dotknięcia czegokolwiek

Opublikowano

Metina można nawet na gps'sie puścić jeżeli działa na nim 3d :P

Btw, żeby to włączyć metina na telefonie musisz mieć na nim windows mobile.

RAsfepN.png
Opublikowano

A ja mam pytanie :

Czy na tej nokii 5800 da się uruchomić video na full screenie ? Bo jak tak to to wygląda na fake ponieważ woj sam lał bez dotknięcia czegokolwiek

ta mozna ...

3053080006.png

Opublikowano

O metku na PS3 wiedziałem a na fona, nie o.O

Mam nadzieję że jak coś to na galaxy pójdzie :D

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Legenda
Opublikowano

Widać że Fake nagrał filmik np. Frapsem skonwertował na rozdziałke Noki nauczyl się na pamieć gdzie klikał i proszę.

Wątpie że ktoś dał się na to nabrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...