Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] 2 Nowe Mapy.

Mrlos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP

I mam kolejny problem... jak wgrałem tą mapke Mapa by ĤŏŢŞąŲčĘ

to każdą postacią, którą chciałem się tam teleportować wyrzuca przy ładowaniu tego paska... o co chodzi???

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

U mnie mapa by ĤŏŢŞąŲčĘ tak jakby działa. Teleportować się mogę ale nie mogę po niej chodzić. Przenosi mnie do m1 ale to tam mniejsza z tym ja tak myślę ze plik Town.txt trzeba przestawić na inne kordy bo tak natrafiam na TP które mnie przenosi. Jeśli mi zadziała to napisze co i jak. Mnie znudziło pakowanie plików wiec wszystko co wypakowałem przeniosłem do głównego folderu z gra i wszystko działa!!:)

Kończę z MPCforum!!!

BYroboMt2 DEDYK

Badar?? HaHa!!!!

Opublikowano

robo a co zrobiłeś, że działa??? Mi już ta pierwsza chodzi i inne też tylko ta druga jakąś nie chce wbić pododawałem ja w all plikach, których trzeba i nic, wywala przy pasku na samym poczatku... ;/

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Przepięknie wykonany tutek, wszystko estetycznie i przejrzyście!

Oczywiście jak wrócę z wakacji wypróbuje!

s0b0t4.png

1303519330-U179158.png

Opublikowano

U mnie jest mapa. Zaloguje się na nią i wywala mnie do m1. Ale 2 sekundy mogę chodzić :). Nie wiem popatrzę na elitepvpers czy są jakieś nowe mapy. Znalazłem jedynie nowe bronie:)

Mapa mi się przyda to wgram nowe moby. Oraz metki. Ta pierwsza mi niepotrzebna tylko jakaś do expa. Jeśli coś znajde dam edita.

Kończę z MPCforum!!!

BYroboMt2 DEDYK

Badar?? HaHa!!!!

Opublikowano

Ja nie wiem może coś robię źle. e tam pobawię się jeszcze jak nie zadziała to napisze z prośbą o pomoc:p. Na razie i tak nie mam kiedy edytować bo edytuje moby/ bossy i drop ze szkat no i oczywiście metiny. ale jak wbije spory lvl to z kolega nie będę chodził do Atlantydy :P Tylko na lepsze moby. Więc i tak trzeba będzie dodać nowa mapkę.

I co znalazłem nowa mapę razem z TP :))

http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-pserver-guides-strategies/686207-release-all-metin-map-quest-telport.html

Ja tego nie przetłumaczę nie mam czasu zostawiam to wam:)

Kończę z MPCforum!!!

BYroboMt2 DEDYK

Badar?? HaHa!!!!

Opublikowano

Witam ma pytanie czy da sie ustawić ta mapę jako m1 np. w jinno i w tej mapie żeby był teleport do oryginalnej ma w m1 jinno ??

kozakkox.png

Moje Tematy

Chcesz być KOX tak jak ja. Daj mi xced156i88cwudrh37.png

Opublikowano

hm mam podobne pytanie jak 3 x up : Czy daloby sie ustawic ta pierwsza mape jako m1 zamiast pierwotnego m1 lub w ogole wykasowac podstawowe m1 i podstawic to zamiast tamtego ? Czy to niemozliwe ? :D

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

@UP Jest to możliwe.

Ale nie polecam, będziecie mieć z tym sporo roboty.

A tistnieje możliwość dodania tej mapy jako nowej , pozniej zmienic /warp (jesli sie w ogole da) , w ktorym pojawia sie postac podczas pierwszego zalogowania sie do gry na dowolne miejsce na nowej mapie i juz ? :D a pozniej dodac tp do pierwotnego m1 ? :D

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...