Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dozorca/Komenda

Pr0Qwerty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

•  
  • Dyskusja na temat dozorcy (komenda)

Cześć, mam pytanie bo teraz na forum metina pisali że będą bany za używanie komendy na dozorce, że mogą sprawdzić niby po logach (tak ktoś mówił nie pamiętam ale użytkownik tego forum) i takie pytanie tą komendę używałem jakieś dwa tygodnie temu, oni nic nie pisali wtedy że jest to nie dozwolone i teraz czy dostane bana za używanie jej? Niby w czwartek mają być konserwacje i bany posypią się. Co zrobić? mam opuścić swoją postać z 68 lv? :|

Opublikowano

pff mi to wisi jak mnie zbanują za to to powiem że niewiedziałem bo przecież czy jest o tym coś w regulaminie?? nie więc niemają podstaw

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

1007799868.png

Fikacie?? ;d

Opublikowano

No to kumpel ma przejebane jak naprawdę banują.. Kolega na wakacjach siedzi, 70+ lvl eq + 9 hehe..

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

Opublikowano

Tak pomyślcie na zdrowy rozsądek , czyżby mieli po banować 500tys ludzi ( połowa ) potrwało by to całe wieki ... ,ale zawsze ktoś może mieć pecha :/ , trzeba przed konserwacjami przenosić eq :(

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

To jest już koniec mojej przygody z Metin2. 3 lata zabawy i pracy poszły się "jebać". Teraz nawet na privach nie mam ochoty grać. Żegnajcie :(

napiskx.png
Opublikowano

Przed konserwacjami przenosimy eQ i zobaczymy co wyniknie z tego. Hm. Raczej tez nie pobanują wszystkich. Dlaczego mieli by banować jedną osobę a drugą nie? Było by to nie sprawiedliwe. Może zablokują tą komendę. Nie wiem bo będzie dalej ja też nie chce stracić swojej postaci ;(

PS. Trzeba by założyć na forum metka (głownym) temat o tym żeby zablokowali tą komendę chyba że chcecie stracić konta..

Opublikowano

Pier$#%$ tylko, że zbanują - straszą ;f Ja jutro idę do V2 i nadal będę jej używał... Zobaczcie ile stracą. Ch%$. Zbanują ? Zrobicie odwołanie i napiszą, że jeszcze raz się to powtórzy to dostaniecie bana za bug-ushing i odbanują was, więc nie ma się czego obawiać..

Chcesz coś wiedzieć? Zapytaj!

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

Opublikowano

ah bany się posypią :)

wreszcie puste spoty w v2 :))

Opublikowano

puste spoty? haha... Jeszcze nigdy nie widziałem głupszej wypowiedzi .. Poczekacie tydzień - odwołanie i to samo będzie..

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

Opublikowano

Ja używałem i bana nie dostałem. Lecz komęnde wyłączyli i moją passe rozpieprzyli.

@Buffalo Mnie Też To Zmartwiło. Pisze tak jesteś zbyt daleko od magazynu

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Opublikowano

Komenda jest wyłączona? Nawet nie sprawdzałem. Szkoda, że wyłączyli to już se nie po expie... Cya.. konto na sell..

Opublikowano

Prawidlowo. Sprawiedliwosc musi byc. To jest wykorzystywanie bledow gry albo manipulowanie klientem ale i tak ban na stali wiec gratki dla was. Milego oplakiwania kont ;]. Porobcie sobie screeny na pamiatke bo nie bedziecie miali co wspominac za pare miesiecy/lat

Opublikowano

Za pare lat? :D hah, metin za pare lat będzie zniszczony przez boty. Wole dostać bana niż walczyć z upierdliwymi botami, które nie długo znajdą sposób na darmowe wejście do v2..

Opublikowano

Używajcie jej póki można.. Nie BÓJCIE się, nie dostaniecie bana... Chyba, że będziecie takimi idiotami, iż nie porozmawiacie z GM'em.

@ Pr0Qwerty - heh już Art się postara ;) dostanie premie za to, że po banuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...