Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atak Na Youtube, Fani Justina Biebera W Niebezpieczeństwie.

Osama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale beka, przeczytajcie.

Kaspersky Lab opublikował informację o ataku na serwis YouTube.com, w wyniku którego komputery wielu jego użytkowników zostały zainfekowane szkodliwymi programami. Autorką tekstu jest Marta Janus.

Jak to bywa w niespokojnych czasach, ataku można spodziewać się zewsząd. Nawet oglądając filmy na YouTube w domowym zaciszu nie możemy czuć się bezpieczni.

W niedzielę, 4 lipca, wielu fanów pewnej popowej gwiazdki o nazwisku Justin Bieber spotkała przykra niespodzianka: oglądając na youtube.com teledyski swojego idola, byli oni bombardowani wyskakującymi komunikatami o jego śmierci, bądź przekierowywani na strony typu "tylko dla dorosłych". Fakt ten dosyć szybko wzbudził zainteresowanie specjalistów z dziedziny bezpieczeństwa IT i okazało się, iż serwis YouTube padł ofiarą klasycznego ataku XSS (Cross-Site Scripting).(...)

Źródło: hack.pl

Nawet hackerzy nie lubią Justina :P, co o tym myślicie, możemy spodziewać się czegoś więcej :D?

RAsfepN.png
Opublikowano

4chan teraz będzie atakował YouTube ^^?

To jest pewne na 99% że to 4Chan.

PS.(Edit)

"07.07.2010" - Japierdole.

Przecież to w tamtym miesiaku było.Ech myślałem że znowu 4Chan atakuje ,a tu tylko pierdolony fałszywy alarm.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nikt nie lubi tego nooba oprócz głupich dziewczynek, krew mnie zalewa jak widzę przez balkon 2 klasistki, które go słuchają. Jak myślicie czemu jego ojciec rozwiódł się z jego matką? Bo wiedział co będzie z jego syna. Teraz pewnie cieszy się że to zrobił.

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

taa.

I bardzo dobrze

Jebany Bimber

Wszystkie dziewczyny (z klasy) z (osiedla)

się w nim bujają a wiedza ze niemają szans !

I bardzo dobrze że zrobili te ataki !

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Panowie , panowie! Spójrzcie na siebie ciągle o nim gadacie to jest znany. Ja proponuję nie poruszać tego tematu , a świat o nim zapomni czyż nie ?

Opublikowano

Oj ... , przecież mu zostało bardzo mało czasu sławy ... Zobaczycie jak przejdzie wreszcie mutację ;)

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Niech przejdzie mutacje będzie spokój.

Brawo dla autorów ataku, niech wymyślą sposób jak usunąć wszystkie filmy o Bieberze na YT, wtedy będę skakać z radości.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

japierdole...

To mnie rozwalilo!!

Dobrze zrobili

mogliby tak jeszcze zrobic na kanale youtube.com/Fred ale bym miche cieszyl :D:D

ten kto nienawidzi justina biebera niech skopiuje slowa z mojej sygny do swojej pozniej PM me i dam +

Opublikowano

Pamiętajcie, najlepsza reklama to antyreklama. Jemu to tylko wyjdzie na dobre, nie miał by takiej sławy w Internecie gdyby nie ci wszyscy "hejterzy".

Dziwi mnie też to ciągłe wyzywanie jego osoby, a wynika to pewnie z zazdrości, ponieważ on może zdobyć każdą dziewczynę, bo jest ładny, ma sławę i kasę, śpiewa piosenki które porywają całe rzesze nastolatek, a niestety ci wszyscy "hejterzy" nigdy tak nie będą mieli.

Nie zrozumcie mnie źle, sam nie mogę słuchać jego muzyki bo mi uszy krwawią, ale jakoś się tym nie przejmuję i nic do jego osoby nie mam. Ja tylko mówię prawdę.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nikt nie lubi tego nooba oprócz głupich dziewczynek, krew mnie zalewa jak widzę przez balkon 2 klasistki, które go słuchają. Jak myślicie czemu jego ojciec rozwiódł się z jego matką? Bo wiedział co będzie z jego syna. Teraz pewnie cieszy się że to zrobił.

Odpocznij od gier MMO.

@top

to już dawno było.. :<

Opublikowano

Pamiętajcie, najlepsza reklama to antyreklama. Jemu to tylko wyjdzie na dobre, nie miał by takiej sławy w Internecie gdyby nie ci wszyscy "hejterzy".

Dziwi mnie też to ciągłe wyzywanie jego osoby, a wynika to pewnie z zazdrości, ponieważ on może zdobyć każdą dziewczynę, bo jest ładny, ma sławę i kasę, śpiewa piosenki które porywają całe rzesze nastolatek, a niestety ci wszyscy "hejterzy" nigdy tak nie będą mieli.

Nie zrozumcie mnie źle, sam nie mogę słuchać jego muzyki bo mi uszy krwawią, ale jakoś się tym nie przejmuję i nic do jego osoby nie mam. Ja tylko mówię prawdę.

Bardzo mądre słowa. Mnie również szlak trafia słysząc gdziekolwiek jego głos, lecz nie interesuję się tym co robi, jaki jest, kto się nim interesuje i mam na to wyjebane.

Opublikowano

Roku zawsze napisze to co i ja mam na myśli <3 . Z tym ze ja nie zwracam uwagi czy gdzieś słychać jego utwór, jest dla mnie obojętny jak inni nieciekawi "piosenkarze", atak dobry, im więcej się dzieje tym ciekawiej :> .

Legenda
Opublikowano

I dobrze zawsze byłem jestem i będę przeciwko bimberowi dla mnie to wlaśnie on powinien byc nazywany dzieckiem Neostrady.

I dobrze ze tak zrobili z chęcią postawił bym im piwo, baa nawet trzy piwa.

Opublikowano

Ciekawe ilu ludzi dało się nabrać na słowa "Justin Bieber nie zyje" :)

btw . A kto to jest ? :D

899346903.png

Opublikowano

Duzo, 10 years old community ftw

News fajny, ale nie bede wyzywal tego chlopaka jak wiekszosc z Was bo mnie on nie obchodzi, slucham innej muzyki, a nawet jesli nie bylby gwiazda popu/R&B a metalu to i tak korn > all

Ba, jestem nawet pewien, ze Ci ktorzy go wyzywaja od gejow zazdroszcza mu tego, ze bujaja sie w nim dziewczyny z innych krajow podczas gdy do nich zadna nie powie nawet "czesc" jak beda sie mijac na ulicy

kij w dupe temu gejowi.

Twoje slowa tez zapewne wynikaja z tego, ze nie masz kolezanek albo nawet i kolegow, nie?

To samo tyczy sie dziewczyn, ktore wygladaja jak noc listopadowa i wiedza, ze chocby sie zesraly to ten koles i tak nie spojrzy na nie bo ma lepszy wybor

eg. post d~~

Wbrew pozorom bieber nie bylby taki popularny gdyby nie bandy dzieciarni ktore mu zazdroszcza i same dalyby sobie wsadzic (albo nawet wepchnac) kij w dupe zeby byc przez 10 minut na jego miejscu i miec 90% rowiesniczek

@Edit

to wlaśnie on powinien byc nazywany dzieckiem Neostrady.

dzieckiem neostrady to, niestety, powinna byc nazwana polowa z Was, ale to tylko moje imo

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Od samego początku jak tylko go usłyszałem nienawidziłem go. Mały chłoptaś który myśli że jest zaje.... bo jest młody i laski na niego wrzeszczą gdy go widzą. A piosenki to nc.

bbc2hero.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...