Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dozorca/Komenda

Pr0Qwerty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komenda cały czas działa... Sprawdzałem przed chwilą.

Chcesz coś wiedzieć? Zapytaj!

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

Opublikowano

sergiuszl, obrażasz mnie? to jesteś dla mnie zwykłym śmieciem, to jest dyskusja, więc jak nie chcesz to nie pisz a tym bardziej nie obrażaj ludzi, nikt Cie tu nie trzyma i wyjdź z mojego tematu bo jesteś tu zerem.

Opublikowano

Niezła będzie lipa, ja ostatnio wklepałem wojem bodulcem 75+ (Nie powiem serwa, ani nicku). Gdyby to co napisali będzie prawdą, to pi%^&*#e metina już nie dotknę. Jak na razie jestem dobrej myśli, ale eq zabezpieczyłem <_<

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

No ja wbiłem se powolutku 70, a teraz chciałem 75 no ale cóż..

Chcesz coś wiedzieć? Zapytaj!

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

Opublikowano

A może oni specjalnie napisali że komenda nie działa żeby wyłapać wszystkich użytkowników którzy jej używali :P

Pewnie zrobili to tak że napisali że komenda nie działa i kto sprawdził po zamieszczeniu tematu ten dostanie ban! :)

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Ej Ludzie patrzcie, jeszcze zostają HANDLÓWKI przez te wojny można przekladac poty i wtedy bez bana sie kończy sprawa przekladania potkow itp. :D Nie wiem czemu nikt o tym nie pomyślał :D. Bez obrazy że głupi jesteście, ja nie N00B :))

Opublikowano

handlowki juz sa zamkniete czy jak to nazwac.... pozatym jak to ktos wypowiedzial sie na board.metin2 prawo nie dziala wstecz... wiec jesli uzywales komendy zanim wprowadzili zakaz to jestes bezpieczny

Opublikowano

Bana dostana tylko te osoby ktore uzywaly bugu 2 dni po wejsciu REGULAMINU .

Wiem to od pewnego GM bo pisalem z nim .

Zreszta i tak mysle ze nikt bana nie dostanie no może 1% co to uzywali .

Dlaczego? sprawa jest banalna 5k ludzi na jednego czlowiaka 1min wątpie

KOCHAM JUSTINA BIEBERA !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ale ciekawa sprawa :D ja tam sie nie martwie o bana mówi się trudno ;] i tak nikt nie dostanie bana tak samo było z drophackiem że wprowadzili coś tam że jak któs podpierdoli drop to zara ban [ale się uśmiałem] do tej pory daje czadu na DH z kumplami i bana brak, tak samo z yangami juz ponad 2kkk zamówiłem i bana nie ma ONI TYLKO STRASZA NIE MA SIE CZEGO BAC pozdro

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano
handlowki juz sa zamkniete czy jak to nazwac...
Jak zamkniete o co chodzi za to jest BAN?? Sorry ze nie w temacie ostatni raz pisze o handlowkach bo raczej nie do tego jest temat
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...