Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip Hack by Nero11

Nero11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!!!UWAGA!!! Hack tylko dla początkujących, bardziej zaawansowani w cheatowaniu, będą wiedzieć dlaczego nie mogą używać tego hacka

Download

http://www.speedyshare.com/727379972.html

Scan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/87bd...de4f9c81d468ddf

1 Wypakuj haka

2 Wejdź w folder war rocka i usuń folder Texture-> 1stPerson !!!TEN FOLDER MUSISZ USUNĄĆ!!!

(wymagane aby uruchomić haka)

3 Włącz haka

4 Włącz gre i ciesz się graniem!!!

EDIT: Zapomniałem dodać, że hack działa na Polskim serverze, na innych wyskakują błędy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I jeszcze jedno, naprawiłem trochę hacka, teraz ma opcje na KASE W ITEM SHOPIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

90921442.png
Opublikowano

Poczatkujacy sciagajcie hacka!!! Ale najpierw usuncie foder textujr 1st person jak to napisal nero. Ja tak zrobilem i mowie wam hack pr0 kul ful elo elo 3 2 0 ziąą

223yy6fv2.jpg

w527.png

C++ 100%

Pascal 100%

Delphi 100%

VB 100%

;]

Opublikowano

ta a ni blad wychodzi po uruchomieniu

i jakiego haka mam włączyć

tego "vip hack" - mapa bitowa

czy jakiego

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

banner2.gif

b9a53086840849f5a53c7c991d712ef1.0.gif

Opublikowano

ehhh szkoda mi was uważacie ze ktos w to uwierzy, mylicie sie nikt nie jest tak zjechany jak wy ciekawe jakie wy macie ratio i lvl albo jakie byscie mieli bez uzywania hacków....

jak mozecie to podajcie LVL i ratio !!! zobaczymy kto tu jest noob

Opublikowano

jak napisałem nero11 na priv dla mnie to tez tylko gra..... i sie sam dziwie ze taki tutaj spokojny jestem i nikmou niecisne wiec macie szczesnie bo normalnie bylibyscie zjechani!!!! i tak mi was wszyskich szkoda...

ps. wstydzicie sie ze sami jestescie nobami i nie podajcie lvl ratia?

Opublikowano
jak napisałem nero11 na priv dla mnie to tez tylko gra..... i sie sam dziwie ze taki tutaj spokojny jestem i nikmou niecisne wiec macie szczesnie bo normalnie bylibyscie zjechani!!!! i tak mi was wszyskich szkoda...

ps. wstydzicie sie ze sami jestescie nobami i nie podajcie lvl ratia?

nie cwanikuj ciekawe czy jestes taki cwany w realu

Opublikowano

czego hack tylko dla początkujących pewnie jest gps eh spider ja też gram dla przyjemność ale chuje cheatery co są na Polskim serwerze psują mi tą przyjemności

userbar2ef8.th.png

Te przegrane mecze to są chwile, chwile jeszcze wygramy całą lige usłyszy o nas cały świat z Motorkiem za panbrat

Te chłopaki krzyczą na stadionach - policja nigdy nie zamknie im ust!!

452251448cc477c7d80aoj3.th.gif

Opublikowano
nie cwanikuj ciekawe czy jestes taki cwany w realu

chcesz sie przekonac?

przyjedz do warszawy i potem praga południe osiedle szmulki reszte na priva moge przesłac to jak?

Opublikowano

ta a ni blad wychodzi po uruchomieniu

i jakiego haka mam włączyć

tego "vip hack" - mapa bitowa

czy jakiego

[/quote

jak mam zrobic zeby cos dzialalo usuwam pliki z warrock texture 1st costam w tym pliku co sciogam jest instrukcia i zdiencie

Opublikowano

może ktoś dac ten folder 1st person bo niechacy wywalilem bez skopiowania :/

Dajcie mu bana :] Bo mnie wkur*** ostro.

Już 60% :))

doctorwh01.jpg

Opublikowano

Jeszcze ktoś napisze, że fajny hack? Kurwa widać, że to nie hack... (działa tylko na polskich, trzeba usunąć folder, ma "opcje na KASE W ITEM SHOPIE") Porażka. Proszę o usunięcie tematu i ewentualne warny/bany.

@down

Chcesz, aby noobom nie odpaliła się gra, wyłączył się komputer, zresetowała data i godzina? Bawi Cię to? Bo mnie nie...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...