Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip Hack by Nero11

Nero11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodziło o to, by takie piepszone neo kidy nie czitowały na Polskim servie!!! Takie najarane dzieci z roźdźabdźonymi gębami, co znają jedynie Polki server zjeb*** sobie gre. I finito

90921442.png
Opublikowano

Ja pier!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To nie jest virus i poczytaj moje niższe posty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

90921442.png
Opublikowano

czytalem szkoda ze jak go wlaczylem wyskoczyli bo "to jest bardzo grozny virus " i po 1 min wylaczyl mi sie komp ??? (no to ****** co to bylo !!!!

Opublikowano

ja sam nie wiedzialem, ze wtedy gra sie zwali.. Bym sciagnal, gdyby nie to, ze nie ktorzy maja troche z "czlowieczenstwa" i napisali, ze to sciema..

Jesli ktos nie wie o co chodzi : To sciema.. jesli usuniesz ten folder, to ci sie zwali gra i komp po trochu....

Powienien byc warn

Opublikowano

To jest trick, a nie wirus... Uspokójcie się... Bardzo łatwo można to wyłączyć. Start > uruchom > shutdown -a

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...